reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane moje mam pytanie kiedy poszlyscie na zwolnienie lekarskie jak sie okazalo ze jestescie w ciąży?
Ja od razu po transferze, ale to było normalne chorobowe 80%, ciążowe 100% płatne wystawił mi po 2 potwierdzonej becie, czyli 10 dpt
Miałam stracha, że jeśli coś pójdzie nie tak to wrócę do pracy i będę musiała się tłumaczyć, ale ostatecznie i tak okazało się na pierwszym USG że mam krwiaka i nakaz leżenia, wiec ostatecznie to zwolnienie dostałabym i tak nawet gdybym nie chciała, tylko parę dni później.

Nie robię tajemnicy z In vitro w Hisziani to normalny lekarz jak dentysta czy kardiolog - masz problem idziesz do lekarza i się leczysz.
Moje 3 letnie dziecko gdy prosilo o siostrę powiedziałam dobrze zobaczymy co się da zrobić pojedziemy do kliniki do doktora który pomógł nam byś była w mamy brzuchu .
Poszła do kliniki i mówi chciała bym siostrę 😉
No i będzie miała 😁
Wieczorem prosiła Pana Boga o siostrę czasem wymieniając na psa 😉
Brała chrzest w Pl u braci kapucynów ( w mojej parafii) proboszcz wiedział że jest poczęte przy pomocy in vitro inproboszcz udzielał jej chrztu .

reklama
I dobrze , że się dzieje. A co o tych cytokinach ci powiedziała ?
Powiedziała tylko, że wyglądaj w porządku. Szczerze, to myślałam, że ta immunologia coś wniesie więcej i znajdziemy przyczyne tych wszystkich poronień. Jeśli steryd nie pomoże to nie wiem co innego próbować [emoji2368]no ale teraz nie będę się nad tym zastanawiać. Niech żyje spontan [emoji6]

Do góry