motylek24
Fanka BB :)
Szczerze, malutka ta beta. Co lekarz powiedział?Nie wiem właśnie. Mam 3x1 estrofem.
7dpt 5dniowa blastka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szczerze, malutka ta beta. Co lekarz powiedział?Nie wiem właśnie. Mam 3x1 estrofem.
7dpt 5dniowa blastka.
no wyboru nie miałam. Zadzwoniła Korbut ze przeprasza ale musza zmienić lekarza i czy się zgadzam. A co ja moge?! Mam jutro 8ds I monitoring. Toc nie poczekam dwa dni na lekarza... Jak wszystko ok to punkcja w ten czwartek. Ostatnio o 1 dzień przedłużyła stymulację I punkcja byla w pt.A to ta dr ...hmmmm dziewczyny pisały że nie jest za fajna podobno jak mi się nazwisko nie pomylilo
A ja Ci powiem że też mój dr będzie na urlopie jak będę miała biosje ...też się boje bo to jednak nie mój
To teraz będziesz miała już punkcję ? Wiesz już kiedy Ci przypadnie ?
Próbuje się tam dodzwonić ale nikt nie odbiera wściekła jestem że nie poszłam do diagnostykiTo czekasz do jutra ?
No tak nic nie poradziszno wyboru nie miałam. Zadzwoniła Korbut ze przeprasza ale musza zmienić lekarza i czy się zgadzam. A co ja moge?! Mam jutro 8ds I monitoring. Toc nie poczekam dwa dni na lekarza... Jak wszystko ok to punkcja w ten czwartek. Ostatnio o 1 dzień przedłużyła stymulację I punkcja byla w pt.
Może już zamkniętePróbuje się tam dodzwonić ale nikt nie odbiera wściekła jestem że nie poszłam do diagnostyki
kiedy biopsja? I u kogo?A to ta dr ...hmmmm dziewczyny pisały że nie jest za fajna podobno jak mi się nazwisko nie pomylilo
A ja Ci powiem że też mój dr będzie na urlopie jak będę miała biosje ...też się boje bo to jednak nie mój
To teraz będziesz miała już punkcję ? Wiesz już kiedy Ci przypadnie ?
Cudownie!!! GratulacjeJa pierd*le są! Myślałam że na zawał zejdę 13dpt beta 1708 czy to sie dzieje na prawdę? Kufa jestem w ciunzy @
u nas wszystko 16800... kiedy zaczynasz nowa stymulację?Ja miałam All in clusive
Wszystkie badania są dodatkowe
Jak już zapłacisz pakiet i podpiszesz dokumenty jedziesz z pakietu
Na każdej wizycie badania już nie płacisz
Dodatkowe procedury jak chcesz to wliczają
Mi wszystko wyszło 16500 w lutym
Teraz będę robiła nowa stymualcje i nowe podejście
Nie mam zarodków
Nie wezmę już all in clusive
Będę na dofinansowaniu
Refundacja na leki jest duża
Np lek za 1300 a płacisz 8 zł