reklama
G
gość2502
Gość
A w jakim byłaś???Nigdy więcej nie pojde już do tego laboratorium że mnie podkusiło......
Mam nadzieję że wartościowe [emoji120][emoji3590]
Wow wow [emoji123][emoji108][emoji1639]
Niech będą z tego piękne dzieci [emoji110]
Riddikulus
Fanka BB :)
Musisz się jakos trzymać. Ja też swiruje...Nigdy więcej nie pojde już do tego laboratorium że mnie podkusiło......
Do mnie już klinika dzwoniła czy mam badania bo lekarz na mnie czeka. A tu ciągle brak... wypłakałam żeby jeszcze chwilę poczekał.
Riddikulus
Mam wyniki. Wreszcie. Czekam teraz na klinikę. Wyniki dziwne ale same oceńcie: eatradiol 1175, progesteron 19,65 a beta 3.85
Wiem że mało ale nie jest to 0! Może coś z tego będzie.
Kachar
A co ten estradiol taki duży?Mam wyniki. Wreszcie. Czekam teraz na klinikę. Wyniki dziwne ale same oceńcie: eatradiol 1175, progesteron 19,65 a beta 3.85
nieagatka
Mas racje. Milcz uparcie. Serio, to najlepsza taktyka. Ostrzegalas miliard razy. Teraz niech sie buja.O hit! Właśnie napisał :
Dopiero teraz zrozumiałam, jak bardzo jesteś dla mnie ważna. Czuję się strasznie, bo
mam świadomość, że skrzywdziłam kogoś, kogo nie chciałem. Wybacz mi proszę... Przysiegam sie zmienic wiem ze bedzie to trudne ale blagam nie zostawiaj mnie samego. Mam tylko Ciebie i niechce Cie stracic
A k
A który to dzień i jakiego zarodka?Mam wyniki. Wreszcie. Czekam teraz na klinikę. Wyniki dziwne ale same oceńcie: eatradiol 1175, progesteron 19,65 a beta 3.85
nieagatka
Czyżby bunt dwulatka?[emoji16] No lezka sie w oku kreci na wspomnienie, a jak pomysle, ze mlodszs to trudniejszy model to drze na myśl co to bedzie [emoji1787]Hehe właśnie czekam na chodniku jak jakiś głupek, córka uparcie stoi na schodach. Wcześniej płakała i chciała zawracać do żłobka.
Ups wyjaśniło się, córka byłam głodna[emoji23] zjadła i przestała odwalać.
Po pierwszym dziecku nie chciałam słyszeć o kolejnym, synuś to był trudny zawodnik. Żeby nie było, dzieci są kochane i nie chciałabym innego życia, uwielbiam stać bez celu , w pełnym słońcu na chodniku [emoji23]
Ot uroki macierzyństwa. Wierzcie mi - poczatki to najlatwiejszy etap, mimo ze bardzo trudny ehh [emoji6]
reklama
Wesoła_Aga
Żal....... Że po tylu latach nie potrafi wykrzesać z siebie nic ponadto co słyszę od 10lat.-NIE ODPISZE!
Oj nie znam sytuacji całej z chłopem, także życzę teraz wielu sił i cierpliwości !
Nie zawsze się trafi na tego odpowiedniego, niestety...
Sama nie wiem czy to dłużej ciągnąć czy spitalać i niech każdy żyje swoim życiem...
coś jak dylemat nad rowem który musisz przejsć a 2 stronę
- albo wdepniesz gołą stopą w krowi placek ale przejdziesz
- albo ubrudzisz najlepszą kiecke jaką maszna sobie i może się nie utopisz w bagnie z rowem i przejdziesz
- albo zawrócisz i nigdy nie zobaczysz co jest po drugiej stronie
Dzięki za wenę twórczą !
Podziel się: