mala_Mi 80
Fanka BB :)
No straszne nieporozumienie. Ale może uda się wrócić przez Anglię, żeby mieć kwarantannę w domuTo jest dopiero nieporozumienie [emoji85][emoji52]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No straszne nieporozumienie. Ale może uda się wrócić przez Anglię, żeby mieć kwarantannę w domuTo jest dopiero nieporozumienie [emoji85][emoji52]
Do odwołania. Myślę że nie prędko coś się zmieni, bo ta nasza premier strasznie upartaBoję się że tu też wprowadzą kwarantanne w hotelu, już jest taka dla kilku krajów, na razie żadne z UE ale nie wiadomo czego się spodziewać a u was do kiedy teraz kwarantanna w hotelu czy do odwołania?
Ja tez, dopoki nie porabalam lekow .przed ostatnim transferem mialam brac depot,co umknelo mojej uwadzei bralam daily.poszlam na usg gdzie jajniki mialy byc wyciszone ,a ja w menopauzie,a dok mowi " na lewym widze pecherzyk" ....A ok, to nie wiedzialam. Wybacz [emoji4]
Oooo fak [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Ja tez, dopoki nie porabalam lekow .przed ostatnim transferem mialam brac depot,co umknelo mojej uwadze[emoji2960]i bralam daily.poszlam na usg gdzie jajniki mialy byc wyciszone ,a ja w menopauzie,a dok mowi " na lewym widze pecherzyk" ....
W tym momencie dotarlo do mnie,ze cos mi sie poj&**&&&ło[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Daily do stymulacji
Depot do wyciszenia ,chociaz substancja czynna jest ta sama,tylko dawki sa inne.
A jakie mialam dyskusje z pania doktor z Pragi...Oooo fak [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
To sie nie dziwie, ze Ci zapadlo w pamiec [emoji16][emoji16]
Ja leczę się właśnie w tej klinice w Ostrawie. W środę punkcja więc jeszcze nie wiem czy coś z tego będzie.
Moja klinika zeszla ostatnio na psy,wiec jej ci nie polece,no wayjesli chcesz do Pragi to do Fertility Port Praque.Ostrawa czy Brno,obydwie maja bardzo wysokie loty i koordynatorki mowiace po polsku.W zadnej nie bylam ale ciagle slysze cos o nich dobrego.
@mala_Mi 80 buja sie po Czeskiej stronie,moze ja zapytaj
Jak na zawiszy czarnymA u jakiego lekarza jesteś? Masz wrażenie, że lecą taśmowo czy raczej mają indywidualne podejście do pacjentów?
Mocne kciuki za punkcję! Niech będzie koszyczek ładnych jajeczek
Wiedziakam, że na ciebie mogę liczyć
Jestem u Lach.ciny. Powiem ci co myślę dopiero po punkcji, bo na razie hormony przemawiają przeze mnie. Raczej to nie jest to, czego oczekiwałam tłukąc się przez pół świata w czasie pandemii. Na mnie doktor postawił już x bo jestem stara. Jeżeli jesteś młoda to podejście zapewne będzie inneA u jakiego lekarza jesteś? Masz wrażenie, że lecą taśmowo czy raczej mają indywidualne podejście do pacjentów?
Mocne kciuki za punkcję! Niech będzie koszyczek ładnych jajeczek
Wiedziakam, że na ciebie mogę liczyć
Hej. Wchodzisz tu jeszcze? Właśnie Przeglądam internety w poszukiwaniu informacji na temat nadmiaru kwasu foliowego w ciąży. Jestem w 8 tc. Od początku mam nadmiar kwasu utrzymujący się na poziomie 28 ng/ml. Napisz mi proszę czy u Ciebie cis się wyjaśniło? Jak dziecko? Itd.A tak w ogole jeszcze męcząc temat kwasu foliowego. Zadzwoniłam do mojego lekarza mówiąc, ze wizytę mam za pare dni a niepokoją mnie podwyższone wartości leukocytów i kwasu foliowego. A on mnie pyta dlaczego badałam kwas foliowy i ze badanie go nie jest zalecane. Kazał brać dalej w tych samych dawkach femibion a jak wspomniałam o metylowanym to powiedział, ze on jest lepiej przyswajalny sugerując, ze będe miała jeszcze wyższy poziom...Ja juz nie wiem co mam robic. Chyba będe brała i badała poziom na własna rękę. Trochę sie boje bo wyczytałam gdzieś, ze nadmiar moze byc przyczyna autyzmu. Moze ja powinnam zamknąć te internety .