reklama
Pchełka216
Fanka BB :)
qwa padlamjestem juz troche zmeczona tym szpitalem. Wpadlam tutaj w rytm i ich zycie ale mimo wszystko szpital nie jest przyjemny. @fredka84 moja kolezanka juz wyszla do domu ale caly czas mnie bombarduje smsami i telefonami. Tyle tylko ze ona mnie dziwnie nie meczy pomimo tego ze strasznie duzo gada ale caly czas sie smieje i wprwadza mnie w taki faajny klimat. Mysle ze znajomosc bedzie kontnuowana W sumie jakos nas tak ciagnie do siebie, troche sie uzupelniamy, fajnie sie przy niej czuje, zero krempacji no i widzee ze ona tez potrzebuje porozmawiac z kims kto sie dlugo staral o dziecko a ona przeciez tez przez ten koszmar teraz przechodzi. Oby nie musiala przechodzic przez to ci my Dali mi nowa dziewczyny co ma 23 lata i pierwsza ciaza. Jak tylko przyszla to caly czas beczy i to w glos. Ona juz jest po 40 tygodniu i sie mnie pyta czy ja jeszcze do domu wypuszcza bo ona nie ma co tu robic Chodzi w takich rozwych koronkowych majtach przeswitujacych i jak raz wstawalam do ubikacji w nocy na siku to spala bez koldry cala rozlusniona i na widoku pozniej prala te majty pod prysznicem i wiesza co chwile na kaloryferze obok mojego lozka. w koncu sie wkrw i jej te majty przekladam na lozko bo lekarze tu chodza i jeszcze pomysla ze moje Polozne jej mowia ze lezy jak na plazy a ona nic sobie z tego nie robi. Ona do mnie mowi ze zaraz zadzwoni do niej brat i mowi ze siedzi juz 5 lat w wiezieniu i zostalo mu jeszcze tylko 25 lat ja na to ze ja pierdziele jak dlugo i ze co takiego zrobil a ona ze i tak dobrze bo mial dostac dozywocie Mowi ze spalil kolege w bloku bo pomieszal alko z narkotykami!!!!!! A pozniej mi mowi ze wszyscy jej mowia ze taka podobna jest do niego !!!!! wiec juz przestalam sie odzywac No i faktycznie do niej dzwonil i slysze jak do niego mowi ze ona juz nie wytrzyma tak siedziec w malym pokoju a on do nie: A co ja mam k....uwa powiedziec super jest. Ona ciagle ryczy w glos wiec wczorj to juz sama razem z nia sobie porykiwalam bo mi sie udzielilo Moj Łukasz ja nawet przez telefon slyszy to sobie wyobraz Wczoraj wieczorem spacerowala sobie po korytarzu bez zlafroka z owlosionymi gierkami i polozna do niej mowi zeby sie polozyla i wypoczywala bo jak przyjda bole i skurcze to juz jej nie da pospac a musi byc w formie bo porod trwac bedzie napewno kilka godzin a ona do niej ŁŁŁŁŁeeeee moja koleznaka rodzila w 15 minut Dzisiaj rano wstala i mowi do mnie: ale mnie duuuu....pppppaaaa boli i cipka mi tak dziwnie spuchla ja sie jej pytam a skurcze masz a ona ze nie no i zrobili jej ktg a tak juz mega skurcze to kazali jej sie dobrze wymyc pod prysznicem ze zaraz po nia przyjda i pojedzie na porodowke a ona sie mnie pyta czy jeszcze tu do mnie wroci i znowu lazila po korytarzu lekarz sie jej pyta czy czuje RUCHY? A ona chyba zrozumiala RUCHY RUCHY i do niego nie przecie łaże No i ja zabrali pozniej przyszla salowa i zabrala jej rzeczy i mi opowiadala ze dali jej kroplowke i caly czas dalej ryczy Wiec juz jej chyba nie spotkam ciekawe kogo teraz dostane
Powstań kobito, powstańqwa padlam
Paracetamol napewno , ibuprofen nie wiemCześć, ja dziś pierwszy dzień z estrofenem i znowu duży ból głowy. Czy podczas przygotowania do kriotransferu można brać ibuprofen czy tylko paraceramol.?
Martaem1983
Ogólnie ja klinikę bardzo polecam, koordynatorki tez są super, nasza to Antonina jest naprawdę wspaniała i pomocna w każdej sytuacjiO proszę ! Ja u dr Sroka ! W sensie miałam u niego pierwsza wizytę wczoraj i z nim zdecydowałam się robić in vitro
Orchidea33
Tylko ParacetamolCześć, ja dziś pierwszy dzień z estrofenem i znowu duży ból głowy. Czy podczas przygotowania do kriotransferu można brać ibuprofen czy tylko paraceramol.?
Martaem1983
Przed możesz brać każdy lek przeciwbólowy, po paracetamol najlepiej. A głowa przestanie bolec po kilku dniach, to niestety paskudne, ale trzeba przeżyćCześć, ja dziś pierwszy dzień z estrofenem i znowu duży ból głowy. Czy podczas przygotowania do kriotransferu można brać ibuprofen czy tylko paraceramol.?
Ja juz waze 71kg to tak na popraweNo jak się czyta o tych waszych 50 kg, 60 kg, to ja taki sumo jestem... Ale to było humorystycznie napisane, a nie depresyjne... Nie wiesz, że najpierw trzeba zaakceptować sytuację żeby zacząć ją zmieniać?
Część, Czytam was od jakiegoś czasu. Właśnie przygotowujemy się z mężem do pierwszej procedury. Staramy się 1,5 roku, problem mamy z niskim AMH 0,87, dziś zaczęłam brać estrofem. 26 marca wizyta w klinice i punkcja planowana na 8-9 kwietnia [emoji846][emoji846]
reklama
JK♥️♥️
Hiji spokojnie jesteśmy we dwie i jeszcze bez potwierdzonej ciazy
Ja juz waze 71kg to tak na poprawe
Podziel się: