Cudne. Niech kropek zostanie z TobąO 14.
Na 12:30 jadę na kroplówkę z atosibanu[emoji847]
![Heart exclamation :heart_exclamation: ❣️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2763.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudne. Niech kropek zostanie z TobąO 14.
Na 12:30 jadę na kroplówkę z atosibanu[emoji847]
Po niemiecku jest bardzo duzo artykulow naukowych w temacie,jak twixy pojda spac ,siade na doopie i powyciagam najwazniejsze fakty.to co wam wkleje to szanse procentowe na ciaze w 4 kolejnych cyklach po ErzeCzyli ja o to zapytam.. bo u mnie nie bylo implementacji w ogole. Dzieki za info![]()
Wierzymy w ta 5! Niech okaza się waleczne jak 'mama' [emoji123][emoji8]Dzwoniłam do laboratorium. Z 12 pobranych ( było mininum 15 podczas ostatniego USG), 9 komórek było dojrzałych. 4 zapłodnili nasieniem męża a 5 dawcy. I dzisiaj, czyli na 2 dzień mamy 2 zarodki od męża i 3 od dawcy, wszystkie 4 komórkowe. Embriolog mówiła, że jest problem z jakością komórek ( no raczej, przecież mam 40 lat) i że w pozostałych komórkach były wadliwe wrzeciona podziałowe.
Czyli w 2 dobie mamy 5 zarodków, strasznie się boję, czy dotrwają do 5 doby.
Kolejny update dopiero w poniedziałek.
Z gory dziekuje!Po niemiecku jest bardzo duzo artykulow naukowych w temacie,jak twixy pojda spac ,siade na doopie i powyciagam najwazniejsze fakty.to co wam wkleje to szanse procentowe na ciaze w 4 kolejnych cyklach po Erze
Kochana trzymam kciuki za cudowna 5tkeDzwoniłam do laboratorium. Z 12 pobranych ( było mininum 15 podczas ostatniego USG), 9 komórek było dojrzałych. 4 zapłodnili nasieniem męża a 5 dawcy. I dzisiaj, czyli na 2 dzień mamy 2 zarodki od męża i 3 od dawcy, wszystkie 4 komórkowe. Embriolog mówiła, że jest problem z jakością komórek ( no raczej, przecież mam 40 lat) i że w pozostałych komórkach były wadliwe wrzeciona podziałowe.
Zapłodnili te właściwe to dotrwają do 5 doby:-) a i może plemniki je doholują jakby co:-) będą piękne zarodki.Dzwoniłam do laboratorium. Z 12 pobranych ( było mininum 15 podczas ostatniego USG), 9 komórek było dojrzałych. 4 zapłodnili nasieniem męża a 5 dawcy. I dzisiaj, czyli na 2 dzień mamy 2 zarodki od męża i 3 od dawcy, wszystkie 4 komórkowe. Embriolog mówiła, że jest problem z jakością komórek ( no raczej, przecież mam 40 lat) i że w pozostałych komórkach były wadliwe wrzeciona podziałowe.
Kochana kciuki dalej mocno zaciśnięte, piękny wynik, oby tak zostałoDzwoniłam do laboratorium. Z 12 pobranych ( było mininum 15 podczas ostatniego USG), 9 komórek było dojrzałych. 4 zapłodnili nasieniem męża a 5 dawcy. I dzisiaj, czyli na 2 dzień mamy 2 zarodki od męża i 3 od dawcy, wszystkie 4 komórkowe. Embriolog mówiła, że jest problem z jakością komórek ( no raczej, przecież mam 40 lat) i że w pozostałych komórkach były wadliwe wrzeciona podziałowe.
No masz racje z tymi kupkami. Z tego co pamiętam u nas po próbach włączenia mm pojawiło się zatwardzenie, ale to syn już miał z 6 miesięcy to inne mm niż dla newbornów.Dziecko na mm będzie robic kupy rzadziej i jak juz niejednokrotnie pisalam - bedziecie teraz zyc kupa, a rqczej jej brakiem. Moja potrafila tydzien nie robic, odchodzilam od zmyslow. Ale dopóki jest spokojna i nie placze, to jest ok.
Co do probiotykow to jak ze wzYtskim co sie do niemowlaka odnosi - sa rozne szkoły. Jedni zalecaja, inni nie. Ja podawalam.
A ściąganie mleka tak jak samo karmienie piersia na pocAtku5 boli zajebiscie. To normalne.
Moja na piersi robila raz na tydzień. Starsza na mm raz na 5-6 dni. Bylam na granicy szaleństwa ze zmartwienia.No masz racje z tymi kupkami. Z tego co pamiętam u nas po próbach włączenia mm pojawiło się zatwardzenie, ale to syn już miał z 6 miesięcy to inne mm niż dla newbornów.