reklama
G
gość2502
Gość
Najgorsze jest wiesz to rozkładanie wszystkiego na czynniki pierwsze staram się ogarnąćPowinnaś uspokoić się, najważniejsze serduszko bije, ciąża się rozwija. Na nic więcej nie masz wpływu, możesz tylko odpoczywać, prowadzić żywot leniwej królowej. Najgorszy scenariusz się nie spełnił, weź oddech, odpal film i nie czytaj głupot w necie.
mala_Mi 80
Fanka BB :)
Znam to z autopsji, niestety tych gorszych dni już trochę miałam.Dzieki za wsparcie, dziś gorszy dzień, jutro musi być lepiej.
To teraz czekamy spokojnie a kropuś się wygryza ❤
Ostatnia edycja:
Ananasowa93
Dobrze leci powolutku, malutka doszła już do siebie po operacji i rośnie jak na drożdżachA jak tam u Was? Zdobyłaś ten lek co szukalaś?
Leku nie udało mi się zdobyć w Polsce, mąż ściągnął z Niemiec
mala_Mi 80
Czyli po prostu chcą wykończyć nas kobietyAle u mnie tez goraczka i dreszcze a maz nic a nic
Martaem1983
Mam się więcej ruszać żeby krwiak się opróżnił i za 4 tyg do kontroliTo co teraz ??
"Francja wprowadza refundację in vitro dla każdej kobiety, która potrzebuje tej metody, by mieć dziecko. W tym czasie polscy lekarze cieszą się, że PiS jeszcze nie zakazał nam in vitro w ogóle
REKLAMA
Po dwóch latach debaty francuski parlament przyjął ustawę bioetyczną, która daje dostęp do refundowanego leczenia metodą in vitro wszystkim kobietom.
Wszystkim, czyli mężatkom, będącym w związkach partnerskich, w związkach nieheteronormatywnych, singielkom. Obowiązuje jednak cezura wieku: na razie stanęło na 43 latach. "
Czemu to nie u nas
REKLAMA
Po dwóch latach debaty francuski parlament przyjął ustawę bioetyczną, która daje dostęp do refundowanego leczenia metodą in vitro wszystkim kobietom.
Wszystkim, czyli mężatkom, będącym w związkach partnerskich, w związkach nieheteronormatywnych, singielkom. Obowiązuje jednak cezura wieku: na razie stanęło na 43 latach. "
Czemu to nie u nas
Martaem1983
A No i wzięłam dzisiaj pierwsza dawke pfizera i jak narazie nic mi się nie dzieje wiec mam nadzieje ze już tak zostanie nawet ręka mnie nie boliale po szczepieniu siedziałam 30 min w przychodni ze względu na to ze mam alergie astmę i atopowe zapalenie skory
G
gość2502
Gość
Mnie po Pfizerze bolała ręką w nocy dopiero,masakra byłaA No i wzięłam dzisiaj pierwsza dawke pfizera i jak narazie nic mi się nie dzieje wiec mam nadzieje ze już tak zostanie nawet ręka mnie nie boliale po szczepieniu siedziałam 30 min w przychodni ze względu na to ze mam alergie astmę i atopowe zapalenie skory
reklama
Justi92
@Brakujemiwiary Aniu! Jesteś bohaterka! Jestem z Cb dumna jesteś naszym małym detektywem Monkiem na imunologie zazwyczaj i tak dają accofil / szczepienia limfocytami. Z szczepieniami masz tylko możliwość Kraków albo Łódź.
A tak btw. Byłaś w Krakowie i czemu nie zawitałaś do mnie?
A tak btw. Byłaś w Krakowie i czemu nie zawitałaś do mnie?
Podziel się: