reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kobity!!

Podsyłam kanał o niepłodności. Rady lekarzy co i jak. Są wykłady prowadzone i można na live zadawać pytanka. Oblukajcie. Może się przyda jakiejś staraczace.

Jeden lekarz mówił, że prowadzi badania nad pacjentami starajacymi się o ciążę, którzy przebyli covid i okazuje się że to dziadostwo pogarsza parametry nasienia i jakość komórek. Koszmar :o:o

Dziewczyny mam juz wynik ANA 2 - dodatni. To jest ok czy nie?
Typ swiecenia 1:640 homogenny i ziarnisty
Przeciwciala przeciw dsDNA: ujemne

Ja miałam podobny wynik. Mogę sprawdzić jeśli byś chciała. Poszłam do genetyka wydałam 3 stówy albo i 4 i powiedział że to niskie miano i wszystko OK.

Co to znaczy ANA jeśli można wiedzieć?

To przeciwciała przewjądrowe - z reguły ich wysokie miano oznacza, że w organizmie jest jakaś choroba immunologiczna ;) O tych przeciwciałach też jest w wykładzie :p

reklama
Do góry