reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Słuchajcie, kiedy miałyście wizyty serduszkową? Bo właśnie tak patrze i ja mam na 12/03 a dopiero 13/03 będzie 6 tydzień. I pytanie: czy to nie za wcześnie?
Transfer miałam 17/02 a pierwszy dzień ostatniej miesiączki 30/01
Zła jestem bo chyba ustalili mi za wcześnie wizytę 🤬

reklama
Dziewczyny dziś ma 5 dpt i zrobiłam test, oczywiście wyszedł biały. Wiem, że jestem głupia bo to wcześnie, ale powiedzcie mi czy jeśli teraz rzeczywiście się nie udało to mogę podejść do następnego kriotransferu w kolejnym cyklu bez przerwy. Wtedy też się zaczyna estrofenem w 2 dzień cyklu czy to jakoś inaczej wygląda?
Mi powiedzieli ze musi być miesiąc przerwy.
Ale ale!!! W 5 dpt to chyba trochę za wcześnie 😜

To jest coś strasznego😂dzisiaj już chciałam iść na L4 , niestety pracuje z Klientami i coraz bardziej ich nienawidzę 🤬🤯🥵
Powiem Ci tak gdybym zaszla w 2 ciaze ide od razu na l4.Pi pierwsze unikam stresu w pracy -tez pracuje z ludzmi,po drugie mam wieksze wynagrodzenie o 1000zl na l4 niz jak pracowalam.Wiec i kasa tez przewaza.

Słuchajcie, kiedy miałyście wizyty serduszkową? Bo właśnie tak patrze i ja mam na 12/03 a dopiero 13/03 będzie 6 tydzień. I pytanie: czy to nie za wcześnie?
Transfer miałam 17/02 a pierwszy dzień ostatniej miesiączki 30/01
Zła jestem bo chyba ustalili mi za wcześnie wizytę 🤬
Ja mialam wogole pierwsze usg w 29dniu po transferze.Bylo juz serduszko❤

Dziewczyny dziś ma 5 dpt i zrobiłam test, oczywiście wyszedł biały. Wiem, że jestem głupia bo to wcześnie, ale powiedzcie mi czy jeśli teraz rzeczywiście się nie udało to mogę podejść do następnego kriotransferu w kolejnym cyklu bez przerwy. Wtedy też się zaczyna estrofenem w 2 dzień cyklu czy to jakoś inaczej wygląda?
5 dpt to chyba beta mogłaby wyjsć wiarygodnie na sikacza pewnie za wczas ☺️
To twoje pierwszy transfer ?

5 dpt to chyba beta mogłaby wyjsć wiarygodnie na sikacza pewnie za wczas ☺️
To twoje pierwszy transfer ?
Mój drugi, pierwszy był udany więc teraz, żeby mi się udało to chyba jak wygrać 6 w totka. Wiem, że jest wcześnie, ale chyba muszę jakoś plan B mieć i coś planować bo wtedy łatwiej.

reklama
Hej dziewczyny. Właśnie wróciłam z Czech i chyba mam mieszane odczucia. Tak jak pierwsza wizyta online była mega tak dzisiaj hmmm jakoś tak nieprzyjemnie. Od samego bolesnego badania bo był mega niedelikatny w moim odczuciu, po samą wizytę długą aczkolwiek mało konkretną bo to np jeszcze nie czas na rozmowy o badaniu zarodków 🤔, czy np ponoć niepotrzebne są konkretniejsze badania nasienia bo to strata pieniedzy?? Oczywiście nie dałam się zbyć ale szczerze to miałam małe wątpliwości czy tam w ogóle zaczynać, bo przecież już to przerabiałam w UK że a to nie potrzeba a to w coś nie wierzą. Mój mąż też był średnio zadowolony. Może doktorek miał gorszy dzień bo przy pierwszej konsultacji był mega.
Ale jednak decyzja zapadła i jedziemy z koksem. Leki już mam, okres tuż za rogiem więc pewnie od środy zaczynam.
Od 2dc mam wziąć 1 zastrzyk Elonva150, a potem codziennie menopur 75 i 2x dziennie tabletki provera 5mg. Zobaczymy co z tego będzie. Boję się jak cholera 🥺

Do góry