reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No ba 😎
Jestem szalona wiem 😂 tylko jeszcze, żeby ten mały smrodzik dal się odstawić 😜 ale walczymy, nie poddajemy sie 🤣
A jak tam chłopaki ? ☺️
Walczcie😊 ja mojemu raz w tygodniu daję mleko z butelki. Tak dla ćwiczenia. Tłumaczę mu, że ma być wielofunkcyjny😄
Ale też woli cyc.
Moi Panowie rosną. Ja z małym aktualnie w szpitalu, zapalenie oskrzeli. Maksik z tatą z domku. Oby jutro udało się już do nich wrócić

reklama
co tam planujecie na babskie święto jutro??

wasi panowie coś się pokusili?? ;) :)

ja trochę pozapraszałam

w załączniku pocieszyciel na moje jutrzejsze zestarzenie się - chłop zamówił 🥳🥳🤗🤗

a tera chatę sprząta 🤣🤣🤣 mamusia w końcu będzie więc inspecja sanitarno epidemiologiczna 🧐🧐

Załączniki

• 20210307_165541.jpg
    20210307_165541.jpg
    762,9 KB · Wyświetleń: 74
Walczcie[emoji4] ja mojemu raz w tygodniu daję mleko z butelki. Tak dla ćwiczenia. Tłumaczę mu, że ma być wielofunkcyjny[emoji1]
Ale też woli cyc.
Moi Panowie rosną. Ja z małym aktualnie w szpitalu, zapalenie oskrzeli. Maksik z tatą z domku. Oby jutro udało się już do nich wrócić
Wierz mi, ze to ci pomoze odstawić, ja tez butelke podawalam z roznych powodow (tyle, ze raz dziennie) i teraz odstawia sie bez większych problemow.
Zdrowka dla Oskara [emoji8][emoji8]

Ostatnia edycja:

ja trochę pozapraszałam

w załączniku pocieszyciel na moje jutrzejsze zestarzenie się - chłop zamówił 🥳🥳🤗🤗

a tera chatę sprząta 🤣🤣🤣 mamusia w końcu będzie więc inspecja sanitarno epidemiologiczna 🧐🧐
Ale bym jadła 🤤🤤🤤 ja to tam w planie mam punkcję jutro 🙈 a po niej iść spać 🙈 od wtorku bądź środy wracam do pracy więc muszę się wyspać na zaś 🤣🤣🤣🤣

ja trochę pozapraszałam

w załączniku pocieszyciel na moje jutrzejsze zestarzenie się - chłop zamówił [emoji3060][emoji3060][emoji847][emoji847]

a tera chatę sprząta [emoji1787][emoji1787][emoji1787] mamusia w końcu będzie więc inspecja sanitarno epidemiologiczna [emoji3166][emoji3166]

Ja zazyczylam sobie wczesniejszy prezent z okazji naszego swieta - tatuaz [emoji16][emoji16]
Wiec jutro nic nie dostane.
Ale takim tortem to bym nie pogardzila [emoji39][emoji39]

Ja zazyczylam sobie wczesniejszy prezent z okazji naszego swieta - tatuaz [emoji16][emoji16]
Wiec jutro nic nie dostane.
Ale takim tortem to bym nie pogardzila [emoji39][emoji39]
Kiedy robisz? Ja mam bzika jeśli chodzi o tatuaże 🙈 mam w planie najbliższe 3 jakie chce zrobić 😍😍😍😍😍 nie to ze chciała bym byc cała wydziarana ale marza mi się jeszcze 3 (3 już mam więc żeby do kompletu było 🙈)

Wierz mi, ze to ci pomoze odstawić, ja tez butelke podawalam z roznych powodow (tyle, ze raz dziennie) i teraz odstawia sie bez większych problemow.
Zdrowka dla Oskara [emoji8][emoji8]
Jak to odstawilas?
Moje tankuja 3 razy w nocy,wszelkie proby odstawienia koncza sie mega rykiem.
Musze do ogarnac do wrzesnia,bo juz wogole spac nie bede🤣

Kiedy robisz? Ja mam bzika jeśli chodzi o tatuaże [emoji85] mam w planie najbliższe 3 jakie chce zrobić [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] nie to ze chciała bym byc cała wydziarana ale marza mi się jeszcze 3 (3 już mam więc żeby do kompletu było [emoji85])
Juz mam [emoji16][emoji16] W srode zrobilam [emoji3059]
Ten byl drugi. Mam w planie jeszcze jeden w przyszłości.

reklama
Do góry