reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nic na razie, czekam na okres bo coś cykl mi się wydłużył.
A jak tam dieta? Radzisz sobie?
O to czekam tutaj na Ciebie.
Schudłam 5 kg😁 aktualnie mam kryzys, znaczy wiecznie głodna chodzę i zła. Było bardzo dobrze ale dosłownie tydzień temu cos mnie opętało z tym głodem. Myślę że ma to związek z okresem bo i owszem biorę jednoskładnikowe tabletki anty ale jak widać u mnie nie zatrzymują okresu😂 8 czerwca będzie chwila prawdy, wazenie....

O to czekam tutaj na Ciebie.
Schudłam 5 kg[emoji16] aktualnie mam kryzys, znaczy wiecznie głodna chodzę i zła. Było bardzo dobrze ale dosłownie tydzień temu cos mnie opętało z tym głodem. Myślę że ma to związek z okresem bo i owszem biorę jednoskładnikowe tabletki anty ale jak widać u mnie nie zatrzymują okresu[emoji23] 8 czerwca będzie chwila prawdy, wazenie....
5kg? Naaajs.
Nie zatrzymuja Ci okresu? Mi tak i pms tez nie mam dzieki Bogu, bo u mnie bywal straszliwy [emoji23]
Trzymam kciuki za wytrwanie[emoji16] Z nas dwoch niech choc Ty bedziesz lachon [emoji16][emoji16]

@Evela.6
Powiedz mi kochana jak wyglądało u Cb przygotowanie do biosji endometrium ?To były dwa pobrania tak ?Ty też leczysz się w Invicta ?Od kiedy brałaś estrofen ?

Ostatnia edycja:
5kg? Naaajs.
Nie zatrzymuja Ci okresu? Mi tak i pms tez nie mam dzieki Bogu, bo u mnie bywal straszliwy [emoji23]
Trzymam kciuki za wytrwanie[emoji16] Z nas dwoch niech choc Ty bedziesz lachon [emoji16][emoji16]
5 kg zrzucilam od stycznia/ lutego. Okres mam normalny, dokładnie po 28 dniach od poprzedniego😱 a do lachona mam jeszcze 10-12 kg.
Nie martw się, przyjdzie pora i na ciebie. Jak córeczka z żłobku? Moja chodzi tak na 2.5 godziny, na razie nie chce wychodzić. Ostatnio nawet kapciami rzuciła na znak protestu, zobaczymy kiedy jej przejdzie.

reklama
Cześć dziewczyny, czytam Was codziennie do snu, w pracy mam teraz małym i ciężko z czasem. Mam pytanie czy któraś miała cykl naturalny i miała podany zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka. Ja w tym razem miałam podchodzić na naturalnym, ale kalendarzyk mipokazuję możliwość owulacje 31 mają, a ja ma zarodek 3 dniowy więc transfer wypadłby mi na Boże Ciało. Już sama nie wiem co robić.

Do góry