reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mam jeszcze jedną prośbę do WAS! 🥰 Jutro mam genetyka i podpisanie umowy- zdecyduje się na komercyjną, o co dopytać w sprawie umowy in vitro? Nie chce żeby było tak że mnie nie wystrychna na Dudka i kasę bo o coś nie dopytałami nie wiedzialam 🤔

reklama

Załączniki

• Screenshot_20210301-195846_Gallery.jpg
    Screenshot_20210301-195846_Gallery.jpg
    130,6 KB · Wyświetleń: 75
Mi to sie juz wydaje ze czlowiek w pewnym momecie sie jakos przyzwyczaja i oswaja z bolem i lekiem. Wczesniej nie do poyslenia dla mnie bylo zrobic sobie zsatrzyk w brzuch a teraz to dla mnie codziennosc. Pierwszego plukania zatok i grzebania w nosie czy nacinania mlzowin tez sie panicznie balam a teraz po 6 - tym razie ide jak do kolegi ;) To jeszcze kilka cesarek i bedzie luzik :o 😂 :wink:
Może i masz rację, że się przyzwyczaja, ale jak ja pomyślę o tym Twoim plukaniu i zatok i grzebienie w nosie to aż mnie ciarki przechodzą i Cię podziwiam. Choć pewnie jak Ty tak cierpiałas z tym zaatkanym nosem to pewnie człowiek jest gotowy zrobić wiele byle się lepiej poczuć.

Mnie jakoś dziwnie teraz bolą zastrzyki w brzuch, ale nie mam wyjścia i wiadomo, że jeśli się uda to z checia je będę robić dalej.

Fredka przez Cb ludzie się patrzą na mnie jak na kretynke 😂😂 jadę w pociagu a tu takie zdjęcie kota.. Umarłam jak się nie śmiać 🤣🤣🤣🤣 najlepsze że ten kot przypomina mi mojego kota i jak tu nie płakać ze śmiechu 😂😂 szkoda ze inni nie wiedzą z czego ja się tak śmieje 🤣🤣🤣🤣😇

Załączniki

• Screenshot_20210301-200540_Gallery.jpg
    Screenshot_20210301-200540_Gallery.jpg
    94,3 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Do góry