reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tysiące moich usmieszkow straciłaś, boszzzz [emoji23].
Szajse! Nie wiem czy ja to przezyje [emoji1787][emoji1787]
Ja pierdziulę [emoji33]. To ja już nie narzekam [emoji33]
A choć złotego tego implanta ma, he?
Rozowego [emoji14][emoji14][emoji14]
Od tamtej pory ma zakaz chodzenia do dentysty. Nie stac nas [emoji23][emoji1787]

Ale implant czy korona? Bo ja po porodzie mam dwie korony do wstawienia i za jedną ok 2-3tys. Dobrego wyrwanie i ten cholerny implant... Zęby są drogie, ale za to lepiej robione, niż kiedyś. Ja mam stare kanalowki niedoczyszczone, może jeszcze z podstawówki. Każdy coś ma ;-) ja do 45 będę mieć całą gębę koronek.
Jezu ile ja zaplacilam za 1 implant w UK [emoji85]£2500(x5=£12500zl)[emoji85] ale nie miałam wyjścia bo jedzac kanapkę na śniadanie kilka lat temu złamała mi się dwójka górna [emoji85]leczona chyba 3 razy wcześniej kanałowo! A trochę słabo bez dwójki się wygląda muszę przyznać [emoji1787][emoji41]

Jezu ile ja zaplacilam za 1 implant w UK [emoji85]£2500(x5=£12500zl)[emoji85] ale nie miałam wyjścia bo jedzac kanapkę na śniadanie kilka lat temu złamała mi się dwójka górna [emoji85]leczona chyba 3 razy wcześniej kanałowo! A trochę słabo bez dwójki się wygląda muszę przyznać [emoji1787][emoji41]
No bez dwójki wyglądałabyś jak patol tylko dołączyć do jakiegoś gangu i byłabyś postrachem:-)

@Paolaplo masz dużo racji, nam z mężem nie układało się już od dawna ale trzymałam się myśli o dziecku. Wiem że on też go chce, wiem że "stara się" choć oddawanie nasienia w pokoju dla mnie w jego wydaniu to nie starania bo on się cieszy że film oglądnie 😂 dużo czynników tutaj u nas się dzieje i myślę o psychologu od jakiegoś czasu ale rraz już udało mi się wyjść z depresji po półtorej roku

reklama
Ja na szczęście wydalam tylko kilkaset zł za doklejenie części jedynki która uszczerbilam sobie jadąc na rowerze po kilku piwkach;) edit. jechalam do pewnwgo momentu 😁

Do góry