To od pierwszego dc się bierzeDziewczyny, w którym dniu cyklu mam zacząć brać antyki do scratchingu? Dziś dostałam okres Nie chcę tyłka lekarce zawracać smsami
Edit, już wszystko wiem
reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Jak ładnie wstawisz szyby na dół to wszystkie wchodzą a te duperele póki na góre to co tu myć? Tylko tą lodówkę (20 min roboty) i szufladę jedną (10 min. roboty) to na co tu kurczaczek 2 h?No kurcze...ja też wkładam cześć do zmywarki, ale zajmuje mi ze wszystkim z 2 godziny dobra jesteś a tak w ogóle to jedynej rzeczy, z prac domowych, której nie cierpię jest mycie lodówki z zamrażarką
No zamrażalnika nie licze bo go nie ruszam Jak zwalnia mi sie szuflada tzn jest mniej dupereli to też wstawiam do zmywary i dokładam do cyklu (który i tak wstawiam naczynia) po jednej Dzięki temu w zamrażarce zawsze są 2 szuflady i nie trzeba czekać aż będzie puste o Rozmrażam na zimę albo przed latem - zależy od weny.
U mnie cała zabawa trwa naprawdę 2h, po pierwsze z zamrażarki trzeba powynosić produkty, wywalić stary lód umyć ręcznie pojemniki, te w lodówce też. Półki wkładam do zmywarki lecz każda z nim ma z przodu i z tyłu nakładki plastikowe, co prawda lądują one również do zmywarki ale nie do końca są wysuszone, więc wkurzona muszę je ręcznie dosuszać, a jest ich trochę potem wkładanie produktów i cała zabawa kręci się 2hJak ładnie wstawisz szyby na dół to wszystkie wchodzą a te duperele póki na góre to co tu myć? Tylko tą lodówkę (20 min roboty) i szufladę jedną (10 min. roboty) to na co tu kurczaczek 2 h?
No zamrażalnika nie licze bo go nie ruszam Jak zwalnia mi sie szuflada tzn jest mniej dupereli to też wstawiam do zmywary i dokładam do cyklu (który i tak wstawiam naczynia) po jednej Dzięki temu w zamrażarce zawsze są 2 szuflady i nie trzeba czekać aż będzie puste o Rozmrażam na zimę
Biedroneczka28
Hej dziewczynki Byłam u lekarza, potwierdzony transfer na 6 kwietnia! Tylko nie wiem co zrobi, bo lekarz kazał zadecydować czy 1 zarodek czy 2... I nie wiem co sądzicie?
A jak wygląda twoja sytuacja z zarodkami ???Hej dziewczynki Byłam u lekarza, potwierdzony transfer na 6 kwietnia! Tylko nie wiem co zrobi, bo lekarz kazał zadecydować czy 1 zarodek czy 2... I nie wiem co sądzicie?
Ile masz ?? Jakie ?? Jakie są rokowania transferu ?? To Twój pierwszy ?
Tagitagi
Jak nie masz przeciwskazań i chcesz w razie co bliźniaki to weź dwaHej dziewczynki Byłam u lekarza, potwierdzony transfer na 6 kwietnia! Tylko nie wiem co zrobi, bo lekarz kazał zadecydować czy 1 zarodek czy 2... I nie wiem co sądzicie?
ja brałam i w następnych też będę brała marzą mi się bliźniaki
A zawsze chodź weźmiesz dwa to może zostać jeden
Moja myśl to tylko 2 zarodki jakos tak się nastawiłam a w życiu niczego nie zaplanujesz
Jeżeli jesteś na to gotowa to wzięłabym dwaHej dziewczynki Byłam u lekarza, potwierdzony transfer na 6 kwietnia! Tylko nie wiem co zrobi, bo lekarz kazał zadecydować czy 1 zarodek czy 2... I nie wiem co sądzicie?
Biedroneczka28
Klasami nie wypisze, są 3, jeden klasy tej najlepszej i dwa średniej. To mój 1 transfer, lekarz mówi że szanse są duże..A jak wygląda twoja sytuacja z zarodkami ???
Ile masz ?? Jakie ?? Jakie są rokowania transferu ?? To Twój pierwszy ?
Biedroneczka28
Właśnie też chciałam.. Ale słyszałam że takie ciążę wiążą się z ryzykiem i tego się obawiamJak nie masz przeciwskazań i chcesz w razie co bliźniaki to weź dwa
ja brałam i w następnych też będę brała marzą mi się bliźniaki
A zawsze chodź weźmiesz dwa to może zostać jeden
Moja myśl to tylko 2 zarodki jakos tak się nastawiłam [emoji3590][emoji3059]a w życiu niczego nie zaplanujesz
reklama
Tagitagi
Zawsze jest ryzyko nawet przy jednym zarodku ja bym wzięła dwa te słabe a ten dobry bym zostawiłaWłaśnie też chciałam.. Ale słyszałam że takie ciążę wiążą się z ryzykiem i tego się obawiam
Niestety zrobiłam inaczej został mi tylko ten słabszy i muszę dorobić Zarodki
A jak coś zawsze zostanie ci ten dobry na potem takie moje zdanie lecz ja jestem też po 1 nieudanym
Tu są dziewczyny co lepiej się znają
Wyrazam tylko swoje zdanie i moje decyzję jeśli chodzi o mój następny też wezmę dwa i też pewnie tak jak Tobie doradzam
Wszystko zależy jakie będą zarodki z następnej punkcji
Slyszalam też że te słabsze zarodki działają cuda wszystko zależy od szczęścia
Podziel się: