reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej, dziewczyny mam zamrożonych 7 zarodków, normalnie nie wiem co powiedzieć o_O🥺🥺🥺 ♥️ ♥️ ♥️ ✊ 🤩 🤗 🤗 Tak się cieszę, że z tego coś wyszło... ale z 22 tylko albo i aż 7. Miałam nosa, że zapładniać wszystkie. Powiedzcie mi jak to jest z ich morfologią?
Mamy taką:
1. BL.6.1.1
2.BL.4.1.1
3.BL.5.1.1
4.BL.4.1.1
5.BL.3.2.2
6.BL.5.1.1
7.BL.3.2.1

Hej, dziewczyny mam zamrożonych 7 zarodków, normalnie nie wiem co powiedzieć o_O🥺🥺🥺 ♥️ ♥️ ♥️ ✊ 🤩 🤗 🤗 Tak się cieszę, że z tego coś wyszło... ale z 22 tylko albo i aż 7. Miałam nosa, że zapładniać wszystkie. Powiedzcie mi jak to jest z ich morfologią?
Mamy taką:
1. BL.6.1.1
2.BL.4.1.1
3.BL.5.1.1
4.BL.4.1.1
5.BL.3.2.2
6.BL.5.1.1
7.BL.3.2.1
Rewelacyjne 🥰🥰🥰🥰🥰🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊

Jaki ja dziś miałam sen [emoji851]
Czekam ciągle na te wyniki datowania endometrium i komórki nk i tak mi się wkręciło w głowę bo odświeżam portal 50 razy dziennie, że snilo mi się, że dostałam wyniki i były bardzo złe. Dostałam listem zalecenia od lekarza :
1. Wykonać jakieś dodatkowa badania
2. Weekend z mężem w kempingu
3. Romantyczna kolacja z afrodyzjakami
[emoji23]
I koszty tego pakietu to było 11 tys [emoji23][emoji1787]
Ja pierdole 😂. Jesteś "miszczunio"😂
Ja też chcę na kemping😂. Weź mnie 🙏. Najwyżej darujemy sobie te afrodyzjaki 😂

Hej, dziewczyny mam zamrożonych 7 zarodków, normalnie nie wiem co powiedzieć o_O[emoji3064][emoji3064][emoji3064] [emoji3531] [emoji3531] [emoji3531] [emoji110] [emoji2956] [emoji847] [emoji847] Tak się cieszę, że z tego coś wyszło... ale z 22 tylko albo i aż 7. Miałam nosa, że zapładniać wszystkie. Powiedzcie mi jak to jest z ich morfologią?
Mamy taką:
1. BL.6.1.1
2.BL.4.1.1
3.BL.5.1.1
4.BL.4.1.1
5.BL.3.2.2
6.BL.5.1.1
7.BL.3.2.1
No dziewczyno masz tu naprawdę piękna gromadkę [emoji3590] będą z tego piękne dzieciaczki [emoji2956]
U nas było podobnie - 27 poszło do zapłodnienia i 8 zarodków. Myślę, że przy tak dużo ilości komorek, one są słabszej jakości. Ale ważny jest efekt końcowy [emoji123][emoji41]

Ostatnia edycja:
Mamy taką:
1. BL.6.1.1
2.BL.4.1.1
3.BL.5.1.1
4.BL.4.1.1
5.BL.3.2.2
6.BL.5.1.1
7.BL.3.2.1
Rozbilas normalnie bank 🤩. Super wynik ❤️
Zarodki prawie wszystkie piękne 😍. Tylko te trojeczki trochę gorsze, ale i z takich są ciąże

Ja pierdole 😂. Jesteś "miszczunio"😂
Ja też chcę na kemping😂. Weź mnie 🙏. Najwyżej darujemy sobie te afrodyzjaki 😂
Ze w trojke na kemping ? ja, Ty i moj maz ?! 😁 Freeeeddddkkkaaa :D mysle,ze Arek nie bedzie sie sprzeciwial i juz nie bedzie tych afrodyzjakow potrzebowal 🤩🥳 ale dolozysz sie do tych 11 tys ? :) 😹

Ze w trojke na kemping ? ja, Ty i moj maz ?! 😁 Freeeeddddkkkaaa :D mysle,ze Arek nie bedzie sie sprzeciwial i juz nie bedzie tych afrodyzjakow potrzebowal 🤩🥳 ale dolozysz sie do tych 11 tys ? :) 😹
😂 Ja tylko z tobą chciałam 😂. Ledwo się od własnego męża obganiam a tu jeszcze następnego mi oferujesz?😂 Ja kampera załatwiam, a ty żarcie😂

reklama
Do góry