reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hey dziewczyny u mnie dziś 4 dzień stymulacji i wczoraj wstałam, zjadłam śniadanie i zasnęłam, niestety dziś to samo, od 13 do 15 drzemka. To normalne? Mogłabym wiecznie spać!

I drugie pytanie: odstawialyscie kawę podczas stymulacji?

@kate07 Janina to imie mojej babci, piękne!
ja cała stymulację jestem zmęczona, a trwala 12 dni...
Kawę odstawilam na 2 tyg przed stymulacja i w trakcie tez nie piłam.

reklama
Babeczki zaczynam świrować. I to na maxa. Zajadam stres czego nigdy nie robiłam. W życiu. Znalazłam na innym wątku forum wyniki hcg innej użytkowniczki. Już mówię o co mi chodzi. Widzicie przedziały hcg? Czy to oznacza, że moja hcg 23,68 jednak w jakiś normach się nie mieszczę? Drugie normy to z jakiejś ciążowej strony.
W skrócie nerwy mam na wyczerpaniu...
Nie patrz już proszę na różne tabelki, zrób jutro betę i zobaczysz w którą to stronę wszystko podąża 😘jest już popołudnie więc do jutro szybko zleci 😉

Dziś zaczęłam odczuwać lekki ból w dolnej części kręgosłupa (lędźwiowy), skurczy miesiączkowych brak, ale i tak nie wiem czy nie zwiatuje to @ 😕 do okresu jeszcze jakieś 8 dni
Ja miałam ból odcinka lędźwiowego i to dosyć silny w 9dpt,do tego pojawiła się krew. Byłam pewna na 99,9 % że to zwiastuje okres bo termin już się zbliżał... Ze strachu trochę leżałam, ale ból się nasilał i nasilał. Wzięłam nospe ale nie pomagała, miałam takiego wkur*a, że się nie udało i poszłam na spacer bo leżeć ciężko było.... po kilku dniach okazało się, że beta rosła i rosła i była bardzo wysoka 🙂

Ja miałam ból odcinka lędźwiowego i to dosyć silny w 9dpt,do tego pojawiła się krew. Byłam pewna na 99,9 % że to zwiastuje okres bo termin już się zbliżał... Ze strachu trochę leżałam, ale ból się nasilał i nasilał. Wzięłam nospe ale nie pomagała, miałam takiego wkur*a, że się nie udało i poszłam na spacer bo leżeć ciężko było.... po kilku dniach okazało się, że beta rosła i rosła i była bardzo wysoka 🙂
Fajnie byłoby umieć wyluzpwać. Jakaś medytacja by się przedała. Teraz mamy długi weekend i gniję w domu, wolałabym być w pracy. Wtedy jestem tak zajęta, że nie rozkminiam.

reklama
Do góry