Ja pitolę . Te in vitro nam psuje nie tylko głowy widaćMnie nie pobijesz
U mnie norma stało się 43 dni
reklama
K
Kropka.88
Gość
Hej mam pytanie czy po kazdym zastrzyku purogenem wymieniasz igle? Mi lekarz kazal zamieniać co dwa dni a na ulotce pisze ze jedna igła jeden zastrzyk i sama nie wiemDziewczyny dziś jestw ten pierwszy dzień
Ruszam ze stymulką
Poranny zestaw łyknięty a na noc wjeżdża Puregon
motylek24
Fanka BB :)
O to czekam tutaj na Ciebie.Nic na razie, czekam na okres bo coś cykl mi się wydłużył.
A jak tam dieta? Radzisz sobie?
Schudłam 5 kg aktualnie mam kryzys, znaczy wiecznie głodna chodzę i zła. Było bardzo dobrze ale dosłownie tydzień temu cos mnie opętało z tym głodem. Myślę że ma to związek z okresem bo i owszem biorę jednoskładnikowe tabletki anty ale jak widać u mnie nie zatrzymują okresu 8 czerwca będzie chwila prawdy, wazenie....
Marzycielka7
ja mam Puregon na dwa dni a igły do opakowania są trzy wiec wymieniamHej mam pytanie czy po kazdym zastrzyku purogenem wymieniasz igle? Mi lekarz kazal zamieniać co dwa dni a na ulotce pisze ze jedna igła jeden zastrzyk i sama nie wiem
Za każdym razem
nieagatka
5kg? Naaajs.O to czekam tutaj na Ciebie.
Schudłam 5 kg[emoji16] aktualnie mam kryzys, znaczy wiecznie głodna chodzę i zła. Było bardzo dobrze ale dosłownie tydzień temu cos mnie opętało z tym głodem. Myślę że ma to związek z okresem bo i owszem biorę jednoskładnikowe tabletki anty ale jak widać u mnie nie zatrzymują okresu[emoji23] 8 czerwca będzie chwila prawdy, wazenie....
Nie zatrzymuja Ci okresu? Mi tak i pms tez nie mam dzieki Bogu, bo u mnie bywal straszliwy [emoji23]
Trzymam kciuki za wytrwanie[emoji16] Z nas dwoch niech choc Ty bedziesz lachon [emoji16][emoji16]
nieagatka
A potem ruszasz? W sensie jak juz laskawie okres przyjdzie?Nic na razie, czekam na okres bo coś cykl mi się wydłużył.
A jak tam dieta? Radzisz sobie?
Trzymam kciuki!!!!! Będę śledzić twe poczynaniaTaaa... Już niedługo... Czekam jak skazaniec na wykonanie wyroku
motylek24
5 kg zrzucilam od stycznia/ lutego. Okres mam normalny, dokładnie po 28 dniach od poprzedniego a do lachona mam jeszcze 10-12 kg.5kg? Naaajs.
Nie zatrzymuja Ci okresu? Mi tak i pms tez nie mam dzieki Bogu, bo u mnie bywal straszliwy [emoji23]
Trzymam kciuki za wytrwanie[emoji16] Z nas dwoch niech choc Ty bedziesz lachon [emoji16][emoji16]
Nie martw się, przyjdzie pora i na ciebie. Jak córeczka z żłobku? Moja chodzi tak na 2.5 godziny, na razie nie chce wychodzić. Ostatnio nawet kapciami rzuciła na znak protestu, zobaczymy kiedy jej przejdzie.
reklama
Cześć dziewczyny, czytam Was codziennie do snu, w pracy mam teraz małym i ciężko z czasem. Mam pytanie czy któraś miała cykl naturalny i miała podany zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka. Ja w tym razem miałam podchodzić na naturalnym, ale kalendarzyk mipokazuję możliwość owulacje 31 mają, a ja ma zarodek 3 dniowy więc transfer wypadłby mi na Boże Ciało. Już sama nie wiem co robić.
Podziel się: