nieagatka
Fanka BB :)
[emoji171] Imie młodszej córki [emoji3059]Pokazuj [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji3590]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji171] Imie młodszej córki [emoji3059]Pokazuj [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji3590]
Bolało??? Ja mam też na ręku ale bolało jak cholera mimo że byłam po maści znieczulającej z tym że ja mam ciut większy[emoji171] Imie młodszej córki [emoji3059]Zobacz załącznik 1245826
[emoji171] Imie młodszej córki [emoji3059]Zobacz załącznik 1245826
Piękny. Ja tez zawsze marzyłam o tatuażu ale boje się igieł. Zwiałam spod drzwi salonu[emoji171] Imie młodszej córki [emoji3059]Zobacz załącznik 1245826
Powodzenia jutroTak szczerze to powiem Ci ze nie, wiem co mnie czeka jutro. A to ile pobiorą jajcow ile będzie dojrzałych itp. To już na to na takim etapie nie mam. Wpływu. Chódz nie no jak bym. Się stresowała to mogło by to źle wypynac.... Zreszta po terapii jaka przeszłam staram. Się ogólnie nie stresować. A myśleć pozytywnie... I jak na razie mi to wychodzi trzymam kciuki za piątkowy transfer który będzie udany
Hahaha uwierz mi ze ja też się boję... Fakt kiedyś zdawałam krew co 3 miesiące... Ale z wiekiem człowiek robi się chyba coraz bardziej bojaźliwy... Ja przy każdym z tatuaży używałam masci emli... (pierwszy robiłam w najgorszym. Miejscu na kostce ) i uwierz mi ból jest do wytrzymania..Piękny. Ja tez zawsze marzyłam o tatuażu ale boje się igieł. Zwiałam spod drzwi salonu
Dziękuję kochana mam nadzieję że to będzie magiczny dzień w końcu jutro 8 marcaPowodzenia jutro
Bolalo bardziej niz pierwszy, ale do wytrzymania. Choc taki jak Twój mogl faktycznie bolec dosc mocno [emoji38]Bolało??? Ja mam też na ręku ale bolało jak cholera[emoji85] mimo że byłam po maści znieczulającej [emoji85] z tym że ja mam ciut większy [emoji85]
Juz mam. Ale.ten nowy podoba mi sie o niebo bardziej.To straszą teraz na drugiej ręce
Wystarczy dobrze wybrac miejsce. Mnie pierwszy nie bolal wcale. Podobno najgorsze sa zebra.Piękny. Ja tez zawsze marzyłam o tatuażu ale boje się igieł. Zwiałam spod drzwi salonu
Mi się takie marzą mam 2 które mają znaczenie a ten jeden nie ma (był pierwszy ) więc postanowiłam że kolejne 2 też będą miały pewne znaczenie dla mnie a jeden nie, po prostu mi się podobaBolalo bardziej niz pierwszy, ale do wytrzymania. Choc taki jak Twój mogl faktycznie bolec dosc mocno [emoji38]Juz mam. Ale.ten nowy podoba mi sie o niebo bardziej.Wystarczy dobrze wybrac miejsce. Mnie pierwszy nie bolal wcale. Podobno najgorsze sa zebra.
Ja marzylam od lat, a odkad mam dzieci wiem, ze ich imiona, to cos co mi sie nie znudzi.
Nastepny juz bedzie bezimienny [emoji6]Zobacz załącznik 1245835
Trzymam kciuki zeby się dałoJuz tak nie mówcie o uciekającym czasie, bo stresuje mnie to. Mi lata od urodzenia dzieci zleciały bardzo szybko. Mam nadzieje, ze teraz się uda bo ja juz kolejnej stymulacji nie wytrzymam. Z reszta nie mamy już kasy. Takze mamy 8 komorek. Marzy mi się 1 dzidzius. Da się?