reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, czy któraś z was korzystała z kliniki w Czechach? Macie jakąś do polecenia albo do podzielenia się opiniami o niej?

@annemarie wiem,ze Ty korzystałaś z kliniki w Pradze. Napiszesz jej nazwę, bo ni cholery nie pamiętam 😉 słyszałaś coś o Eurofertil w Ostravie?
Moja klinika zeszla ostatnio na psy,wiec jej ci nie polece,no way😁jesli chcesz do Pragi to do Fertility Port Praque.Ostrawa czy Brno,obydwie maja bardzo wysokie loty i koordynatorki mowiace po polsku.W zadnej nie bylam ale ciagle slysze cos o nich dobrego.

@mala_Mi 80 buja sie po Czeskiej stronie,moze ja zapytaj

reklama
Ja mam wyrzuty jak nakrzycze nieslusznie, zareaguje za ostro, wtedy czuje sie paskudnie, jak trzeba to ide i przepraszam.
Moje najgorsze wspomnienie z dzieciństwa oberwac za nic a potem przeprosiny. Nie wiem jak Wy to widzicie ale mój ojciec mega stracił autorytet w moich oczach, lepiej się powstrzymać niż tak robić i przepraszać

Dziewczyny mam juz wynik ANA 2 - dodatni. To jest ok czy nie?
Typ swiecenia 1:640 homogenny i ziarnisty
Przeciwciala przeciw dsDNA: ujemne

Ostatnia edycja:
Moje najgorsze wspomnienie z dzieciństwa oberwac za nic a potem przeprosiny. Nie wiem jak Wy to widzicie ale mój ojciec mega stracił autorytet w moich oczach, lepiej się powstrzymać niż tak robić i przepraszać
Z calym szacunkiem - ja nie wpadam w szal, co najwyzej po prostu krzykne, to raz. Dwa - w teorii wszytsko jest ladne, tez duzo "wiedzialam" zanim sama musialam sie z tym zmierzyc. Teraz mam 4latke na pokladzie do ktorej trzeba powiedziec 100 razy, a i tak nie poslucha. Wiadomo, ze wolalabym tego nie robic, ale cóż - macierzyństwo nie jest latwe.

Z calym szacunkiem - ja nie wpadam w szal, co najwyzej po prostu krzykne, to raz. Dwa - w teorii wszytsko jest ladne, tez duzo "wiedzialam" zanim sama musialam sie z tym zmierzyc. Teraz mam 4latke na pokladzie do ktorej trzeba powiedziec 100 razy, a i tak nie poslucha. Wiadomo, ze wolalabym tego nie robic, ale cóż - macierzyństwo nie jest latwe.
Rozumiem właśnie napisałam jakbym komuś coś narzucała ale nie broń Boże... po prostu jakby mega boje sie, że będę tak robić bo taki wzorzec w dzieciństwie i chce zawsze wszystkich uświadomić jak to źle działa na dziecko. Ale nic nie insynuuje Tobie kochana, przepraszam jeśli taki to miało wydźwięk 😣

Tak Natalio 😍 😍 😍 ta pani wogole nie bierze pod uwage ze cos moze pojsc nie tak a z tego co wiem to nawet nie badala AMH ) Mowi ze tak jej sie zycie poukladalo i teraz chce bardzo zostac mama ;) W sumie jak sobie przypomne nasze pierwsze starania to tez nie przypuszczalam ze beda jakies problemy ;) a jakie bylo podeskcytowanie kiedy podjelismy decyzje ze juz chcemy i wogole nasze pierwsze wspolzycie bez zabezpieczen, malo juz wozka nie wybieralam ;) ale napewno juz w glowie ukladalam scenariusze jak to bedzie kiedy juz bede w ciazy ;) @nieagatka za twoja rada wlasnie dopiero wstalam ;) Nie wiem jak teraz bede spac w nocy ;) Ja dziwczyny slysze jak idzie do mnie kolacja hehehehehe Czy uw as tez taka pogada - u mnie zimno i pada snieg.
Zimno i na zmianę śnieg i słońce. Co masz na kolacje? Znów jakieś rarytasy?😂

Jestem w ciąży dzisiaj 6+3 jednak następna wizytę mam dopiero 29 marca. Chcialabym usłyszeć serduszko i zakupiłam taki sprzęt, który pozwala usłyszeć serce dziecka jeszcze w domu przy pomocy właśnie tego sprzętu. Używał ktoś tego? Jeśli tak to kiedy udało wam się samym usłyszeć serce dziecka ?
Wydaje mi się ze tylko i wyłącznie badanie przez lekarza na profesjonalnym sprzęcie pozwoli ocenić co i jak...

reklama
Do góry