reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny, na wizycie dostałam Gonal F i Menopur
Mam brać od 2dc raz dziennie
Zapomniałam zapytać czy oba o tej samej porze czy różnych, czy lepiej rano czy wieczorem... czy sama mam wybrać?
Jeśli miałyście krótką stymulację na tych dwóch lekach - w jakich porach braliście?
ja dostałam zalecienie by te leki brać jednocześnie o tej samej godzinie, najlepiej rano, ja brałam równo o 7:15. Gonal pamiętaj, że powinien być w lodówce

reklama
Dziękuję kochana, jakoś sobie radzę..
Mojego męża mama była u nas przez 2 tygodnie i było super bo bardzo pomagała ale pare dni temu już pojechała i niestety musimy sobie radzić.
Mała ma kolki i sie biedna męczy.. Mam nadzieję że mina szybko 😘😘😘 A co u Ciebie kochana?
Napewno taka dodatkowa para rak na poczatku sie przydaje. Niech tylko malej kolki przejda , moze kiedys przyjdzie wiosna w UK ( chociaz nie wyglada jakby sie zblizala 😟)to bedziecie smigac na spacerki ;)
A u mnie - czekania ciag dalszy :) czekam na wyniki zeby zaczac dzialac cos w koncu🤷‍♀️

Twoja wiedza mnie rozwala. A jak ja mam jedną 6.1.1 to znaczy, że ona spierdo/iła z otoczki czy jak? 😹
Hej, dziewczyny mam zamrożonych 7 zarodków, normalnie nie wiem co powiedzieć o_O🥺🥺🥺 ♥️ ♥️ ♥️ ✊ 🤩 🤗 🤗 Tak się cieszę, że z tego coś wyszło... ale z 22 tylko albo i aż 7. Miałam nosa, że zapładniać wszystkie. Powiedzcie mi jak to jest z ich morfologią?
Mamy taką:
1. BL.6.1.1
2.BL.4.1.1
3.BL.5.1.1
4.BL.4.1.1
5.BL.3.2.2
6.BL.5.1.1
7.BL.3.2.1
Te wszystkie blastki z 5 doby? Jeżeli tak to duza rodzinka wam się szykuje:-) a jeżeli nie to raczej jest ogromna szansa chociaż na jedno:-) :-) 6.1.1 tp jest poza otoczką już, 5.1.1 wychodzi z otoczki. Taka ilość zarodków pokazuje, ze warto było walczyć co :-) mój syn to 5.1.1 a córy 4.1.1 :-)

Te wszystkie blastki z 5 doby? Jeżeli tak to duza rodzinka wam się szykuje:-) a jeżeli nie to raczej jest ogromna szansa chociaż na jedno:-) :-) 6.1.1 tp jest poza otoczką już, 5.1.1 wychodzi z otoczki. Taka ilość zarodków pokazuje, ze warto było walczyć co :-) mój syn to 5.1.1 a córy 4.1.1 :-)
Jesteś wielka, serio 🤗 wiesz to dzięki Tobie też, pamiętam Twoja wiadomość, postawiła mnie do pionu 😅😎

Wszystkie z 5 doby A jaka byłaby różnica jeśli byłyby z 6??

A już chciałaś dawce nasienia brać. Widzisz, wszystko idzie ku dobremu. Nasienie wcale nie było aż takie tragiczne. powinno być dobrze.
Dziekuje ;* pamiętam też Twoje wiadomości... dziewczyny gdyby nie Wy to teraz zamiast ciesząc się z zarodków plakalabym, że to nie dzidziolki moje i męża. Byłoby tak na bank bo wiem ile wtedy przeryczalam

Napewno taka dodatkowa para rak na poczatku sie przydaje. Niech tylko malej kolki przejda , moze kiedys przyjdzie wiosna w UK ( chociaz nie wyglada jakby sie zblizala 😟)to bedziecie smigac na spacerki ;)
A u mnie - czekania ciag dalszy :) czekam na wyniki zeby zaczac dzialac cos w koncu🤷‍♀️

Noo, właśnie.. Przydała by sie wiosna tytaj ale z tego co widze to rzeczywiście za szybko sie chyba nie doczekamy..
Trzymam kciuki za dobre wyniki żebyś miała zielone światło ✊😘

reklama
Do góry