reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
W moim pierwszy raz jest dofinansowanie. Liczyli bodaj 42 pary. I rozeszło się w 2 dni.

Dzień dobry. Pozdrawiam was serdecznie z laboratorium. Dzisiaj 2 weryfikacja. 7dpt. Stoję sobie w lab i normalnie płacze. Ludzie na mnie dziwnie patrzą a ja już z nerwów nie daje rady. Błagam o kciuki i modlitwy. Tylko tyle zostało.
Trzymam kciuki :)

Np menopur normalna cena oj 1400 zł, ja płaciłam 50zl, wydaje mi się że znajdziesz w internecie ceny bo są ustawowe, to będzie cena na ryczałt
Super dziękuję poczytam dzisiaj o tym :)
14 dpt mojego małego 3dniowca , BETA 119,20, prog 22,16, estradiol 204,5. Chyba cóś będzie z tego 🥰🥰🥰🥰🥰😍
Gratulacje!!!!!
Już po [emoji6]jestem w domu w kurniku było 25 sztuk [emoji6]
Wow! Gratulacje trzymam kciuki za dalsze losy!!
:) Dzięki że pytasz. Dzwoniłam do invicty powiedzieli mi że nie musimy być małżeństwem i nie musimy mieć rachunków na siebie w wawie. Że podpisujemy deklarację że mieszkamy w wawie i tyle. Ale że najlepiej umówić się na taką rozmowę i się dowiedzieć wszystkiego. No i teraz mam dylemat czy jak będę 5.07 w klinice to nie podejść do tych opiekunów i nie podpytać. Tylko czy mówić szczerze jak jest czy ściemniać?
Co do dofinansowania z woj mazowieckiego w gammeta w wawie powiedzieli mi że zapisy na 2021 juz dawno się skończyły. Zaczynają na 2022 i poleca jak najszybciej się zapisać. Nie trzeba być małżeństwem jedyne wymogi to amh powyżej 0,7 i od lekarza wskazanie.

@Riddikulus u mnie przeglądarka nie nadarza odświeżać 🤣 w diag jak bym robiła już dawno by były a tu czekam i czekam... 😩Stres mnie zjada dodatkowy... Jakby ostatnio byli mi go mało. Zdecydowanie chyba wolałabym przespać kilka najbliższych dni....
Na pewno bedzie dobrze! W weekend nie mialam bardzo jak napisac i tylko czytalam posty ale uwazam, ze dobrze zrobiłaś! ❤ Jak ma go to otrzezwic to musi teraz albo juz zostanie tak jak zdecydowałaś. Ale o sobie i dzidzi musisz najpierw myslec. Nie o nim.
A tak zapytam... Dzis cos sie odezwał?

Na pewno bedzie dobrze! W weekend nie mialam bardzo jak napisac i tylko czytalam posty ale uwazam, ze dobrze zrobiłaś! ❤ Jak ma go to otrzezwic to musi teraz albo juz zostanie tak jak zdecydowałaś. Ale o sobie i dzidzi musisz najpierw myslec. Nie o nim.
A tak zapytam... Dzis cos sie odezwał?
Apsolutnie ani słowem, nawet pół smsa z zapytaniem o mnie czy o dziecko... Nic... Jak narazie sam jest na mnie negatywnie nastawiony Przez sąsiada a zresztą sam jest sobie winien. Nie oczekuje już od niego że się odezwie. To już raczej zamknięty rozdział. Rozstaliśmy się bez słowa i tak zostanie.

O hit! Właśnie napisał :
Dopiero teraz zrozumiałam, jak bardzo jesteś dla mnie ważna. Czuję się strasznie, bo
mam świadomość, że skrzywdziłam kogoś, kogo nie chciałem. Wybacz mi proszę... Przysiegam sie zmienic wiem ze bedzie to trudne ale blagam nie zostawiaj mnie samego. Mam tylko Ciebie i niechce Cie stracic

Apsolutnie ani słowem, nawet pół smsa z zapytaniem o mnie czy o dziecko... Nic... Jak narazie sam jest na mnie negatywnie nastawiony Przez sąsiada a zresztą sam jest sobie winien. Nie oczekuje już od niego że się odezwie. To już raczej zamknięty rozdział. Rozstaliśmy się bez słowa i tak zostanie.
Dupek 😖

O hit! Właśnie napisał :
Dopiero teraz zrozumiałam, jak bardzo jesteś dla mnie ważna. Czuję się strasznie, bo
mam świadomość, że skrzywdziłam kogoś, kogo nie chciałem. Wybacz mi proszę... Przysiegam sie zmienic wiem ze bedzie to trudne ale blagam nie zostawiaj mnie samego. Mam tylko Ciebie i niechce Cie stracic
Taaa... Na pewno...
Tez bym nie chciała stracic kogoś, kto utrzymuje i ułatwia życie na każdym kroku. To nie jest miłość...
Nie funduj sobie takiej karuzeli...

O hit! Właśnie napisał :
Ja nie wiem Ci faceci to są chorzy. Oni myślą tylko jak załagodzić sprawę, żeby za chwilę mogło być tak samo. A Ty trzymaj się kochana jestem na bieżąco ale siedzę w pracy i nie mam jak tu pisać. Wierzę w Ciebie i pamiętaj - każda decyzja którą podejmiesz będzie dobra jeśli oczywiście podejmiesz ją w zgodzie ze sobą. Trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo ❤️

reklama
O hit! Właśnie napisał :
Takie puste słowa to niech sobie schowa w kieszen.... ile to juz razy kobiety slyszaly takie cos :/
Ciekawa jestem czy cos wiecej pokaze, zrobi. Czy na tym sie skończy. Bo ja Cie doskonale rozumiem i popieram w 10000% ale kiedys jak sie dziecko urodzi to pewnie bedzie chcial sie z nim spotykać.. to jakis kontakt musicie miec. Bron Boze go nie bronię i nie nakłaniam Cie do wybaczenia, zebys tak tego nie odczytala.
Uwazam, ze bardzo dobrze zrobilas. Nie ma co sie kisic w toksycznym zwiazku.

Do góry