reklama
Pchełka216
Fanka BB :)
ja pitole, no pięknie to napisał. Jakby mój tak napisał po kłotni itp. to bym pewnie się podąsała jeszcze, ale byłabym pod wrażeniem (mój nie jest taki wylewny; no ale nam dobrze ze soba, tylko się kłocimy oczywiście czasem i jest cisza z jego strony, a potem bąknięcie przepraszam i dopiero rozmowa). Naprawdę sms super, tyle, że jeśli słyszałaś to już od kilku lat, to nie dziwię się, że nie robi to na Tobie wrażenia. Podziwiam, że znalazłaś w sobie siłę i przerwałaś tą spiralę. Nie łam się łatwo jakby co; tylko czynami i to w dłuższym czasie chyba mógłby może coś zmienić jeszcze, tak myślę choć po tylu latach marne szanse Motto przewodnie: czyny, nie słowa.Żal....... Że po tylu latach nie potrafi wykrzesać z siebie nic ponadto co słyszę od 10lat.-NIE ODPISZE!
Kachar
Przecież samego go nie zostawiłaś tylko z sąsiadem ?!O hit! Właśnie napisał :
Dopiero teraz zrozumiałam, jak bardzo jesteś dla mnie ważna. Czuję się strasznie, bo
mam świadomość, że skrzywdziłam kogoś, kogo nie chciałem. Wybacz mi proszę... Przysiegam sie zmienic wiem ze bedzie to trudne ale blagam nie zostawiaj mnie samego. Mam tylko Ciebie i niechce Cie stracic
Tagitagi
Jak człowiek czeka to zawsze tak jest ....Kufa mać wyników dalej nie ma
Wiecie byłam na spacerze przeszłam się do biblioteki i - Wow - spotkałam Kolegę z dzieciństwa chwilę rozmawialiśmy-jak gdybyśmy się wczoraj widzieli i tak mi się humor poprawił takie noc a cieszy
Kochana Ty walcz teraz o sobie i maleństwo ,które napewno z Tobą jest
Ważne żebyś była szczęśliwa
Justi92
Nie odbieram tego źle Wręcz przeciwnie dobrze to rozumiem kontaktu nigdy nie będę ograniczać dziecku a Wręcz będę się domagać aby dokładał się do utrzymanie dziecka i teraz do leków. Powiedziałam dość płacenia za wszystko sama niech też buli. Nosze w brzuchu jego dna więc niech płaci. Oprócz tego nie chce nic więcejTakie puste słowa to niech sobie schowa w kieszen.... ile to juz razy kobiety slyszaly takie cos :/
Ciekawa jestem czy cos wiecej pokaze, zrobi. Czy na tym sie skończy. Bo ja Cie doskonale rozumiem i popieram w 10000% ale kiedys jak sie dziecko urodzi to pewnie bedzie chcial sie z nim spotykać.. to jakis kontakt musicie miec. Bron Boze go nie bronię i nie nakłaniam Cie do wybaczenia, zebys tak tego nie odczytala.
Uwazam, ze bardzo dobrze zrobilas. Nie ma co sie kisic w toksycznym zwiazku.
Justi92
Sąsiada już nie ma - w pracy - zjeżdża tylko na weekendy to mu się samotnie zrobiłoPrzecież samego go nie zostawiłaś tylko z sąsiadem ?!
Kachar
No to kicha , został sam jak palec, pamiętaj Ty nigdy już nie będziesz sama , dbaj teraz o siebie i maluszkaSąsiada już nie ma - w pracy - zjeżdża tylko na weekendy
motylek24
Hehe właśnie czekam na chodniku jak jakiś głupek, córka uparcie stoi na schodach. Wcześniej płakała i chciała zawracać do żłobka.Wiesz, ja to bardzo szanuję jak ktoś pisze jak naprawdę wygląda macierzyństwo . Że nie jest kolorowo... A przez te pseudo idealne matki na Instagramie czy na Facebooku to można na łeb dostać
Cieszę się, że już trochę się oswoiliście z nową sytuacją . Teraz już będzie tylko lepiej
Ups wyjaśniło się, córka byłam głodna zjadła i przestała odwalać.
Po pierwszym dziecku nie chciałam słyszeć o kolejnym, synuś to był trudny zawodnik. Żeby nie było, dzieci są kochane i nie chciałabym innego życia, uwielbiam stać bez celu , w pełnym słońcu na chodniku
Evela.6
Klasyczna skrucha [emoji2368]O hit! Właśnie napisał :
Dopiero teraz zrozumiałam, jak bardzo jesteś dla mnie ważna. Czuję się strasznie, bo
mam świadomość, że skrzywdziłam kogoś, kogo nie chciałem. Wybacz mi proszę... Przysiegam sie zmienic wiem ze bedzie to trudne ale blagam nie zostawiaj mnie samego. Mam tylko Ciebie i niechce Cie stracic
Ehh...
Jesteś więcej warta niż to.
reklama
Riddikulus
O ja prdl...O hit! Właśnie napisał :
Ja do lab zadzwoniłam. Wyniki są ale jest błąd w peselu i dlatego logowanie nie szło. Teraz zalogowanie poszło ale wyniki jeszcze nie podpięte. Taki dodatkowy stresik żeby czuć że się żyje.Kufa mać wyników dalej nie ma
Wiecie byłam na spacerze przeszłam się do biblioteki i - Wow - spotkałam Kolegę z dzieciństwa chwilę rozmawialiśmy-jak gdybyśmy się wczoraj widzieli i tak mi się humor poprawił takie noc a cieszy
No i pewnie. Dziad sam niech się teraz ogarnia!No to kicha , został sam jak palec, pamiętaj Ty nigdy już nie będziesz sama , dbaj teraz o siebie i maluszka
Podziel się: