Nie miałam. A jakie na to dają leczenie?Ale warto może sprawdzić maciczne Nk ???
@fredka84 miałaś robione ???
reklama
wyniki sa i spodziewalam sie duzo gorszych, mam 4 prawidlowe ma 10 wyslanych ( odpadlo mi 2 razy 5BC, 1 RAZ 5AA, i 3 razy 5BB) czyli troche jednak morfologia jest skorelowana z genetyka, z pietwszej procedury wszystkie byly nieprawidlowe w tym 5AA. te 4 dobre pochodza z drugiej. nie wiem co sie tak zmienolo na przestrzeni 2 miesiecy, wrecz przy 2 stymulacji na luzaka nardziej podeszlam i pilam winko jak Evela kiedys wspomniala. mega sie cieszeOo już są wyniki? Trzymam mocno żeby były dobre
mala_Mi 80
Fanka BB :)
Super że 4 zdrowe zostały ale z drugiej strony to przerażające, że z 10 zostały "tylko" 4. Szczerze to przeraża mnie to wszystko i tracę nadzieję.wyniki sa i spodziewalam sie duzo gorszych, mam 4 prawidlowe ma 10 wyslanych ( odpadlo mi 2 razy 5BC, 1 RAZ 5AA, i 3 razy 5BB) czyli troche jednak morfologia jest skorelowana z genetyka, z pietwszej procedury wszystkie byly nieprawidlowe w tym 5AA. te 4 dobre pochodza z drugiej. nie wiem co sie tak zmienolo na przestrzeni 2 miesiecy, wrecz przy 2 stymulacji na luzaka nardziej podeszlam i pilam winko jak Evela kiedys wspomniala. mega sie ciesze
Kiedy zabierasz dzieciaka/i do domku?
Evela.6
Super wiadomość [emoji123][emoji41] w może to jednak magia tego winka [emoji6][emoji6][emoji6] będą z tego dzieci [emoji3590]
wyniki sa i spodziewalam sie duzo gorszych, mam 4 prawidlowe ma 10 wyslanych ( odpadlo mi 2 razy 5BC, 1 RAZ 5AA, i 3 razy 5BB) czyli troche jednak morfologia jest skorelowana z genetyka, z pietwszej procedury wszystkie byly nieprawidlowe w tym 5AA. te 4 dobre pochodza z drugiej. nie wiem co sie tak zmienolo na przestrzeni 2 miesiecy, wrecz przy 2 stymulacji na luzaka nardziej podeszlam i pilam winko jak Evela kiedys wspomniala. mega sie ciesze
mala_Mi 80
Orchidea33
U mnie bylo 5/10 i lekarz mowil, ze statystycznie jestesmy w normie.Super że 4 zdrowe zostały ale z drugiej strony to przerażające, że z 10 zostały "tylko" 4. Szczerze to przeraża mnie to wszystko i tracę nadzieję.
Kiedy zabierasz dzieciaka/i do domku?
Evelka to Twoja zasluga, to czerwone winko ma duzo antyoksydantow chyba i dlatego sie komorki jajowe ladnie podzielilySuper wiadomość [emoji123][emoji41] w może to jednak magia tego winka [emoji6][emoji6][emoji6] będą z tego dzieci [emoji3590]
annemarie
Poczytaj sobie o tym,ogolnie bys musiala ztobic biopsje endo,zeby zobaczyc co w tej kwestii sie u ciebie dziejeNie miałam. A jakie na to dają leczenie?
Wlewy z Intralipid – nadzieja dla kobiet starających się o dziecko?
Decyzja o staraniu o dziecko, zawsze jest przełomowym momentem w życiu. Ogromnym szczęściem jest, gdy test ciążowy już w ciągu kilku pierwszych miesięcy okaże się pozytywny, jednak niestety nie wszyscy mają takie szczęście, a starania mogą się ciągnąć latami. Niekiedy droga walki o potomstwo...
blog.revitalclinic.pl
Ja już po wizycie, lekarz mówi, ze 5 pęcherzyków jest obiecujących, jeden może jeszcze podrośnie. Reszta malizna. Największe mają 20mm. Punkcja w pon. Jutro mam ostatnią dawkę menopuru plus podwójne uwolnienie wieczorem ( ovitrelle plus diphereline 0,1 ale tylko jeden żeby nie pękły za szybko...taki mix mi wymyślił). Boje się, ze w pon już może być późno ale w niedziele są zamknięci. To będzie moj 13 dzień cyklu, ostatnio punkcja była w 10. Ryzyk fizyk, albo będą dojrzałe albo zdegenerowane albo niedojrzałe albo już pękną Czas pokaże, nie nastawiam się na wiele. W karcie mam wpisane, ze idę na cyklu własnym i lekarz się śmiał, ze się trochę zdziwią na punkcji bo mam więcej niż jeden pęcherzyk
reklama
juz Ci mowie, moje 2 stumulacje to byly 2 rozne historie: pierwsza ma nizsxych dawkach lekow, 12 dojrzalych z czego 7 sie zaplodnilo poprawmie i dotrwalo 3 do 5 i 6 doby, ponoc poszla z oczekiwaniami dla mojeyo wieku czyli 37 lat. dtuga stymulacja wyzsze dawko lekow, 35 dohrzalych jajek z czego 25 zaplodnione do 5 doby dotrwalo 7 bardzo ladnycg morfologicznie blastek i to z tej mam zdrowe zarodki. jak widac kazda stymulacja to szansa i nie mozna sie poddawac bo ja jalbym zbada zatodki po 1 to pewnie sie tylko zalamala psychicznie ze ma nic zdrowego. trzymam kciuko za Twoje zeby sie tam elegancko dzielily@Malina36 a jak u Ciebie wyglądała sprawa z zapłodnieniem? Ile miałaś pobranych jajek i ile z nich się zaplodnilo?
Podziel się: