reklama
Szalona:-) ;-)Ja na szczęście wydalam tylko kilkaset zł za doklejenie części jedynki która uszczerbilam sobie jadąc na rowerze po kilku piwkach
Zadzwoń do kliniki oddzwoni położna i wytłumaczy :-)Który to jest rozpuszczalnik?
Rozpuszczalnik to przeźroczysty płyn. Powinnaś mieć jeszcze proszek, tak?Który to jest rozpuszczalnik?
Evela.6
Fanka BB :)
Z moją postura to byłabym najśmieszniejszym gangsterem [emoji41][emoji1787] najgorsze było to, że dosyć długo czekałam na ten implant bo okolo roku żeby kość się odbudowała bo miałam ubytek i żeby wszystko się zagoilo a żeby nie chodzić bez zęba zrobili mi 'tymczasowa proteze' [emoji2957] normalnie taką , z pełnym podniebieniem, jak nasze babcie miały, [emoji6] na noc ja zdejmowałam i na szafeczce koło lozka czekała do rana[emoji1787]No bez dwójki wyglądałabyś jak patol tylko dołączyć do jakiegoś gangu i byłabyś postrachem:-)
Jessssu, no co ty . BiednaZ moją postura to byłabym najśmieszniejszym gangsterem [emoji41][emoji1787] najgorsze było to, że dosyć długo czekałam na ten implant bo okolo roku żeby kość się odbudowała bo miałam ubytek i żeby wszystko się zagoilo a żeby nie chodzić bez zęba zrobili mi 'tymczasowa proteze' [emoji2957] normalnie taką , z pełnym podniebieniem, jak nasze babcie miały, [emoji6] na noc ja zdejmowałam i na szafeczce koło lozka czekała do rana[emoji1787]
Jak byłam mała, to chciałam pić tę wodę z babci szklanki z protezą, łeeeeeee, aż mnie cofa
Justi92
TakRozpuszczalnik to przeźroczysty płyn. Powinnaś mieć jeszcze proszek, tak?
reklama
Evela.6
[emoji123][emoji23] Brawo, brawo [emoji6]Ja na szczęście wydalam tylko kilkaset zł za doklejenie części jedynki która uszczerbilam sobie jadąc na rowerze po kilku piwkach edit. jechalam do pewnwgo momentu [emoji16]
Podziel się: