Biedroneczka28
Fanka BB :)
Ja za Ciebie równieżNie, to ja nie chce się niepotrzebnie kłóc. I tak ledwo żyły wynajdują u mnie. Pójdę tego 10 dpt. Trzymam kciuki za Ciebie[emoji846]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja za Ciebie równieżNie, to ja nie chce się niepotrzebnie kłóc. I tak ledwo żyły wynajdują u mnie. Pójdę tego 10 dpt. Trzymam kciuki za Ciebie[emoji846]
Ja w obu ciazach pierwsze objawy mialam w 8-9tyg.Ja zrobiłam wczoraj... 5 dni po 5 dniowych zarodkow, nic nie wyszło, fakt za wcześnie ale już zaczęłam się martwić że nic z tego zwłaszcza że oprócz klocia jajników na przemian co jakiś czas to zero dziwnych objawów ani tego,, typowego uklocia'' po których dziewczyny czują ze wlasnie doszło do zagnieżdżenia
Jutro możesz iść na betę.5 dniowa blastka, dziś jest dopiero 5 dpt
Oni mówią 14 dni Ale często jest po 7 sprawdź proszę bo czekamDopiero minął tydzień, jeszcze nie ma...
super,mam nadzieje ze na sterydzie sie uda, trzymam kciukiMiałam dziś rozmowę z doktor. I wiecie co? Zaczynam przygotowania do transferui to dzis! Jestem w mega szoku i zupełnie się tego nie spodziewałam. Ze względu, że dziś 2 dc bo okres przyszedł sporo za szybko kazała zacząć brać Estrofem i Accard. W środę lecę do PL. W sobotę kontrola. Do transferu dodatkowo jakiś steryd ale to mi wytlumaczy w sobotę. Jak dla mnie to mega szybka akcja i moja głowa jeszcze tego nie ogarnia bo ja zawsze planuje wszystko z dużym wyprzedzeniem a tu taki'spontan'może to jest sposób
Spontany są super! [emoji6]Miałam dziś rozmowę z doktor. I wiecie co? Zaczynam przygotowania do transferu [emoji85] i to dzis! Jestem w mega szoku i zupełnie się tego nie spodziewałam. Ze względu, że dziś 2 dc bo okres przyszedł sporo za szybko kazała zacząć brać Estrofem i Accard. W środę lecę do PL. W sobotę kontrola. Do transferu dodatkowo jakiś steryd ale to mi wytlumaczy w sobotę. Jak dla mnie to mega szybka akcja i moja głowa jeszcze tego nie ogarnia bo ja zawsze planuje wszystko z dużym wyprzedzeniem a tu taki'spontan'[emoji6] może to jest sposób [emoji6]
I dobrze , że się dzieje. A co o tych cytokinach ci powiedziała ?Miałam dziś rozmowę z doktor. I wiecie co? Zaczynam przygotowania do transferu [emoji85] i to dzis! Jestem w mega szoku i zupełnie się tego nie spodziewałam. Ze względu, że dziś 2 dc bo okres przyszedł sporo za szybko kazała zacząć brać Estrofem i Accard. W środę lecę do PL. W sobotę kontrola. Do transferu dodatkowo jakiś steryd ale to mi wytlumaczy w sobotę. Jak dla mnie to mega szybka akcja i moja głowa jeszcze tego nie ogarnia bo ja zawsze planuje wszystko z dużym wyprzedzeniem a tu taki'spontan'[emoji6] może to jest sposób [emoji6]