Tagitagi
Fanka BB :)
@miętowa25 a Ty jak się czujesz ? Bola jajniki ?Możesz siedzieć ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bolały do wczoraj, po ovitrelle jakos ucichlo. Czasem coś zakluje, mam nadzieję że nie pekly i dowiozę... Ale siedzę sobie grzecznie, nic nie boli. Małz wiezie do Gdańska@miętowa25 a Ty jak się czujesz ? Bola jajniki ?Możesz siedzieć ?
spróbuj odstawić lkarnityne. Mój mąż te zle sie po niej jakos czuł...1000 wlasnie miała Ci pisać
Moze to że stresu ...może ciśnienie ...
Napewno są jejeczkabolały do wczoraj, po ovitrelle jakos ucichlo. Czasem coś zakluje, mam nadzieję że nie pekly i dowiozę... Ale siedzę sobie grzecznie, nic nie boli. Małz wiezie do Gdańska
co ciekawe ze jak zjem to jelita sie ruszają i tycają jajniki i wtedy czuje... jutro 10.40.Napewno są jejeczka
Hmmmm na którą masz ? Ja w Gdańsku będę w środę na badaniach
Trzymam kciuki!co ciekawe ze jak zjem to jelita sie ruszają i tycają jajniki i wtedy czuje... jutro 10.40.
No dokładnie, dlatego od 9dpt w wolnym czasie chodziłam z psem na spacery, pomogło trochęFajnie byłoby umieć wyluzpwać. Jakaś medytacja by się przedała. Teraz mamy długi weekend i gniję w domu, wolałabym być w pracy. Wtedy jestem tak zajęta, że nie rozkminiam.
Ja niedowiozłam aż 5 miałam 21 uratowali 15, punkcja o 7 rano, a owulację zaczęłam o 4 rano. Taki ból że aż wyłam, na każdym wyboju na drodze aż się skręcałam.bolały do wczoraj, po ovitrelle jakos ucichlo. Czasem coś zakluje, mam nadzieję że nie pekly i dowiozę... Ale siedzę sobie grzecznie, nic nie boli. Małz wiezie do Gdańska
Ja też wyvhodzę z psiakiem, mnie spacery z nim relaksująNo dokładnie, dlatego od 9dpt w wolnym czasie chodziłam z psem na spacery, pomogło trochę
nie myślałam że to się zdarza... przeciez te leki działają w konkretnej porze i maja jakis zakres błędu.... to jak to możliwe?Ja niedowiozłam aż 5 miałam 21 uratowali 15, punkcja o 7 rano, a owulację zaczęłam o 4 rano. Taki ból że aż wyłam, na każdym wyboju na drodze aż się skręcałam.