reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Niezłe hard core jesteście kobiety.

W życiu bym się nie zdecydowała na tatuaż.

Przepraszam jeśli was to wkurzy, ale mi się to po prostu nie podoba 🙄 Oczywiście każdego sprawa co robi i jak tam zdobi swoje ciałko ;)

Przepraszam jeśli was to wkurzy, ale mi się to po prostu nie podoba [emoji849] Oczywiście każdego sprawa co robi i jak tam zdobi swoje ciałko ;)
Luz. Moja mama to największy przeciwnik tatuazy na swiecie wiec przywyklam do ewentualnego zlego nastawienia i ze tak powiem rimpampimpfla mi to [emoji1787][emoji16][emoji38]
Rzecz gustu i tyle.

Przepraszam jeśli was to wkurzy, ale mi się to po prostu nie podoba 🙄 Oczywiście każdego sprawa co robi i jak tam zdobi swoje ciałko ;)
Kochana luzik, nie każdemu się musi podobać ☺️ najważniejsze że właścicielowi się podobają 😁😘😘 @nieagatka moja mama też wielkim przeciwnikiem tatuaży byla, ale jak już wszyscy zaczęliśmy je robić to raptem się jej zmieniło i też by chciała 🤣🤣🤣🤣🙈

Walczcie😊 ja mojemu raz w tygodniu daję mleko z butelki. Tak dla ćwiczenia. Tłumaczę mu, że ma być wielofunkcyjny😄
Ale też woli cyc.
Moi Panowie rosną. Ja z małym aktualnie w szpitalu, zapalenie oskrzeli. Maksik z tatą z domku. Oby jutro udało się już do nich wrócić
Ja nie dawałam i mam 😑 bałam się, że za szybko wybierze butelkę. A teraz się bujam. 😂

To szybkiego powrotu do zdrowia dla Oskara ☺️

Walczcie😊 ja mojemu raz w tygodniu daję mleko z butelki. Tak dla ćwiczenia. Tłumaczę mu, że ma być wielofunkcyjny😄
Ale też woli cyc.
Moi Panowie rosną. Ja z małym aktualnie w szpitalu, zapalenie oskrzeli. Maksik z tatą z domku. Oby jutro udało się już do nich wrócić
Zdrówka dla synka, szpital z maluszkiem to nic przyjemnego.

reklama
Ja zazyczylam sobie wczesniejszy prezent z okazji naszego swieta - tatuaz [emoji16][emoji16]
Wiec jutro nic nie dostane.
Ale takim tortem to bym nie pogardzila [emoji39][emoji39]
A gdzie robisz i jaki? Ja nigdy się nie zdecydowalam na tatuaż jakoś mi nie po drodze aczkolwiek u kogoś mi się podobają 😍🥰 Aniu miałam już kiedyś pytać ale tak mi głupio było w sumie nie moja spawa ale dlaczego miałaś pół roku przerwy w pracy? Ma to związek z terapią? Oczywiście jeśli nie chcesz to nie musisz odpowiadać 😘❤️

Do góry