reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

skierowanie od rodzinnego
Szukałam
Przyczyn po pierwszym
Nieudanym ivf i czytając to forum
pomyślałam o badaniach na trombofilie
W klinice lekarz skomentował tylko ,,no można zrobić ”
Wiec wzięłam sprawy w swoje ręce 😊
Aaaa tak to wygląda i dał Tobie rodzinny skierowanie bez niczego ?
Długo czekałaś na to badanie czy nie ma kolejek ?

reklama
"Twardym nie mętkim" - znam to doskonale ;) życie jest okrutne... A w czym u Was lezy problem?

Trzymam zatem kciukasy! Musi być dobrze :) Miałaś podaną blastkę?
Nawet dwie blastki. Jutro weryfikacja, 7dpt. Nic nie czuję, nie nastawiam się, ale boje się porażki. Jak każdy.

Problem wydaje się leży właśnie w endometrium i wcale nie za cienkim ale: przewlekłe Ale przewlekłe zapalenie, na które miesiąc temu miałam antybiotyki i nie wiem czy pomogło. Druga sprawa to "endometrium młodsze ogniskowo w 6 dobie". Czy to znaczy, że jest przesunięte okno implantacyjne?

Screenshot_20210401-210431.png

Wklejam wynik receptywnosci. Czy któraś się zna? Miałyście?

@klaudiaanita @Mirka30 dziewczyny wy już za chwilę odpakujecie prezenty 🤩, miałyście jakieś objawy przed porodowe? Mój to chyba nie może wytrzymać i się pcha już na całego 😉 dziś mam 35+5 od ponad 2tygodni skórcze przepowiadające, ale bolesne i takie z krzyża, miałam dziś wizytę i mówię lekarzowi taka zadowolona jak to super, że już normalnie oddycham i nic mnie nie ciśnie na żołądek a on no tak na tym etapie już dziecko zaczyna się obniżać a ja eee, ale mam już tak ponad tydzień to oczy zrobił jak 5zł 🤣, szyjka się skróciła i zmiękła, maluch wstawił się już do kanału a termin mam dopiero na 01.05 więc chyba się spieszy mu 😱 przez to szybko muszę jechać po skierowanie na CC żeby mieć przy sobie w razie rozpoczęcia akcji SN 🤦‍♀️

@klaudiaanita @Mirka30 dziewczyny wy już za chwilę odpakujecie prezenty 🤩, miałyście jakieś objawy przed porodowe? Mój to chyba nie może wytrzymać i się pcha już na całego 😉 dziś mam 35+5 od ponad 2tygodni skórcze przepowiadające, ale bolesne i takie z krzyża, miałam dziś wizytę i mówię lekarzowi taka zadowolona jak to super, że już normalnie oddycham i nic mnie nie ciśnie na żołądek a on no tak na tym etapie już dziecko zaczyna się obniżać a ja eee, ale mam już tak ponad tydzień to oczy zrobił jak 5zł 🤣, szyjka się skróciła i zmiękła, maluch wstawił się już do kanału a termin mam dopiero na 01.05 więc chyba się spieszy mu 😱 przez to szybko muszę jechać po skierowanie na CC żeby mieć przy sobie w razie rozpoczęcia akcji SN 🤦‍♀️

Heej 😘 Noo jeszcze chwilka i nadejdzie wielka chwila.. Ja objawy jakie mam to skurcze co jakiś czas ale nie sa regularne, poza tym mała sie tak rozpycha i przewraca tam ze nie mam spokoju 🤦‍♀️ Jutro mam usg więc zobaczymy jak wygląda sytuacja, oby była ładnie obrócona główką do dolu i gotowa do wyjscia 😊😘

Heej 😘 Noo jeszcze chwilka i nadejdzie wielka chwila.. Ja objawy jakie mam to skurcze co jakiś czas ale nie sa regularne, poza tym mała sie tak rozpycha i przewraca tam ze nie mam spokoju 🤦‍♀️ Jutro mam usg więc zobaczymy jak wygląda sytuacja, oby była ładnie obrócona główką do dolu i gotowa do wyjscia 😊😘
A jaka waga małej i jaki rodzaj porodu?

reklama
Kochane a czy sa jakies objawy ciazy biochemicznej oprocz spadajacej bety? Bo sie zaczynam bac ze nic z tego nie bedzie
Ja przy spadającej becie miałam plamienia, potem żywą krew, pojawiły się również silne skurcze i bóle krzyżowe, na końcu doszedł płacz 😪bo wiedziałam, że jest to poronienie. Obecnie jest we mnie gdzieś strach, że historia może się powtórzyć ale staram się myśleć pozytywnie i cieszyć każdym dniem ciąży, bo są to cudowne chwile 🤗🤗 A Ty nawet tak nie myśl o sobie, głowa do góry i trzymam kciuki za kolejny przyrost bety✊

Do góry