To jeszcze ja dołączę do grona @Tysiajm08 @Nowa1981 7dpt blastki beta 0,26... Brakuje mi słów brakuje juz wiary chyba rozleciałam sie na kawałki...
reklama
mala_Mi 80
Fanka BB :)
Kurcze dziewczyny co się dzieje. Nie tak miało byćTo jeszcze ja dołączę do grona @Tysiajm08 @Nowa1981 7dpt blastki beta 0,26... Brakuje mi słów brakuje juz wiary chyba rozleciałam sie na kawałki...
Ja nie potrafie tego wyjaśnić... zaniżamy skuteczność in vitro... porażka po całościKurcze dziewczyny co się dzieje. Nie tak miało być
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Kobity!!
Podsyłam kanał o niepłodności. Rady lekarzy co i jak. Są wykłady prowadzone i można na live zadawać pytanka. Oblukajcie. Może się przyda jakiejś staraczace.
Jeden lekarz mówił, że prowadzi badania nad pacjentami starajacymi się o ciążę, którzy przebyli covid i okazuje się że to dziadostwo pogarsza parametry nasienia i jakość komórek. Koszmar
Ja miałam podobny wynik. Mogę sprawdzić jeśli byś chciała. Poszłam do genetyka wydałam 3 stówy albo i 4 i powiedział że to niskie miano i wszystko OK.
To przeciwciała przewjądrowe - z reguły ich wysokie miano oznacza, że w organizmie jest jakaś choroba immunologiczna O tych przeciwciałach też jest w wykładzie
Podsyłam kanał o niepłodności. Rady lekarzy co i jak. Są wykłady prowadzone i można na live zadawać pytanka. Oblukajcie. Może się przyda jakiejś staraczace.
Jeden lekarz mówił, że prowadzi badania nad pacjentami starajacymi się o ciążę, którzy przebyli covid i okazuje się że to dziadostwo pogarsza parametry nasienia i jakość komórek. Koszmar
Dziewczyny mam juz wynik ANA 2 - dodatni. To jest ok czy nie?
Typ swiecenia 1:640 homogenny i ziarnisty
Przeciwciala przeciw dsDNA: ujemne
Ja miałam podobny wynik. Mogę sprawdzić jeśli byś chciała. Poszłam do genetyka wydałam 3 stówy albo i 4 i powiedział że to niskie miano i wszystko OK.
Co to znaczy ANA jeśli można wiedzieć?
To przeciwciała przewjądrowe - z reguły ich wysokie miano oznacza, że w organizmie jest jakaś choroba immunologiczna O tych przeciwciałach też jest w wykładzie
Przytulam Was dziewczynki Bardzo bardzo mi przykroTo jeszcze ja dołączę do grona @Tysiajm08 @Nowa1981 7dpt blastki beta 0,26... Brakuje mi słów brakuje juz wiary chyba rozleciałam sie na kawałki...
To jeszcze ja dołączę do grona @Tysiajm08 @Nowa1981 7dpt blastki beta 0,26... Brakuje mi słów brakuje juz wiary chyba rozleciałam sie na kawałki...
Kurcze, strasznie mi przykro
Coś wiem o zaniżaniu... Współczuję . Spróbuj się nie załamywaćJa nie potrafie tego wyjaśnić... zaniżamy skuteczność in vitro... porażka po całości
Bardzo mi przykro, ten marzec nie jest szczęśliwy dla wieluTo jeszcze ja dołączę do grona @Tysiajm08 @Nowa1981 7dpt blastki beta 0,26... Brakuje mi słów brakuje juz wiary chyba rozleciałam sie na kawałki...
Nie jest szczęśliwy... a poukładałam w nim urodzinowe nadziejeBardzo mi przykro, ten marzec nie jest szczęśliwy dla wielu
reklama
Myślicie ze jak jutro zadzwonię do kliniki to zaakceptują wynik z 7dpt czy musi byc z 9 choć ten raczej nie pozostawia watpliwosci ?Coś wiem o zaniżaniu... Współczuję . Spróbuj się nie załamywać
Podziel się: