reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No ba 😎
Jestem szalona wiem 😂 tylko jeszcze, żeby ten mały smrodzik dal się odstawić 😜 ale walczymy, nie poddajemy sie 🤣
A jak tam chłopaki ? ☺️
Walczcie😊 ja mojemu raz w tygodniu daję mleko z butelki. Tak dla ćwiczenia. Tłumaczę mu, że ma być wielofunkcyjny😄
Ale też woli cyc.
Moi Panowie rosną. Ja z małym aktualnie w szpitalu, zapalenie oskrzeli. Maksik z tatą z domku. Oby jutro udało się już do nich wrócić

reklama
co tam planujecie na babskie święto jutro??

wasi panowie coś się pokusili?? ;) :)

ja trochę pozapraszałam

w załączniku pocieszyciel na moje jutrzejsze zestarzenie się - chłop zamówił 🥳🥳🤗🤗

a tera chatę sprząta 🤣🤣🤣 mamusia w końcu będzie więc inspecja sanitarno epidemiologiczna 🧐🧐

Załączniki

• 20210307_165541.jpg
    20210307_165541.jpg
    762,9 KB · Wyświetleń: 76
Walczcie[emoji4] ja mojemu raz w tygodniu daję mleko z butelki. Tak dla ćwiczenia. Tłumaczę mu, że ma być wielofunkcyjny[emoji1]
Ale też woli cyc.
Moi Panowie rosną. Ja z małym aktualnie w szpitalu, zapalenie oskrzeli. Maksik z tatą z domku. Oby jutro udało się już do nich wrócić
Wierz mi, ze to ci pomoze odstawić, ja tez butelke podawalam z roznych powodow (tyle, ze raz dziennie) i teraz odstawia sie bez większych problemow.
Zdrowka dla Oskara [emoji8][emoji8]

Ostatnia edycja:

ja trochę pozapraszałam

w załączniku pocieszyciel na moje jutrzejsze zestarzenie się - chłop zamówił 🥳🥳🤗🤗

a tera chatę sprząta 🤣🤣🤣 mamusia w końcu będzie więc inspecja sanitarno epidemiologiczna 🧐🧐
Ale bym jadła 🤤🤤🤤 ja to tam w planie mam punkcję jutro 🙈 a po niej iść spać 🙈 od wtorku bądź środy wracam do pracy więc muszę się wyspać na zaś 🤣🤣🤣🤣

ja trochę pozapraszałam

w załączniku pocieszyciel na moje jutrzejsze zestarzenie się - chłop zamówił [emoji3060][emoji3060][emoji847][emoji847]

a tera chatę sprząta [emoji1787][emoji1787][emoji1787] mamusia w końcu będzie więc inspecja sanitarno epidemiologiczna [emoji3166][emoji3166]

Ja zazyczylam sobie wczesniejszy prezent z okazji naszego swieta - tatuaz [emoji16][emoji16]
Wiec jutro nic nie dostane.
Ale takim tortem to bym nie pogardzila [emoji39][emoji39]

Ja zazyczylam sobie wczesniejszy prezent z okazji naszego swieta - tatuaz [emoji16][emoji16]
Wiec jutro nic nie dostane.
Ale takim tortem to bym nie pogardzila [emoji39][emoji39]
Kiedy robisz? Ja mam bzika jeśli chodzi o tatuaże 🙈 mam w planie najbliższe 3 jakie chce zrobić 😍😍😍😍😍 nie to ze chciała bym byc cała wydziarana ale marza mi się jeszcze 3 (3 już mam więc żeby do kompletu było 🙈)

Wierz mi, ze to ci pomoze odstawić, ja tez butelke podawalam z roznych powodow (tyle, ze raz dziennie) i teraz odstawia sie bez większych problemow.
Zdrowka dla Oskara [emoji8][emoji8]
Jak to odstawilas?
Moje tankuja 3 razy w nocy,wszelkie proby odstawienia koncza sie mega rykiem.
Musze do ogarnac do wrzesnia,bo juz wogole spac nie bede🤣

Kiedy robisz? Ja mam bzika jeśli chodzi o tatuaże [emoji85] mam w planie najbliższe 3 jakie chce zrobić [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] nie to ze chciała bym byc cała wydziarana ale marza mi się jeszcze 3 (3 już mam więc żeby do kompletu było [emoji85])
Juz mam [emoji16][emoji16] W srode zrobilam [emoji3059]
Ten byl drugi. Mam w planie jeszcze jeden w przyszłości.

reklama
Do góry