reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, czy któraś z was korzystała z kliniki w Czechach? Macie jakąś do polecenia albo do podzielenia się opiniami o niej?

@annemarie wiem,ze Ty korzystałaś z kliniki w Pradze. Napiszesz jej nazwę, bo ni cholery nie pamiętam 😉 słyszałaś coś o Eurofertil w Ostravie?
Moja klinika zeszla ostatnio na psy,wiec jej ci nie polece,no way😁jesli chcesz do Pragi to do Fertility Port Praque.Ostrawa czy Brno,obydwie maja bardzo wysokie loty i koordynatorki mowiace po polsku.W zadnej nie bylam ale ciagle slysze cos o nich dobrego.

@mala_Mi 80 buja sie po Czeskiej stronie,moze ja zapytaj

reklama
Ja mam wyrzuty jak nakrzycze nieslusznie, zareaguje za ostro, wtedy czuje sie paskudnie, jak trzeba to ide i przepraszam.
Moje najgorsze wspomnienie z dzieciństwa oberwac za nic a potem przeprosiny. Nie wiem jak Wy to widzicie ale mój ojciec mega stracił autorytet w moich oczach, lepiej się powstrzymać niż tak robić i przepraszać

Dziewczyny mam juz wynik ANA 2 - dodatni. To jest ok czy nie?
Typ swiecenia 1:640 homogenny i ziarnisty
Przeciwciala przeciw dsDNA: ujemne

Ostatnia edycja:
Moje najgorsze wspomnienie z dzieciństwa oberwac za nic a potem przeprosiny. Nie wiem jak Wy to widzicie ale mój ojciec mega stracił autorytet w moich oczach, lepiej się powstrzymać niż tak robić i przepraszać
Z calym szacunkiem - ja nie wpadam w szal, co najwyzej po prostu krzykne, to raz. Dwa - w teorii wszytsko jest ladne, tez duzo "wiedzialam" zanim sama musialam sie z tym zmierzyc. Teraz mam 4latke na pokladzie do ktorej trzeba powiedziec 100 razy, a i tak nie poslucha. Wiadomo, ze wolalabym tego nie robic, ale cóż - macierzyństwo nie jest latwe.

Z calym szacunkiem - ja nie wpadam w szal, co najwyzej po prostu krzykne, to raz. Dwa - w teorii wszytsko jest ladne, tez duzo "wiedzialam" zanim sama musialam sie z tym zmierzyc. Teraz mam 4latke na pokladzie do ktorej trzeba powiedziec 100 razy, a i tak nie poslucha. Wiadomo, ze wolalabym tego nie robic, ale cóż - macierzyństwo nie jest latwe.
Rozumiem właśnie napisałam jakbym komuś coś narzucała ale nie broń Boże... po prostu jakby mega boje sie, że będę tak robić bo taki wzorzec w dzieciństwie i chce zawsze wszystkich uświadomić jak to źle działa na dziecko. Ale nic nie insynuuje Tobie kochana, przepraszam jeśli taki to miało wydźwięk 😣

Tak Natalio 😍 😍 😍 ta pani wogole nie bierze pod uwage ze cos moze pojsc nie tak a z tego co wiem to nawet nie badala AMH ) Mowi ze tak jej sie zycie poukladalo i teraz chce bardzo zostac mama ;) W sumie jak sobie przypomne nasze pierwsze starania to tez nie przypuszczalam ze beda jakies problemy ;) a jakie bylo podeskcytowanie kiedy podjelismy decyzje ze juz chcemy i wogole nasze pierwsze wspolzycie bez zabezpieczen, malo juz wozka nie wybieralam ;) ale napewno juz w glowie ukladalam scenariusze jak to bedzie kiedy juz bede w ciazy ;) @nieagatka za twoja rada wlasnie dopiero wstalam ;) Nie wiem jak teraz bede spac w nocy ;) Ja dziwczyny slysze jak idzie do mnie kolacja hehehehehe Czy uw as tez taka pogada - u mnie zimno i pada snieg.
Zimno i na zmianę śnieg i słońce. Co masz na kolacje? Znów jakieś rarytasy?😂

Jestem w ciąży dzisiaj 6+3 jednak następna wizytę mam dopiero 29 marca. Chcialabym usłyszeć serduszko i zakupiłam taki sprzęt, który pozwala usłyszeć serce dziecka jeszcze w domu przy pomocy właśnie tego sprzętu. Używał ktoś tego? Jeśli tak to kiedy udało wam się samym usłyszeć serce dziecka ?
Wydaje mi się ze tylko i wyłącznie badanie przez lekarza na profesjonalnym sprzęcie pozwoli ocenić co i jak...

reklama
Do góry