reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja z znowu z zapytaniem xd ogólnie będę jeszcze lekarza dopytuwla

ja 76 przy 176cm :D ale za to czuje się mega kobieco, bez przesady nie jesteśmy grube :p
chociaż powiem Wam, że 10 lat temu jak zaczełam spotykać sie z moim teraźniejszym mężem - miałam 15 lat i ważyłam 64 kg uparcie ciągle się odchudzając więc sporo od tego czasu przywaliłam w wagę ;D

Dziewczyny, jutro moja pierwsza wizyta u immonologa. Czy jest cos o co powinnam zapytać, dowiedziec sie? Z gory dzieki za pomoc! Stresuje sie troche co powie 😬

Część, Czytam was od jakiegoś czasu. Właśnie przygotowujemy się z mężem do pierwszej procedury. Staramy się 1,5 roku, problem mamy z niskim AMH 0,87, dziś zaczęłam brać estrofem. 26 marca wizyta w klinice i punkcja planowana na 8-9 kwietnia [emoji846][emoji846]
Witamy serdecznie ☺ Powiedz nam coś o sobie, ile masz lat, gdzie się leczysz?
@fredka84 pewnie też zdjęcie by chętnie zobaczyła 😂😂😂
I oczywiście życzymy powodzenia 😊✊

Ja z znowu z zapytaniem xd ogólnie będę jeszcze lekarza dopytuwla

ja 76 przy 176cm :D ale za to czuje się mega kobieco, bez przesady nie jesteśmy grube :p
Ja myśle, ze wszystko zależy od sylwetki :-) jak idzie tylko w tyłek to kiepsko, lepiej w cycki. No, ale mało która kobieta tyje równomiernie. Ja tam wagą się nie przejmuje, ale mam teraz trądzik jak 15latka :oops: No jak nie jedno to drugie.. buehehe

Ja myśle, ze wszystko zależy od sylwetki :-) jak idzie tylko w tyłek to kiepsko, lepiej w cycki. No, ale mało która kobieta tyje równomiernie. Ja tam wagą się nie przejmuje, ale mam teraz trądzik jak 15latka :oops: No jak nie jedno to drugie.. buehehe

Haha :D ale już lepiej trądzik niż tak jak ja mam mega tłustą facjatę, świecę się ciaglę jak psu jajca i dodatkowo pełno zaskórników... bleh

Haha :D ale już lepiej trądzik niż tak jak ja mam mega tłustą facjatę, świecę się ciaglę jak psu jajca i dodatkowo pełno zaskórników... bleh
A ile masz lat?bo ja tez wiecznie mialam gebe swiecaca ale od kilku lat mam mega sucha i uzywam mega nawilzajacego kremu.Wiec to sie moze zmienic

reklama
Witamy serdecznie [emoji5] Powiedz nam coś o sobie, ile masz lat, gdzie się leczysz?
@fredka84 pewnie też zdjęcie by chętnie zobaczyła [emoji23][emoji23][emoji23]
I oczywiście życzymy powodzenia [emoji4][emoji110]
29 lat skończę w tym roku, a leczę się w Gamecie w Warszawie
Mam takie pytanie czy po transferze można latać samolotem?? [emoji3]

Do góry