reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja zrobiłam wczoraj... 5 dni po 5 dniowych zarodkow, nic nie wyszło, fakt za wcześnie ale już zaczęłam się martwić że nic z tego :( zwłaszcza że oprócz klocia jajników na przemian co jakiś czas to zero dziwnych objawów ani tego,, typowego uklocia'' po których dziewczyny czują ze wlasnie doszło do zagnieżdżenia :(
Ja w obu ciazach pierwsze objawy mialam w 8-9tyg.
Na Twoim etapie objawy moha dawac leki, nie ciaza. Tylko beta da odpowiedz.

Miałam dziś rozmowę z doktor. I wiecie co? Zaczynam przygotowania do transferu [emoji85] i to dzis! Jestem w mega szoku i zupełnie się tego nie spodziewałam. Ze względu, że dziś 2 dc bo okres przyszedł sporo za szybko kazała zacząć brać Estrofem i Accard. W środę lecę do PL. W sobotę kontrola. Do transferu dodatkowo jakiś steryd ale to mi wytlumaczy w sobotę. Jak dla mnie to mega szybka akcja i moja głowa jeszcze tego nie ogarnia bo ja zawsze planuje wszystko z dużym wyprzedzeniem a tu taki'spontan'[emoji6] może to jest sposób [emoji6]

Miałam dziś rozmowę z doktor. I wiecie co? Zaczynam przygotowania do transferu
emoji85.png
i to dzis! Jestem w mega szoku i zupełnie się tego nie spodziewałam. Ze względu, że dziś 2 dc bo okres przyszedł sporo za szybko kazała zacząć brać Estrofem i Accard. W środę lecę do PL. W sobotę kontrola. Do transferu dodatkowo jakiś steryd ale to mi wytlumaczy w sobotę. Jak dla mnie to mega szybka akcja i moja głowa jeszcze tego nie ogarnia bo ja zawsze planuje wszystko z dużym wyprzedzeniem a tu taki'spontan'
emoji6.png
może to jest sposób
emoji6.png
super,mam nadzieje ze na sterydzie sie uda, trzymam kciuki

Miałam dziś rozmowę z doktor. I wiecie co? Zaczynam przygotowania do transferu [emoji85] i to dzis! Jestem w mega szoku i zupełnie się tego nie spodziewałam. Ze względu, że dziś 2 dc bo okres przyszedł sporo za szybko kazała zacząć brać Estrofem i Accard. W środę lecę do PL. W sobotę kontrola. Do transferu dodatkowo jakiś steryd ale to mi wytlumaczy w sobotę. Jak dla mnie to mega szybka akcja i moja głowa jeszcze tego nie ogarnia bo ja zawsze planuje wszystko z dużym wyprzedzeniem a tu taki'spontan'[emoji6] może to jest sposób [emoji6]
Spontany są super! [emoji6]

reklama
I dobrze , że się dzieje. A co o tych cytokinach ci powiedziała ?

Do góry