Evela.6
Fanka BB :)
Nie wiem [emoji85] mnie zawsze bolały jajniki na owulacje i teraz też bolą ale nigdy plamień nie miałam [emoji2368]A może to owulacja ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem [emoji85] mnie zawsze bolały jajniki na owulacje i teraz też bolą ale nigdy plamień nie miałam [emoji2368]A może to owulacja ?
może to ta torbiel... może warto na usg sie przejść zanim zdecydujesz o przylocie? Czasami plamienia też się pojawiają; pamiętaj, że organizm caly czas dochodzi do siebie po ciąży.Nie wiem [emoji85] mnie zawsze bolały jajniki na owulacje i teraz też bolą ale nigdy plamień nie miałam [emoji2368]
ja cos kojarze ze po poronieniu owulacja byla z takimi nitkami krwi, ale tego nie bylo duzo. sorki za detaleNie wiem [emoji85] mnie zawsze bolały jajniki na owulacje i teraz też bolą ale nigdy plamień nie miałam [emoji2368]
To jest coś strasznegodzisiaj już chciałam iść na L4 , niestety pracuje z Klientami i coraz bardziej ich nienawidzęTeż tak mialam
Podobno tak może sie zdazyc a patrząc na długość cykli zgadzało by sieNie wiem [emoji85] mnie zawsze bolały jajniki na owulacje i teraz też bolą ale nigdy plamień nie miałam [emoji2368]
Mogsa Ci też jeszcze hormony wariować i stąd też plamienia.. Jaki kolor mają krwisty czy bardziej ciemnobrązowy?Nie wiem [emoji85] mnie zawsze bolały jajniki na owulacje i teraz też bolą ale nigdy plamień nie miałam [emoji2368]
Daj im raz a dobrze po razie na uspokojeniem ewentualnie użyj patelni jak nie pomożeTo jest coś strasznegodzisiaj już chciałam iść na L4 , niestety pracuje z Klientami i coraz bardziej ich nienawidzę
Uwierz mi ze mam ochotę im powiedzieć tak jak kiedyś w tej parodii reklamy któregoś z banków : „W takim razie wypier...ać”Mogsa Ci też jeszcze hormony wariować i stąd też plamienia.. Jaki kolor mają krwisty czy bardziej ciemnobrązowy?
Daj im raz a dobrze po razie na uspokojeniem ewentualnie użyj patelni jak nie pomoże
Jasno czerwone/różowe.. No nic, zobaczę czy się z tego okres rozkręci czy to tylko chwilowe[emoji120]Mogsa Ci też jeszcze hormony wariować i stąd też plamienia.. Jaki kolor mają krwisty czy bardziej ciemnobrązowy?
Daj im raz a dobrze po razie na uspokojeniem [emoji16] ewentualnie użyj patelni jak nie pomoże [emoji16]