reklama
Evela.6
Fanka BB :)
Dziewczyny dziś jest mój 18dc a ja zaczęłam plamic [emoji85] nie wiem o co chodzi bo moje cykle były zazwyczaj ok 33-35dni.. Jajniki mnie bolą, lewy szczególnie gdzie pokazała się ta torbiel.. Kurde za tydz do PL miałam na badania lecieć [emoji2368] zawsze coś pod gorke [emoji85]
Ja przy torbieli też ciągle plamilamDziewczyny dziś jest mój 18dc a ja zaczęłam plamic [emoji85] nie wiem o co chodzi bo moje cykle były zazwyczaj ok 33-35dni.. Jajniki mnie bolą, lewy szczególnie gdzie pokazała się ta torbiel.. Kurde za tydz do PL miałam na badania lecieć [emoji2368] zawsze coś pod gorke [emoji85]
@bazylia128 @Czarna1985 @Mirka30
Co tam u Was dziewczyny ?jak samopoczucie ?wszystko dobrze mam nadzieję, nie nadrobię
Już zwarte i gotowe ?
Hej kochana, no Ci powiem ciężko sie robi, ale tak zwarta i gotowa czekam Ale doczekać sie nie mogę już, chce przytulic moje maleństwo
A Ty jak sie czujesz??
Evela.6
Mam nadzieję, że to nie jakiś turbo przyspieszony okres bo immunologie miałam w 2 fazie zrobić a wtedy z moich planów będzie dupa[emoji52]Ja przy torbieli też ciągle plamilam [emoji848]
JestemMama!
Piekny wynik estriadol podobny do mojego widzę że też u Ciebie będzie świeży transfer??Mam wyniki Estriadol 2458 a progesteron 0,60na 12 pęcherzyków to chyba dobry wynik?
klaudiaanita
Oj ja tez się doczekać nie mogęHej kochana, no Ci powiem ciężko sie robi, ale tak zwarta i gotowa czekam Ale doczekać sie nie mogę już, chce przytulic moje maleństwo
A Ty jak sie czujesz??
Jest dobrze
Dziewczyny czy Wam tez na początku dokuczały zmienne nastroje ? Mój mąż chyba tego nie wytrzyma, ciagle mu robię awantury i płacze jak długo to u Was trwało ? Jestem po prostu ciagle wkur...na ehh
Też tak mialam
W czwartek transfer @Evela.6 zapisz mnie proszę. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Pobrali 11 Osteocytow. Boże wyszlam z kliniki i się popłakałam Panie Boże spraw aby się udało
Supeer kochana, trzymam nadal ogromne kciuki
reklama
o boziuniu kocham takie ja tez mam dwa kundelki. Ta gruba łaciata to Alutka a ten z uszami brazowy to Ozi a te obciete to ich i one spedzaja po 2 i pol godziny u fryzjera
Ale słodziakiiii Zatulilabym wszystkie
Podziel się: