reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A to ta dr ...hmmmm dziewczyny pisały że nie jest za fajna podobno 😔jak mi się nazwisko nie pomylilo
A ja Ci powiem że też mój dr będzie na urlopie jak będę miała biosje ...też się boje bo to jednak nie mój
To teraz będziesz miała już punkcję ? Wiesz już kiedy Ci przypadnie ?
no wyboru nie miałam. Zadzwoniła Korbut ze przeprasza ale musza zmienić lekarza i czy się zgadzam. A co ja moge?! Mam jutro 8ds I monitoring. Toc nie poczekam dwa dni na lekarza... Jak wszystko ok to punkcja w ten czwartek. Ostatnio o 1 dzień przedłużyła stymulację I punkcja byla w pt.

no wyboru nie miałam. Zadzwoniła Korbut ze przeprasza ale musza zmienić lekarza i czy się zgadzam. A co ja moge?! Mam jutro 8ds I monitoring. Toc nie poczekam dwa dni na lekarza... Jak wszystko ok to punkcja w ten czwartek. Ostatnio o 1 dzień przedłużyła stymulację I punkcja byla w pt.
No tak nic nie poradzisz
Ważne żeby piękne jajeczka były ✊✊

A to ta dr ...hmmmm dziewczyny pisały że nie jest za fajna podobno 😔jak mi się nazwisko nie pomylilo
A ja Ci powiem że też mój dr będzie na urlopie jak będę miała biosje ...też się boje bo to jednak nie mój
To teraz będziesz miała już punkcję ? Wiesz już kiedy Ci przypadnie ?
kiedy biopsja? I u kogo?

reklama
Ja miałam All in clusive
Wszystkie badania są dodatkowe
Jak już zapłacisz pakiet i podpiszesz dokumenty jedziesz z pakietu
Na każdej wizycie badania już nie płacisz
Dodatkowe procedury jak chcesz to wliczają
Mi wszystko wyszło 16500 w lutym
Teraz będę robiła nowa stymualcje i nowe podejście
Nie mam zarodków
Nie wezmę już all in clusive
Będę na dofinansowaniu
Refundacja na leki jest duża
Np lek za 1300 a płacisz 8 zł
u nas wszystko 16800... kiedy zaczynasz nowa stymulację?

Do góry