reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Powiedziała tylko, że ogólnie Cytokiny wyglądają ok tylko ten steryd mi dołoży. W sobotę będę wiedziała więcej.
Tylko steryd...? Mhhhh.. a jaka dawkę wiesz? Jak Invicta to pewnie min 15mg. Jeśli nigdy na sterydzie nie podchodzilas to jest szansa ze to wystarczy aby utrzymać ciążę

reklama
Franio królewiczu [emoji3060][emoji7]witamy na świecie a mamie ogromnie gratulujemy [emoji3590]niech rośnie zdrowo[emoji8]
Za to mój Królewicz postanowił się pośpieszyć ;) Dziewczyny zwolniłam brzuszek [emoji8][emoji8][emoji8] Franio urodził się dziś rano, naturalnie i ekspresowo ;) poród marzenie [emoji16]

Nigdy nie miałam, żadnych sterydów więc jest nadzieja ale na chwilę obecną nie wiem nic więcej. W sobotę wszystkiego się dowiem i będę ja błagać żeby mnie obstawiła czym się da. Żeby tylko pomogło.
Tylko steryd...? Mhhhh.. a jaka dawkę wiesz? Jak Invicta to pewnie min 15mg. Jeśli nigdy na sterydzie nie podchodzilas to jest szansa ze to wystarczy aby utrzymać ciążę

A jak ty się czujesz w ruchu😄. Zakupy zrobione?
W jakim ruchu ? Leze plackiem nadal.. jakoś nie zaufałam tamtemu lekarzowi.. dzień po badaniu w sobotę poleciała że mnie znów żywa krew, ale mało wiec do szpitala nie pędziłam. Teraz już stara krwia się oczyszcza.. Ja nie mogę wrócić jeszcze do normalnego funkcjonowania, to wywołuje stawianie się brzucha a to pękanie krwiaka a jeszcze szew mam wiec nie mogę do skurczy dopuszczać. Nie wiem skąd tamten lekarz się urwał ale jak widać nie każdemu można ufać

W jakim ruchu ? Leze plackiem nadal.. jakoś nie zaufałam tamtemu lekarzowi.. dzień po badaniu w sobotę poleciała że mnie znów żywa krew, ale mało wiec do szpitala nie pędziłam. Teraz już stara krwia się oczyszcza.. Ja nie mogę wrócić jeszcze do normalnego funkcjonowania, to wywołuje stawianie się brzucha a to pękanie krwiaka a jeszcze szew mam wiec nie mogę do skurczy dopuszczać. Nie wiem skąd tamten lekarz się urwał ale jak widać nie każdemu można ufać
Widzisz ,jednak trzeba lekarzy słuchać ale ufać swojej intuicji. Może po usg coś tam się uszkodziło. Jednak bardzo wolno ten krwiak schodzi. Kiedy masz kolejną kontrolę?? Teraz w szpitalu ?

reklama
Nigdy nie miałam, żadnych sterydów więc jest nadzieja ale na chwilę obecną nie wiem nic więcej. W sobotę wszystkiego się dowiem i będę ja błagać żeby mnie obstawiła czym się da. Żeby tylko pomogło.
Jeśli to Invicta to oni oprócz sterydu i Intralipidu nic nie włączają z leków immuno. Poczytaj sobie o immunoglobulinach jak chcesz, ale to jest ogromny koszt. W Londynie chyba w dwóch klinikach podają (tzn przed pandemia tak bylo). W Polsce trudno to dostać ale nie jest to niemożliwe, ja bralam 2 wlewy do ostatniego transferu

Do góry