reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak.. A nie wiem nawet jaka jest pozycja małej.. Wiem ze niby do ostatniego momentu może się obrócić, ale wstepnie chciałabym wiedzieć co mnie czeka [emoji3525]
Dlaczego oni muszą mi fundować taki stres [emoji53]
No coz, po prostu po przyjeciu do szpitala beda musieli Ci zrobic usg, zeby wiedziec czy jest glowka w dol. Jeśli okazaloby się, ze nie to za zadne skarby nie zgodziłabym sie na porod sn.

reklama
Ehh, nie wiem.. Mówią że nie chcą zeby ktokolwiek przychodził do szpitala..
Jutro tam zadzwonię i ich zje..bie..
Już od Grudnia mam zarezerwowaną tą wizytę i tyle na nią czekam a tu mi mówi żebym nie przychodziła 😡😡😡
Koniecznie do nich zadzwoń. Powiedz, że skoro nie chcą żebyś przychodziła to niech położona przyjedzie do ciebie do domu, bo jesteś mega zestresowana. Mam nadzieję, że uda ci się coś załatwić 😘

Kochane powiedzcie mi proszę czego się spodziewać na pierwszej wizycie w klinice ? Czego dowiedzialyscie się podczas pierwszego spotkania ? Czy już wtedy dostaliście jakieś leki ? Jak to wszystko później wyglada . Kiedy stymulacja , punkcja i cała reszta ? Podzielcie się swoją historia . W środę mam lekarza i zaczyna mnie łapać już stres 🙃

Kochane powiedzcie mi proszę czego się spodziewać na pierwszej wizycie w klinice ? Czego dowiedzialyscie się podczas pierwszego spotkania ? Czy już wtedy dostaliście jakieś leki ? Jak to wszystko później wyglada . Kiedy stymulacja , punkcja i cała reszta ? Podzielcie się swoją historia . W środę mam lekarza i zaczyna mnie łapać już stres 🙃
Przed stymulacja musisz mieć zrobione badania. Lekarz powinien dać rozpiskę co macie zrobić. Potem już powie w którym dniu cyklu przyjść i jeśli badania będę ok. zaczynasz symulacje.

To będzie Twoja pierwsza wizyta w klinice? Moja byla juz tak dawno, ze prawie nie pamiętam. Generalnie na pierwszej wizycie robią mega dokładny wywiad. Pytają o choroby, operacje, długość starań. W skrócie szukają punktu zaczepienia czemu się nie udaje. Potem jest USG i decyzja o ewentualnych dalszych badaniach. My juz na pierwszej wizycie w klinice dostaliśmy leki, ale my jechaliśmy juz wstępnie zdiagnozowani bo mój gin juz duzo badań mi zrobił sam. Mialam 3 cykle monitorowane hormonalnie i USG, wyniki badania nasienia, wirusologie. Na pierwszej wizycie kazali nam nawet decydować ile zarodkow transferować chcemy. I od razu położna pomogła zrobić pierwszy zastrzyk. I poszło.

Tez tak miałam po ostatnim transferze, siedzę u weta z kotem i nagle zaczynam ryczeć, ludzie patrzą i pytają co z moim kotem a ja ze nic tylko w ciąży jestem 🙈 i na drugi dzien zeobilam bete i wyszlo ze ciaza 😍
Fajnie jakby u mnie podobnie się skończyło, ale mam jakieś złe myśli...

reklama
Hej cudowne staraczki :-) nie zaglądam tu bo niestety nie mam czasu :-( u nas za pare dni roczek naszej córeczki wiec zrobiliśmy sobie prezent i ponowny transfer :-) zobaczymy czy się uda. Jestem na cyklu naturalnym bez żadnych hormonów bo ciagle jeszcze mała na cycu a nie chce jej odstawiać. Czy słyszałyście żeby ktomus sie udało karmiąc?
Trzymam kciuki!!! ❤️❤️❤️Wydaje mi się że mamy tu takie dziewczyny. Tylko nie pamiętam kto. Może się odezwą.
Niech się uda!!!

Do góry