klaudiaanita
Fanka BB :)
CudoAle ona śliczna jescze raz gratulacje kochana
Moja w poniedziałek konczy 4 tyg
Ale ten czas leci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
CudoAle ona śliczna jescze raz gratulacje kochana
Moja w poniedziałek konczy 4 tyg
Napewno masz racje... ale ten lipiec taki odległy i ten czas taki niewykorzystany będzie... ehh a ja myślałam ze ma wakacje ida mi sie byc w ciąży i z córka będę mogła siedzieć w domu nie myśląc komu ja podrzucić jak jestem w pracy...Najważniejsze, żeby się udało!!!. Dobrze że cię tak przeleczą. Lepiej mieć jeden szczęśliwy później niż szybko i 5 pod rząd nieudanych.
Zostanie i nie możesz myślec inaczejTo dobrze, że dają ci żyć.
A ja dzisiaj zabrałam swojego bałwanka, piękna wychodząca z otoczki blastka. Oby tylko ze mną została
Tak jest, nie ma innej opcji ❤Zostanie i nie możesz myślec inaczej
jak widać każda, nawet Fredzia potrzebuje czasem odsapnąć i w krzakach posiedziećChyba nie chce z nami gadać [emoji17] @fredka84 opowiadaj co tam upieklas?
To wykozystaj go na sport,relacje damsko -meskie,witaminki.Zrob plan,szybciej zleci.Napewno masz racje... ale ten lipiec taki odległy i ten czas taki niewykorzystany będzie... ehh a ja myślałam ze ma wakacje ida mi sie byc w ciąży i z córka będę mogła siedzieć w domu nie myśląc komu ja podrzucić jak jestem w pracy...
Czego ja nie próbowałam :-) smaczniejsze to niż steak chociaż tu tez trzeba dobrze trafić. Mnie sam zapach już odrzuca..:-(Kochana wrzuć rozbitą i pokrojoną wołowinkę do rekawa do pieczenia w jakimś sosiku pieczeniowym, można dorzucić warzywka. Pycha . Zasmakuje Ci
Zrob sobie hamburgera, z dowolnymi dodatkami. Ja kupuje wolowine i sama miele. Mniam [emoji4]kopią:-) ale dzisiaj dały mi popracować trochę:-) ogółem to wit. b12 bardzo poszła w dół i biorę ogromne ilości ale to chyba ta moja mutacja mthfr daje o sobie znac. Ja jeszcze mięsa nie lubię... teraz jem wołowinę itp, ale nie lubię tfu tfu....A jak u Ciebie? Na jakim etapie jestes??
Bo dawca to 6 komórek i wystarczy a z mężem to pewnie ile się da:-) Problem jest realny my mamy nadmiarowe zarodki. Szkoda, ze to nie była pierwsza procedura. Najwyżej będziecie beneficjentami 500 plus głupi zart. Jeżeli macie finanse zacznijcie z założeniem że to procedura „diagnostyczna”. Bo może te pojedyncze plemniki to jakieś komandosy:-) chociaż u nas różnie bywało. Były procedury gdzie nie było zarodków i takie gdzie mieliśmy co mrozić. Trzymam kciuki :-)Bardzo dziękuję za odpowiedź, jest zmiana - robimy 100% nasienia męża na wszystkich komórkach mam wysokie amh doktor mówił że może być dużo komórek o dziwo powiedział że jak wyjdą nadprogramowe zarodki to co wtedy? Dziwne podejście bo wcześniej na dawce przystał od razu a teraz taki tekst...