Evela.6
Fanka BB :)
Mój też [emoji23] i jak ja czegoś nie wie to on 'a co dziewczyny na to'? [emoji6]Heh mój się pyta co tam u staraczek [emoji12]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój też [emoji23] i jak ja czegoś nie wie to on 'a co dziewczyny na to'? [emoji6]Heh mój się pyta co tam u staraczek [emoji12]
To samo u nas!Mój też [emoji23] i jak ja czegoś nie wie to on 'a co dziewczyny na to'? [emoji6]
Nie omieszkam mu pokazać jak w końcu zląduje do domu Dziękuję! Czy ja dobrze liczę, że jak sobota o 10 pobranie i dzisiaj rano zostały zamrożone to były w piątej dobie czy już w szóstej? Bo złgupłam własnieTo masz dla męża jedno z kliniki a drugie z artykułu naukowego. 4AA to inaczej 4.1.1 ( stara nomenklatura z tym A, B, C) 5.2.2 to 5 BB a 3.2.1 to 3BA. Tam obok masz współczynniki implantacji.
W piątej... Blastocysty zazwyczaj są mrożone w piątej dobie. Do szóstej są trzymane, jeśli wolniej się rozwijają... @kate_p7 jest lepiej obcykana z badaniami i ststystyka, więc pewnie uzupełni że już nawet niektóre kliniki potrafią hodować do siódmej , ale jeśli później następuje rozwój, to chyba trochę gorzej to rokuje...Nie omieszkam mu pokazać jak w końcu zląduje do domu Dziękuję! Czy ja dobrze liczę, że jak sobota o 10 pobranie i dzisiaj rano zostały zamrożone to były w piątej dobie czy już w szóstej? Bo złgupłam własnie
Wow, nieźle dzieciaków natrzaskałaś Brawo, jest mocHej, dziewczyny mam zamrożonych 7 zarodków, normalnie nie wiem co powiedzieć Tak się cieszę, że z tego coś wyszło... ale z 22 tylko albo i aż 7. Miałam nosa, że zapładniać wszystkie. Powiedzcie mi jak to jest z ich morfologią?
Mamy taką:
1. BL.6.1.1
2.BL.4.1.1
3.BL.5.1.1
4.BL.4.1.1
5.BL.3.2.2
6.BL.5.1.1
7.BL.3.2.1
Mój teżMój też [emoji23] i jak ja czegoś nie wie to on 'a co dziewczyny na to'? [emoji6]
@agagagagaga a w jakiej klinice jestes i gdzie? Bo moze to bedzie odpowiedzZupełnie nie rozumiem czemu lekarz tak zadecydował [emoji85] badacie zarodki? Bo wtedy też transfer jest odkładany. Dziwne [emoji848]
Rzeklabym ze same mercedesy.... piekny wynikHej, dziewczyny mam zamrożonych 7 zarodków, normalnie nie wiem co powiedzieć Tak się cieszę, że z tego coś wyszło... ale z 22 tylko albo i aż 7. Miałam nosa, że zapładniać wszystkie. Powiedzcie mi jak to jest z ich morfologią?
Mamy taką:
1. BL.6.1.1
2.BL.4.1.1
3.BL.5.1.1
4.BL.4.1.1
5.BL.3.2.2
6.BL.5.1.1
7.BL.3.2.1
Mirka, czytam, że dziecię Cię nie oszczędza . Najgorzej jak takie maleństwo cierpi i kurczę, nie wiadomo jak mu ulżyć . Moj chrześniak ma rok i ząbkuje jak tylko do nich przyjeżdżam . Jak nie nie ma to aniołekDziękuję kochana, jakoś sobie radzę..
Mojego męża mama była u nas przez 2 tygodnie i było super bo bardzo pomagała ale pare dni temu już pojechała i niestety musimy sobie radzić.
Mała ma kolki i sie biedna męczy.. Mam nadzieję że mina szybko A co u Ciebie kochana?
Ale to tylko rokowania :-) każdy zarodek ma szanse dopóki się rozwija. Za mało jeszcze wiemy, żeby mówić coś napewno. A Ty już niedługo transfer :-) :-) :-)W piątej... Blastocysty zazwyczaj są mrożone w piątej dobie. Do szóstej są trzymane, jeśli wolniej się rozwijają... @kate_p7 jest lepiej obcykana z badaniami i ststystyka, więc pewnie uzupełni że już nawet niektóre kliniki potrafią hodować do siódmej , ale jeśli później następuje rozwój, to chyba trochę gorzej to rokuje...