reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny, życzę Wam Wszystkiego Najlepszego z Okazji Dnia kobiet [emoji253][emoji8]
Dzwoniłam do szpitala dzisiaj odnośnie tej wizyty przez telefon co miałam mieć 11.03 i oczywiście sie troszkę na nich rzuciłam że chce być zbadana na żywo a nie przez telefon, no i na szczęście wywalczyłam [emoji4][emoji8]
Brawo, brawo waleczna mamusko [emoji6][emoji3590]

30-tego marca. A potem będę musiała czekać chyba ok 4 tygodni i nie wiem czy będę mogła od razu działać czy powtarzać badanie allo mlr 🤔
Fredzia ja też mam czekać około 3-4ttg bo badania genetyczne robimy 2 zarodków, mamy mieć doszcczepianie w ciąży więc pewnie Allo będziemy powtarzać bo jest mimo szczepień niskie, ale jeśli u Cb allo jest w porządku to myślę że nie będziesz musiała powtarzać ono utrzymuje się do pół roku.

Dziewczyny dziś jest mój 18dc a ja zaczęłam plamic [emoji85] nie wiem o co chodzi bo moje cykle były zazwyczaj ok 33-35dni.. Jajniki mnie bolą, lewy szczególnie gdzie pokazała się ta torbiel.. Kurde za tydz do PL miałam na badania lecieć [emoji2368] zawsze coś pod gorke [emoji85]
Kochana głową do góry na pewno to nic złego i nie martw się, trzymam kciuki za Ciebie✊patrzaj Optymistycznie ❤️❤️❤️❤️

Piekny wynik 😍😍😍 estriadol podobny do mojego 😍😍 widzę że też u Ciebie będzie świeży transfer?? 😉
U nas mrozak bo badamy genetycznie. Gratuluję kochana pięknego wyniku ❤️❤️🥰🥰 nie dziwię się że się popłakałaś sama na twoim miejscu ryczał abym że szczęścia 🥰🥰🥰

@bazylia128
Mnie tak wszystko ciśnie że najlepiej mi na golaska latać
Siedzę już grzecznie w domku i staram się nie szwendać bo jak gdzieś wyruszę to takie skurcze mnie łapią ze boje się że mała mi wyskoczy 🙈
Obserwuje właśnie przez okienko jak chłopy latają z kwiatkami do swoich kobitek 😀
Mój mi dziś jak na razie tylko rogala z czekolada podarował haha 😜
Mój mi wysłał bukiet przez whatsapp 😑 także wolałabym tego rogala 😂😂

Dziewczyny dziś jest mój 18dc a ja zaczęłam plamic [emoji85] nie wiem o co chodzi bo moje cykle były zazwyczaj ok 33-35dni.. Jajniki mnie bolą, lewy szczególnie gdzie pokazała się ta torbiel.. Kurde za tydz do PL miałam na badania lecieć [emoji2368] zawsze coś pod gorke [emoji85]
A może to owulacja ?

reklama
Do góry