reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nic na razie, czekam na okres bo coś cykl mi się wydłużył.
A jak tam dieta? Radzisz sobie?
O to czekam tutaj na Ciebie.
Schudłam 5 kg😁 aktualnie mam kryzys, znaczy wiecznie głodna chodzę i zła. Było bardzo dobrze ale dosłownie tydzień temu cos mnie opętało z tym głodem. Myślę że ma to związek z okresem bo i owszem biorę jednoskładnikowe tabletki anty ale jak widać u mnie nie zatrzymują okresu😂 8 czerwca będzie chwila prawdy, wazenie....

O to czekam tutaj na Ciebie.
Schudłam 5 kg[emoji16] aktualnie mam kryzys, znaczy wiecznie głodna chodzę i zła. Było bardzo dobrze ale dosłownie tydzień temu cos mnie opętało z tym głodem. Myślę że ma to związek z okresem bo i owszem biorę jednoskładnikowe tabletki anty ale jak widać u mnie nie zatrzymują okresu[emoji23] 8 czerwca będzie chwila prawdy, wazenie....
5kg? Naaajs.
Nie zatrzymuja Ci okresu? Mi tak i pms tez nie mam dzieki Bogu, bo u mnie bywal straszliwy [emoji23]
Trzymam kciuki za wytrwanie[emoji16] Z nas dwoch niech choc Ty bedziesz lachon [emoji16][emoji16]

@Evela.6
Powiedz mi kochana jak wyglądało u Cb przygotowanie do biosji endometrium ?To były dwa pobrania tak ?Ty też leczysz się w Invicta ?Od kiedy brałaś estrofen ?

Ostatnia edycja:
5kg? Naaajs.
Nie zatrzymuja Ci okresu? Mi tak i pms tez nie mam dzieki Bogu, bo u mnie bywal straszliwy [emoji23]
Trzymam kciuki za wytrwanie[emoji16] Z nas dwoch niech choc Ty bedziesz lachon [emoji16][emoji16]
5 kg zrzucilam od stycznia/ lutego. Okres mam normalny, dokładnie po 28 dniach od poprzedniego😱 a do lachona mam jeszcze 10-12 kg.
Nie martw się, przyjdzie pora i na ciebie. Jak córeczka z żłobku? Moja chodzi tak na 2.5 godziny, na razie nie chce wychodzić. Ostatnio nawet kapciami rzuciła na znak protestu, zobaczymy kiedy jej przejdzie.

reklama
Cześć dziewczyny, czytam Was codziennie do snu, w pracy mam teraz małym i ciężko z czasem. Mam pytanie czy któraś miała cykl naturalny i miała podany zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka. Ja w tym razem miałam podchodzić na naturalnym, ale kalendarzyk mipokazuję możliwość owulacje 31 mają, a ja ma zarodek 3 dniowy więc transfer wypadłby mi na Boże Ciało. Już sama nie wiem co robić.

Do góry