reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No kurcze...ja też wkładam cześć do zmywarki, ale zajmuje mi ze wszystkim z 2 godziny 🤷‍♀️ dobra jesteś 👍 a tak w ogóle to jedynej rzeczy, z prac domowych, której nie cierpię jest mycie lodówki z zamrażarką 😠😠
Jak ładnie wstawisz szyby na dół to wszystkie wchodzą a te duperele póki na góre to co tu myć? Tylko tą lodówkę :) (20 min roboty) i szufladę jedną ;) (10 min. roboty) to na co tu kurczaczek 2 h?

No zamrażalnika nie licze :p bo go nie ruszam ;) Jak zwalnia mi sie szuflada tzn jest mniej dupereli to też wstawiam do zmywary i dokładam do cyklu (który i tak wstawiam naczynia) po jednej ;) Dzięki temu w zamrażarce zawsze są 2 szuflady i nie trzeba czekać aż będzie puste o :p Rozmrażam na zimę :p albo przed latem - zależy od weny.

Jak ładnie wstawisz szyby na dół to wszystkie wchodzą a te duperele póki na góre to co tu myć? Tylko tą lodówkę :) (20 min roboty) i szufladę jedną ;) (10 min. roboty) to na co tu kurczaczek 2 h?

No zamrażalnika nie licze :p bo go nie ruszam ;) Jak zwalnia mi sie szuflada tzn jest mniej dupereli to też wstawiam do zmywary i dokładam do cyklu (który i tak wstawiam naczynia) po jednej ;) Dzięki temu w zamrażarce zawsze są 2 szuflady i nie trzeba czekać aż będzie puste o :p Rozmrażam na zimę :p
U mnie cała zabawa trwa naprawdę 2h, po pierwsze z zamrażarki trzeba powynosić produkty, wywalić stary lód 😁 umyć ręcznie pojemniki, te w lodówce też. Półki wkładam do zmywarki lecz każda z nim ma z przodu i z tyłu nakładki plastikowe, co prawda lądują one również do zmywarki ale nie do końca są wysuszone, więc wkurzona muszę je ręcznie dosuszać, a jest ich trochę 😜potem wkładanie produktów i cała zabawa kręci się 2h 😂

Hej dziewczynki :) Byłam u lekarza, potwierdzony transfer na 6 kwietnia! Tylko nie wiem co zrobi, bo lekarz kazał zadecydować czy 1 zarodek czy 2... I nie wiem :( co sądzicie?
Jak nie masz przeciwskazań i chcesz w razie co bliźniaki to weź dwa
ja brałam i w następnych też będę brała marzą mi się bliźniaki
A zawsze chodź weźmiesz dwa to może zostać jeden
Moja myśl to tylko 2 zarodki jakos tak się nastawiłam ❤️🥰a w życiu niczego nie zaplanujesz

Jak nie masz przeciwskazań i chcesz w razie co bliźniaki to weź dwa
ja brałam i w następnych też będę brała marzą mi się bliźniaki
A zawsze chodź weźmiesz dwa to może zostać jeden
Moja myśl to tylko 2 zarodki jakos tak się nastawiłam [emoji3590][emoji3059]a w życiu niczego nie zaplanujesz
Właśnie też chciałam.. Ale słyszałam że takie ciążę wiążą się z ryzykiem i tego się obawiam :(

reklama
Właśnie też chciałam.. Ale słyszałam że takie ciążę wiążą się z ryzykiem i tego się obawiam :(
Zawsze jest ryzyko nawet przy jednym zarodku ja bym wzięła dwa te słabe a ten dobry bym zostawiła
Niestety zrobiłam inaczej został mi tylko ten słabszy i muszę dorobić Zarodki
A jak coś zawsze zostanie ci ten dobry na potem takie moje zdanie lecz ja jestem też po 1 nieudanym
Tu są dziewczyny co lepiej się znają
Wyrazam tylko swoje zdanie i moje decyzję jeśli chodzi o mój następny też wezmę dwa i też pewnie tak jak Tobie doradzam
Wszystko zależy jakie będą zarodki z następnej punkcji
Slyszalam też że te słabsze zarodki działają cuda wszystko zależy od szczęścia

Do góry