Mam nadzieję, że to nie jakiś turbo przyspieszony okres bo immunologie miałam w 2 fazie zrobić a wtedy z moich planów będzie dupa[emoji52]
Oby nie kochana, trzymam kciuki oby wszystko było dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieję, że to nie jakiś turbo przyspieszony okres bo immunologie miałam w 2 fazie zrobić a wtedy z moich planów będzie dupa[emoji52]
Brawo, brawo waleczna mamusko [emoji6][emoji3590]Hej dziewczyny, życzę Wam Wszystkiego Najlepszego z Okazji Dnia kobiet [emoji253][emoji8]
Dzwoniłam do szpitala dzisiaj odnośnie tej wizyty przez telefon co miałam mieć 11.03 i oczywiście sie troszkę na nich rzuciłam że chce być zbadana na żywo a nie przez telefon, no i na szczęście wywalczyłam [emoji4][emoji8]
Fredzia ja też mam czekać około 3-4ttg bo badania genetyczne robimy 2 zarodków, mamy mieć doszcczepianie w ciąży więc pewnie Allo będziemy powtarzać bo jest mimo szczepień niskie, ale jeśli u Cb allo jest w porządku to myślę że nie będziesz musiała powtarzać ono utrzymuje się do pół roku.30-tego marca. A potem będę musiała czekać chyba ok 4 tygodni i nie wiem czy będę mogła od razu działać czy powtarzać badanie allo mlr
Kochana głową do góry na pewno to nic złego i nie martw się, trzymam kciuki za Ciebiepatrzaj OptymistycznieDziewczyny dziś jest mój 18dc a ja zaczęłam plamic [emoji85] nie wiem o co chodzi bo moje cykle były zazwyczaj ok 33-35dni.. Jajniki mnie bolą, lewy szczególnie gdzie pokazała się ta torbiel.. Kurde za tydz do PL miałam na badania lecieć [emoji2368] zawsze coś pod gorke [emoji85]
U nas mrozak bo badamy genetycznie. Gratuluję kochana pięknego wyniku nie dziwię się że się popłakałaś sama na twoim miejscu ryczał abym że szczęściaPiekny wynik estriadol podobny do mojego widzę że też u Ciebie będzie świeży transfer??
Mój mi wysłał bukiet przez whatsapp także wolałabym tego rogala@bazylia128
Mnie tak wszystko ciśnie że najlepiej mi na golaska latać
Siedzę już grzecznie w domku i staram się nie szwendać bo jak gdzieś wyruszę to takie skurcze mnie łapią ze boje się że mała mi wyskoczy
Obserwuje właśnie przez okienko jak chłopy latają z kwiatkami do swoich kobitek
Mój mi dziś jak na razie tylko rogala z czekolada podarował haha
Będzie dobrze !! Trzymamy kciukiW czwartek się dopiero dowiem nie wiem czemu ale ostatnio też tak było... Chyba że mnie mile zaskoczą i jednak tym razem zadzwonią
Piękny wynikW czwartek transfer @Evela.6 zapisz mnie proszę. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Pobrali 11 Osteocytow. Boże wyszlam z kliniki i się popłakałam Panie Boże spraw aby się udało
A może to owulacja ?Dziewczyny dziś jest mój 18dc a ja zaczęłam plamic [emoji85] nie wiem o co chodzi bo moje cykle były zazwyczaj ok 33-35dni.. Jajniki mnie bolą, lewy szczególnie gdzie pokazała się ta torbiel.. Kurde za tydz do PL miałam na badania lecieć [emoji2368] zawsze coś pod gorke [emoji85]
mój mi złożył życzenia 04.03 bo wtedy mu się pamiętałoMój mi wysłał bukiet przez whatsapp także wolałabym tego rogala