Evela.6
Fanka BB :)
Wow wow [emoji123][emoji108][emoji1639]Już po [emoji6]jestem w domu w kurniku było 25 sztuk [emoji6]
Niech będą z tego piękne dzieci [emoji110]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow wow [emoji123][emoji108][emoji1639]Już po [emoji6]jestem w domu w kurniku było 25 sztuk [emoji6]
Trzymam kciukiW moim pierwszy raz jest dofinansowanie. Liczyli bodaj 42 pary. I rozeszło się w 2 dni.
Dzień dobry. Pozdrawiam was serdecznie z laboratorium. Dzisiaj 2 weryfikacja. 7dpt. Stoję sobie w lab i normalnie płacze. Ludzie na mnie dziwnie patrzą a ja już z nerwów nie daje rady. Błagam o kciuki i modlitwy. Tylko tyle zostało.
Super dziękuję poczytam dzisiaj o tymNp menopur normalna cena oj 1400 zł, ja płaciłam 50zl, wydaje mi się że znajdziesz w internecie ceny bo są ustawowe, to będzie cena na ryczałt
Gratulacje!!!!!14 dpt mojego małego 3dniowca , BETA 119,20, prog 22,16, estradiol 204,5. Chyba cóś będzie z tego
Wow! Gratulacje trzymam kciuki za dalsze losy!!Już po [emoji6]jestem w domu w kurniku było 25 sztuk [emoji6]
Dzięki że pytasz. Dzwoniłam do invicty powiedzieli mi że nie musimy być małżeństwem i nie musimy mieć rachunków na siebie w wawie. Że podpisujemy deklarację że mieszkamy w wawie i tyle. Ale że najlepiej umówić się na taką rozmowę i się dowiedzieć wszystkiego. No i teraz mam dylemat czy jak będę 5.07 w klinice to nie podejść do tych opiekunów i nie podpytać. Tylko czy mówić szczerze jak jest czy ściemniać?@Gonzi wiesz już coś ?
Na pewno bedzie dobrze! W weekend nie mialam bardzo jak napisac i tylko czytalam posty ale uwazam, ze dobrze zrobiłaś! ❤ Jak ma go to otrzezwic to musi teraz albo juz zostanie tak jak zdecydowałaś. Ale o sobie i dzidzi musisz najpierw myslec. Nie o nim.@Riddikulus u mnie przeglądarka nie nadarza odświeżać w diag jak bym robiła już dawno by były a tu czekam i czekam... Stres mnie zjada dodatkowy... Jakby ostatnio byli mi go mało. Zdecydowanie chyba wolałabym przespać kilka najbliższych dni....
Apsolutnie ani słowem, nawet pół smsa z zapytaniem o mnie czy o dziecko... Nic... Jak narazie sam jest na mnie negatywnie nastawiony Przez sąsiada a zresztą sam jest sobie winien. Nie oczekuje już od niego że się odezwie. To już raczej zamknięty rozdział. Rozstaliśmy się bez słowa i tak zostanie.Na pewno bedzie dobrze! W weekend nie mialam bardzo jak napisac i tylko czytalam posty ale uwazam, ze dobrze zrobiłaś! ❤ Jak ma go to otrzezwic to musi teraz albo juz zostanie tak jak zdecydowałaś. Ale o sobie i dzidzi musisz najpierw myslec. Nie o nim.
A tak zapytam... Dzis cos sie odezwał?
DupekApsolutnie ani słowem, nawet pół smsa z zapytaniem o mnie czy o dziecko... Nic... Jak narazie sam jest na mnie negatywnie nastawiony Przez sąsiada a zresztą sam jest sobie winien. Nie oczekuje już od niego że się odezwie. To już raczej zamknięty rozdział. Rozstaliśmy się bez słowa i tak zostanie.
Taaa... Na pewno...O hit! Właśnie napisał :
Dopiero teraz zrozumiałam, jak bardzo jesteś dla mnie ważna. Czuję się strasznie, bo
mam świadomość, że skrzywdziłam kogoś, kogo nie chciałem. Wybacz mi proszę... Przysiegam sie zmienic wiem ze bedzie to trudne ale blagam nie zostawiaj mnie samego. Mam tylko Ciebie i niechce Cie stracic
Ja nie wiem Ci faceci to są chorzy. Oni myślą tylko jak załagodzić sprawę, żeby za chwilę mogło być tak samo. A Ty trzymaj się kochana jestem na bieżąco ale siedzę w pracy i nie mam jak tu pisać. Wierzę w Ciebie i pamiętaj - każda decyzja którą podejmiesz będzie dobra jeśli oczywiście podejmiesz ją w zgodzie ze sobą. Trzymam kciuki za Ciebie i maleństwoO hit! Właśnie napisał :
Dopiero teraz zrozumiałam, jak bardzo jesteś dla mnie ważna. Czuję się strasznie, bo
mam świadomość, że skrzywdziłam kogoś, kogo nie chciałem. Wybacz mi proszę... Przysiegam sie zmienic wiem ze bedzie to trudne ale blagam nie zostawiaj mnie samego. Mam tylko Ciebie i niechce Cie stracic
Takie puste słowa to niech sobie schowa w kieszen.... ile to juz razy kobiety slyszaly takie cos :/O hit! Właśnie napisał :