Mam pytanko do dziewczyn, które leczą się w Invicta lub ogarniają procedury lub miały podobną sytuacje. Bo my prawdopodobnie będziemy korzystać z takiego pakietu:
Link do: Program In Vitro All Inclusive | INVICTA.
Kuwa chociaż tu nas stać na OL INKLUZIW XD
I jeśli dojdzie do hiperki i nie ma transferu świeżaczka to oddają 2100, a za podstawowy transfer mrozaczka płaci się 2300. Tylko, że w tym "naszym" pakiecie są takie dodatkowe procedury jak: AH, EmbryoGlue, Nadzór nad implantacją zarodków i porady w klinice oraz badania laboratoryjne. A jak patrzę na cennik taki jakby osobny to:
Program In Vitro ETM STANDARD
zawiera: transfer zarodków | 2300 |
Program In Vitro ETM STANDARD+
zawiera: transfer zarodków, leki przed transferem | 3100 |
Program In Vitro ETM OPTIMUM
zawiera: wizyty, AH, transfer zarodków, badania laboratoryjne przed transferem | 3800 |
Program In Vitro ETM OPTIMUM+
zawiera: wizyty, AH, transfer zarodków, leki przed transferem, badania laboratoryjne przed transferem | 4600 |
Program In Vitro ETM ALL INCLUSIVE
zawiera: wizyty, AH, transfer zarodków, nadzór nad implantacją, badania laboratoryjne | 4900 |
Program In Vitro ETM ALL INCLUSIVE+
zawiera: wizyty, AH, transfer zarodków, leki przed transferem, nadzór nad implantacją, badania laboratoryjne | 5700 |
I tak sobie myślę, że jak oddadzą te 2100 a weźmiemy ten za 2300 i będą te rzeczy za które płaciliśmy w pakiecie to spoko, ale jak wraz z decyzją o mrożeniu i transferze dopiero mrozaczka na skutek hiperki odejdzie nam to co jest opłacone w pakiecie i będzie za to trzeba płacić jeszcze raz to ujowo trochę... ;/ Nie żebym była pieniążek jakiś ale wiecie, jak już raz zapłacone to trochę byłoby wyrzucenie kasy w błoto jeśli kazaliby za: AH, EmbryoGlue, Nadzór nad implantacją zarodków i porady w klinice oraz badania laboratoryjne płacić jeszcze raz...
Ja wiem, że to hipotetyczna sytuacja ale ogólnie lekarz już na pierwszej wizycie zasugerował, że może się tak zdarzyć i pewnie tak będzie, że będę miała podawany zarodek zamrożony ale czy któraś z Was tak miała i jak wyglądała sprawa z płatnościami?