reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie wiem [emoji85] mnie zawsze bolały jajniki na owulacje i teraz też bolą ale nigdy plamień nie miałam [emoji2368]
może to ta torbiel... może warto na usg sie przejść zanim zdecydujesz o przylocie? Czasami plamienia też się pojawiają; pamiętaj, że organizm caly czas dochodzi do siebie po ciąży.

Nie wiem [emoji85] mnie zawsze bolały jajniki na owulacje i teraz też bolą ale nigdy plamień nie miałam [emoji2368]
Mogsa Ci też jeszcze hormony wariować i stąd też plamienia.. Jaki kolor mają krwisty czy bardziej ciemnobrązowy?
To jest coś strasznego😂dzisiaj już chciałam iść na L4 , niestety pracuje z Klientami i coraz bardziej ich nienawidzę 🤬🤯🥵
Daj im raz a dobrze po razie na uspokojeniem 😁 ewentualnie użyj patelni jak nie pomoże 😁

Mogsa Ci też jeszcze hormony wariować i stąd też plamienia.. Jaki kolor mają krwisty czy bardziej ciemnobrązowy?

Daj im raz a dobrze po razie na uspokojeniem 😁 ewentualnie użyj patelni jak nie pomoże 😁
Uwierz mi ze mam ochotę im powiedzieć tak jak kiedyś w tej parodii reklamy któregoś z banków : „W takim razie wypier...ać”🤣🤣🤣🤣
Serio tak mi działają na nerwy ze któregoś razu wybuchnę 🤬

Dziewczyny dziś ma 5 dpt i zrobiłam test, oczywiście wyszedł biały. Wiem, że jestem głupia bo to wcześnie, ale powiedzcie mi czy jeśli teraz rzeczywiście się nie udało to mogę podejść do następnego kriotransferu w kolejnym cyklu bez przerwy. Wtedy też się zaczyna estrofenem w 2 dzień cyklu czy to jakoś inaczej wygląda?

reklama

Daj im raz a dobrze po razie na uspokojeniem [emoji16] ewentualnie użyj patelni jak nie pomoże [emoji16]
Jasno czerwone/różowe.. No nic, zobaczę czy się z tego okres rozkręci czy to tylko chwilowe[emoji120]

Do góry