reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny, na wizycie dostałam Gonal F i Menopur
Mam brać od 2dc raz dziennie
Zapomniałam zapytać czy oba o tej samej porze czy różnych, czy lepiej rano czy wieczorem... czy sama mam wybrać?
Jeśli miałyście krótką stymulację na tych dwóch lekach - w jakich porach braliście?
ja dostałam zalecienie by te leki brać jednocześnie o tej samej godzinie, najlepiej rano, ja brałam równo o 7:15. Gonal pamiętaj, że powinien być w lodówce

reklama
Dziękuję kochana, jakoś sobie radzę..
Mojego męża mama była u nas przez 2 tygodnie i było super bo bardzo pomagała ale pare dni temu już pojechała i niestety musimy sobie radzić.
Mała ma kolki i sie biedna męczy.. Mam nadzieję że mina szybko 😘😘😘 A co u Ciebie kochana?
Napewno taka dodatkowa para rak na poczatku sie przydaje. Niech tylko malej kolki przejda , moze kiedys przyjdzie wiosna w UK ( chociaz nie wyglada jakby sie zblizala 😟)to bedziecie smigac na spacerki ;)
A u mnie - czekania ciag dalszy :) czekam na wyniki zeby zaczac dzialac cos w koncu🤷‍♀️

Twoja wiedza mnie rozwala. A jak ja mam jedną 6.1.1 to znaczy, że ona spierdo/iła z otoczki czy jak? 😹
Hej, dziewczyny mam zamrożonych 7 zarodków, normalnie nie wiem co powiedzieć o_O🥺🥺🥺 ♥️ ♥️ ♥️ ✊ 🤩 🤗 🤗 Tak się cieszę, że z tego coś wyszło... ale z 22 tylko albo i aż 7. Miałam nosa, że zapładniać wszystkie. Powiedzcie mi jak to jest z ich morfologią?
Mamy taką:
1. BL.6.1.1
2.BL.4.1.1
3.BL.5.1.1
4.BL.4.1.1
5.BL.3.2.2
6.BL.5.1.1
7.BL.3.2.1
Te wszystkie blastki z 5 doby? Jeżeli tak to duza rodzinka wam się szykuje:-) a jeżeli nie to raczej jest ogromna szansa chociaż na jedno:-) :-) 6.1.1 tp jest poza otoczką już, 5.1.1 wychodzi z otoczki. Taka ilość zarodków pokazuje, ze warto było walczyć co :-) mój syn to 5.1.1 a córy 4.1.1 :-)

Te wszystkie blastki z 5 doby? Jeżeli tak to duza rodzinka wam się szykuje:-) a jeżeli nie to raczej jest ogromna szansa chociaż na jedno:-) :-) 6.1.1 tp jest poza otoczką już, 5.1.1 wychodzi z otoczki. Taka ilość zarodków pokazuje, ze warto było walczyć co :-) mój syn to 5.1.1 a córy 4.1.1 :-)
Jesteś wielka, serio 🤗 wiesz to dzięki Tobie też, pamiętam Twoja wiadomość, postawiła mnie do pionu 😅😎

Wszystkie z 5 doby A jaka byłaby różnica jeśli byłyby z 6??

A już chciałaś dawce nasienia brać. Widzisz, wszystko idzie ku dobremu. Nasienie wcale nie było aż takie tragiczne. powinno być dobrze.
Dziekuje ;* pamiętam też Twoje wiadomości... dziewczyny gdyby nie Wy to teraz zamiast ciesząc się z zarodków plakalabym, że to nie dzidziolki moje i męża. Byłoby tak na bank bo wiem ile wtedy przeryczalam

Napewno taka dodatkowa para rak na poczatku sie przydaje. Niech tylko malej kolki przejda , moze kiedys przyjdzie wiosna w UK ( chociaz nie wyglada jakby sie zblizala 😟)to bedziecie smigac na spacerki ;)
A u mnie - czekania ciag dalszy :) czekam na wyniki zeby zaczac dzialac cos w koncu🤷‍♀️

Noo, właśnie.. Przydała by sie wiosna tytaj ale z tego co widze to rzeczywiście za szybko sie chyba nie doczekamy..
Trzymam kciuki za dobre wyniki żebyś miała zielone światło ✊😘

reklama
Do góry