Weeeez, Frytka źle mi się kojarzyMój też
I jeszcze ciągle o Frytkę pyta
Pewnie też zauważył, że tu tyle czasu gniję
Pozdro dla męża
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weeeez, Frytka źle mi się kojarzyMój też
I jeszcze ciągle o Frytkę pyta
A wiesz, że dziś o Tobie @Camilleka pisałam . Pamiętam, że masz problem z implantacją, tak? I robilas ten test na przesunięte okno? Czy jak zwykle popierdzoelilam coś?@agagagagaga a w jakiej klinice jestes i gdzie? Bo moze to bedzie odpowiedz
Jeżeli dobrze liczę to 5 doba. Teraz „tylko” trzeba zajść w ciąże :-) buhehehe. A kiedy transfer w następnym cyklu?Nie omieszkam mu pokazać jak w końcu zląduje do domu Dziękuję! Czy ja dobrze liczę, że jak sobota o 10 pobranie i dzisiaj rano zostały zamrożone to były w piątej dobie czy już w szóstej? Bo złgupłam własnie
On ma słabą pamięć więc to, że zapamiętał frytkę to już cudWeeeez, Frytka źle mi się kojarzy
Pewnie też zauważył, że tu tyle czasu gniję
Pozdro dla męża
Tylko, pf... no jak dostanę okres powinien być za około 7 dni i mam się zgłosić wtedy jakieś badania i transfer ma być od razu czyli na następny cykl po pickupowym o ile będzie dobrze wszytkoJeżeli dobrze liczę to 5 doba. Teraz „tylko” trzeba zajść w ciąże :-) buhehehe. A kiedy transfer w następnym cyklu?
@fredka84 lepiej pisz co u Ciebie.A wiesz, że dziś o Tobie @Camilleka pisałam . Pamiętam, że masz problem z implantacją, tak? I robilas ten test na przesunięte okno? Czy jak zwykle popierdzoelilam coś?
JI w ogóle jak tam żyjesz?
To trzymam kciuki :-)Tylko, pf... no jak dostanę okres powinien być za około 7 dni i mam się zgłosić wtedy jakieś badania i transfer ma być od razu czyli na następny cykl po pickupowym o ile będzie dobrze wszytko
Nic na razie, czekam na okres bo coś cykl mi się wydłużył.@fredka84 lepiej pisz co u Ciebie.
Taaa... Już niedługo... Czekam jak skazaniec na wykonanie wyrokuAle to tylko rokowania :-) każdy zarodek ma szanse dopóki się rozwija. Za mało jeszcze wiemy, żeby mówić coś napewno. A Ty już niedługo transfer :-) :-) :-)
Mnie nie pobijeszNic na razie, czekam na okres bo coś cykl mi się wydłużył.
A jak tam dieta? Radzisz sobie?