reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czyżby bunt dwulatka?[emoji16] No lezka sie w oku kreci na wspomnienie, a jak pomysle, ze mlodszs to trudniejszy model to drze na myśl co to bedzie [emoji1787]
Ot uroki macierzyństwa. Wierzcie mi - poczatki to najlatwiejszy etap, mimo ze bardzo trudny ehh [emoji6]
Mnie to czasami łezka leci, bo niby jesteśmy po buncie, ale coś znowu jest na rzeczy. 🙆
Dziś wymiękam... 🤭

O hit! Właśnie napisał :
Dopiero teraz zrozumiałam, jak bardzo jesteś dla mnie ważna. Czuję się strasznie, bo
mam świadomość, że skrzywdziłam kogoś, kogo nie chciałem. Wybacz mi proszę... Przysiegam sie zmienic wiem ze bedzie to trudne ale blagam nie zostawiaj mnie samego. Mam tylko Ciebie i niechce Cie stracic
Zapytaj sie czy sasiad mu dyktowal?😤
Dopiero teraz zrozumial? Serio? Po 10 latach
Czuje sie strasznie??? Kto bardziej ? On czy Ty?
Zmienic? Trudne? Facet sie nie zmienia
Nie zostawiaj samego? Czyli co? Sasiad tez go nie chce? 😉czy mysli kto mu rachunki zaplaci palant😠

Ma 8 miesiecy czasu na udowodnienie tych zmian,a do tego czasu ty potrzebujesz spokoju.Niech pokaze na co go stac.

@miętowa25 Jak się czujesz ? Na jakim jesteś teraz etapie?
dziękuję ze pytasz.😘 czuje się absolutnie bez zmian.... Czasem wydaje mi sie ze coś kluje w jajnikach ( ale może już się doszukuję...🤦‍♀️) tłumacze sobie ze nie będzie mnie bolalo tak bo ohss nie grozi przy moim amh...dzis mam przedostatni menopur, jutro kontrola hormonów i usg. Nasza dr na urlop poszla, miał nas przejąć Hajdusianek i byla umówiona już wizyta ale dziś zadzwonili ze jego tez nie będzie... wkurzyłam sie bo już się cieszyłam ze do niego się udało... teraz jakas Szczyptan.ska. Z neta wyczytalam ze z Gdyni... to nie wiem jak będzie. Z jednej strony jestem spokojna jakos a z drugiej sie boje ze znów nie nazbieramy tych zarodków...

dziękuję ze pytasz.😘 czuje się absolutnie bez zmian.... Czasem wydaje mi sie ze coś kluje w jajnikach ( ale może już się doszukuję...🤦‍♀️) tłumacze sobie ze nie będzie mnie bolalo tak bo ohss nie grozi przy moim amh...dzis mam przedostatni menopur, jutro kontrola hormonów i usg. Nasza dr na urlop poszla, miał nas przejąć Hajdusianek i byla umówiona już wizyta ale dziś zadzwonili ze jego tez nie będzie... wkurzyłam sie bo już się cieszyłam ze do niego się udało... teraz jakas Szczyptan.ska. Z neta wyczytalam ze z Gdyni... to nie wiem jak będzie. Z jednej strony jestem spokojna jakos a z drugiej sie boje ze znów nie nazbieramy tych zarodków...
A to ta dr ...hmmmm dziewczyny pisały że nie jest za fajna podobno 😔jak mi się nazwisko nie pomylilo
A ja Ci powiem że też mój dr będzie na urlopie jak będę miała biosje ...też się boje bo to jednak nie mój
To teraz będziesz miała już punkcję ? Wiesz już kiedy Ci przypadnie ?

reklama
Czyżby bunt dwulatka?[emoji16] No lezka sie w oku kreci na wspomnienie, a jak pomysle, ze mlodszs to trudniejszy model to drze na myśl co to bedzie [emoji1787]
Ot uroki macierzyństwa. Wierzcie mi - poczatki to najlatwiejszy etap, mimo ze bardzo trudny ehh [emoji6]
Dokładnie wkraczamy w okres buntu, wiem już tak zostanie do 18-tki😎 tym razem mam więcej cierpliwości.

Do góry