Marzycielka7
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję Ci ślicznie za odpowiedź.. Chyba już wiem co zrobićZawsze jest ryzyko nawet przy jednym zarodku ja bym wzięła dwa te słabe a ten dobry bym zostawiła
Niestety zrobiłam inaczej został mi tylko ten słabszy i muszę dorobić Zarodki
A jak coś zawsze zostanie ci ten dobry na potem takie moje zdanie lecz ja jestem też po 1 nieudanym
Tu są dziewczyny co lepiej się znają
Wyrazam tylko swoje zdanie i moje decyzję jeśli chodzi o mój następny też wezmę dwa i też pewnie tak jak Tobie doradzam
Wszystko zależy jakie będą zarodki z następnej punkcji
Slyszalam też że te słabsze zarodki działają cuda wszystko zależy od szczęścia
@Biedroneczka28 [emoji110][emoji110][emoji110]za udany transfer
Ja miałam podawane 2 ale tylko dlatego ze dwa się rozwinęły i były dobre.
Lekarz podpowiadał ze może chociaż jeden się utrzyma jeśli któryś będzie słabszy. Niestety w moim przypadku nie wyszło.
Choć w późniejszym czasie wyszły po prostu inne rzeczy trombofilia IO podejrzenie endometriozy :/
Wiem że z innej beczki ale dlaczego robiłaś to badanie co była za diagnoza ? Jaki koszt ?Czy któraś z Was to ogarnia ?
Za co te ANA są odpowiedzialne ? bo ja juz się gubię
one atakują różne komórki ale ten wynik jest OK ja mialam coś koło 1:400 i było w normie, bo to niskie miano. Wydałam 3 stówy u genetyka by wiedzieć,że OKCzy któraś z Was to ogarnia ?
Za co te ANA są odpowiedzialne ? bo ja juz się gubię
mi to robili przy podejrzeniu trombofilii i z racji poronieńWiem że z innej beczki ale dlaczego robiłaś to badanie co była za diagnoza ? Jaki koszt ?
A to miałaś skierowanie od rodzinnego czy od tego z kliniki dr ?mi to robili przy podejrzeniu trombofilii i z racji poronień
Nie płaciłam za nie bo robiono mi
z oddziału hematologicznego
Dla nich to pewnie rutyna. Lekarz faktycznie miły i widać że to lubi dla mnie to też plus, że większość rzeczy jest w Bydgoszczy, bo do Bydzi mam 80km a co tu mówić o Gdańsku i jak wrażenia po pierwszej wizycie. Co ci mówiłNo ja już się tu wszystkich o wszystko wypytalam chyba hehe ale warto wiedzieć jeszcze osobiste opinie mam bliską znajoma którą Augustyniak prowadził i od razu zaszła i niedługo rodzi więc nie narzeka ale jak tu narzekać skoro wszystko poszło gładko... właśnie wiem... te badania. Ale w okolicy to jedyna klinika tak blisko nas a nie chciałabym sama ciągle jeździć np do Gdańska, a tak to tylko pickup i transfer tam a po za tym tylko Bydgoszcz. Lekarz zrobił na mnie dobre wrażenie, jest mega miły na każde pytanie odpowiada ale te położne hmm dla mnie mało profesjonalne