Dopiero po 15 mam.
Zrobiłam rano betę dla lekarza i w 23 dpt. 7021.
Coś mało przyrasta.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dopiero po 15 mam.
W 1 ciąży w 30 tc Bo moja praca jest fizyczna a szyjka skróciła mi się o połowę.Kochane moje mam pytanie kiedy poszlyscie na zwolnienie lekarskie jak sie okazalo ze jestescie w ciąży?
Ja od razu po transferze, ale to było normalne chorobowe 80%, ciążowe 100% płatne wystawił mi po 2 potwierdzonej becie, czyli 10 dptKochane moje mam pytanie kiedy poszlyscie na zwolnienie lekarskie jak sie okazalo ze jestescie w ciąży?
No cos Ty, powyzej ok 1500 beta zwalnia, to normalne I nie jest to żaden zluly znak. Teraz to już tylko usg będzie się liczyć. Daj znać po, będzie dobrze!Dopiero po 15 mam.
Zrobiłam rano betę dla lekarza i w 23 dpt. 7021.
Coś mało przyrasta.
Powiedziała tylko, że ogólnie Cytokiny wyglądają ok tylko ten steryd mi dołoży. W sobotę będę wiedziała więcej.
Za to mój Królewicz postanowił się pośpieszyć Dziewczyny zwolniłam brzuszek Franio urodził się dziś rano, naturalnie i ekspresowo poród marzenieMój też nie, chyba za dobrze im w tych brzuszkach
A jak ty się czujesz w ruchu. Zakupy zrobione?No cos Ty, powyzej ok 1500 beta zwalnia, to normalne I nie jest to żaden zluly znak. Teraz to już tylko usg będzie się liczyć. Daj znać po, będzie dobrze!
To czekamy z Tobą. Niedługo będzie transferPowiedziała tylko, że ogólnie Cytokiny wyglądają ok tylko ten steryd mi dołoży. W sobotę będę wiedziała więcej.
Powiedziała tylko, że wyglądaj w porządku. Szczerze, to myślałam, że ta immunologia coś wniesie więcej i znajdziemy przyczyne tych wszystkich poronień. Jeśli steryd nie pomoże to nie wiem co innego próbować [emoji2368]no ale teraz nie będę się nad tym zastanawiać. Niech żyje spontan [emoji6]I dobrze , że się dzieje. A co o tych cytokinach ci powiedziała ?