reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Pokazuj [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji3590]
[emoji171] Imie młodszej córki [emoji3059]
Screenshot_20210303-105521__01.jpeg

reklama
Tak szczerze to powiem Ci ze nie, wiem co mnie czeka jutro. A to ile pobiorą jajcow ile będzie dojrzałych itp. To już na to na takim etapie nie mam. Wpływu. Chódz nie no jak bym. Się stresowała to mogło by to źle wypynac.... Zreszta po terapii jaka przeszłam staram. Się ogólnie nie stresować. A myśleć pozytywnie... I jak na razie mi to wychodzi ☺️ trzymam kciuki za piątkowy transfer który będzie udany ✊✊✊✊✊✊
Powodzenia jutro ✊✊✊

Piękny. Ja tez zawsze marzyłam o tatuażu ale boje się igieł. Zwiałam spod drzwi salonu :rofl:
Hahaha uwierz mi ze ja też się boję... Fakt kiedyś zdawałam krew co 3 miesiące... Ale z wiekiem człowiek robi się chyba coraz bardziej bojaźliwy... Ja przy każdym z tatuaży używałam masci emli... (pierwszy robiłam w najgorszym. Miejscu na kostce 🙈) i uwierz mi ból jest do wytrzymania..
Jedynie czego nie czułam. To napisu jak robiłam... Bo to rach pach i po krzyku

Bolało??? Ja mam też na ręku ale bolało jak cholera[emoji85] mimo że byłam po maści znieczulającej [emoji85] z tym że ja mam ciut większy [emoji85]
Bolalo bardziej niz pierwszy, ale do wytrzymania. Choc taki jak Twój mogl faktycznie bolec dosc mocno [emoji38]
To straszą teraz na drugiej ręce :D
Juz mam. Ale.ten nowy podoba mi sie o niebo bardziej.
Piękny. Ja tez zawsze marzyłam o tatuażu ale boje się igieł. Zwiałam spod drzwi salonu :rofl:
Wystarczy dobrze wybrac miejsce. Mnie pierwszy nie bolal wcale. Podobno najgorsze sa zebra.
Ja marzylam od lat, a odkad mam dzieci wiem, ze ich imiona, to cos co mi sie nie znudzi.
Nastepny juz bedzie bezimienny [emoji6]
IMG_20210301_143959.jpeg

Bolalo bardziej niz pierwszy, ale do wytrzymania. Choc taki jak Twój mogl faktycznie bolec dosc mocno [emoji38]Juz mam. Ale.ten nowy podoba mi sie o niebo bardziej.Wystarczy dobrze wybrac miejsce. Mnie pierwszy nie bolal wcale. Podobno najgorsze sa zebra.
Ja marzylam od lat, a odkad mam dzieci wiem, ze ich imiona, to cos co mi sie nie znudzi.
Nastepny juz bedzie bezimienny [emoji6]Zobacz załącznik 1245835
Mi się takie marzą 😍😍😍 mam 2 które mają znaczenie a ten jeden nie ma (był pierwszy 🙈) więc postanowiłam że kolejne 2 też będą miały pewne znaczenie dla mnie a jeden nie, po prostu mi się podoba 😍😍

Załączniki

• tatuaz-z-napisem-mama-tatuaz-serca-i-kwiat-z-kwiatem-tatuaz-w-stylu-amerykanskiej-starej-szkol...jpg
    tatuaz-z-napisem-mama-tatuaz-serca-i-kwiat-z-kwiatem-tatuaz-w-stylu-amerykanskiej-starej-szkol...jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 80
  • stylowi_pl_uroda_2127644.jpg
    stylowi_pl_uroda_2127644.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 67
  • 4783-tatuaze-dla-mam-20-wzorow-podkreslajacych-niezwykla-wiez-z-dzieckiem.jpg
    4783-tatuaze-dla-mam-20-wzorow-podkreslajacych-niezwykla-wiez-z-dzieckiem.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Do góry