Przy poprzednich dwóch stymulacja CH nie było żadnego problemu, pobrano identyczna ilość komórek (po 12) i podobna ilość (ok8-9) była dojrzała. A teraz przy ostatniej stymulacji była podobna ilość pęcherzyków na USG a dojrzałe tylko 4 komórki. Cos mi zjebali w tej nowej kliniceA w jakich jednostkach masz estradiol? Kurcze bo tp duxo pęcherzyków powinno być, chyba, ze masz problem z dojrzewałem. U mnie tak było w poprzedniej procedurze 19komorek i estradiol na tyle, ale w fazie MII 7 komórek a reszta MI czyli lekko niedojrzałe, wtedy można robic IVM rescue. Ja lekarzowi prxypominalam, ze u mnie wszystko ładnie a potem dooopa.
reklama
Wow to Ty dobra zona jesteś! Jak na małżeńskim wikcie 30 przywaliłNie wiem co bym bez was zrobiła
195cm/100kg... Nie jest źle, chociaż też przytył 30 kg od ślubu, wcześniej był wychudzony jak szczur w żelaznym sklepie
Zazdroszczę wszystkim, które ćwiczą, biegaja itp. ja jestem takim leniem sportowym, że brak słów. Nie cierpię sportu. Latem codziennie rano wychodziłam na marszo-bieg kilkukilometrowy, bez chwili przerwy i to mi dobrze robiło, ale teraz zima i mnóstwo ale...
Wiem, że muszę coś ze sobą zrobić i postanowienie, że jak skończy mi się okres to dieta i jakis wysiłek fizyczny. Po procedurze jest mnie więcej, czuję to, w ogóle mam poczucie takiego napompowania, choć hormony odstawione prawie tydzien temu. Jestem klopsem i zanim podejdę do ostatniej Szansy muszę choć trochę doprowadzić się do porzadku. Ale jeszcze dziś hulaj dusza!
bazylia128
Fanka BB :)
chyba bym sie polubila z twoim dziadkiemMój ukochany dziadek miał kotka, którego nazywał 'skurwy.synek' . Kot reagował i biegał za nim.. Szkoda że już go nie ma, to był barwny człowiek...
bazylia128
ale mnie to rozbawilo takie mam glupawy jak mam stresa ale sku- wy...nek dzisiaj wygralMój ukochany dziadek miał kotka, którego nazywał 'skurwy.synek' . Kot reagował i biegał za nim.. Szkoda że już go nie ma, to był barwny człowiek...
bazylia128
Ja bym to troche innaczej rozegrala - zainwestuj troche w siebie do tego caly czas dzialaj z aktywnoscia i okazuj taka kontrolowana obojetnosc i dobry humor - bedzie sie zastanawialJuż o tym myślałam żeby się wyprowadzić chociaż na trochę... Może być ciężko logistycznie robotę ogarnąć... Na razie sprawdzam możliwości...
Gonia0605
Pewnie trochę ja, bo przecież obiadki gotuję.. A on jeden obiad w pracy, a drugi w domu na kolację... Do tego mnóstwo słodyczy, piwko... To akurat już nie moja zasługa... Trzeba przyznać, że wolę go większego... Prawie 2 m i 75 kg to jednak przesada..Wow to Ty dobra zona jesteś! Jak na małżeńskim wikcie 30 przywalił
Zazdroszczę wszystkim, które ćwiczą, biegaja itp. ja jestem takim leniem sportowym, że brak słów. Nie cierpię sportu. Latem codziennie rano wychodziłam na marszo-bieg kilkukilometrowy, bez chwili przerwy i to mi dobrze robiło, ale teraz zima i mnóstwo ale...
Wiem, że muszę coś ze sobą zrobić i postanowienie, że jak skończy mi się okres to dieta i jakis wysiłek fizyczny. Po procedurze jest mnie więcej, czuję to, w ogóle mam poczucie takiego napompowania, choć hormony odstawione prawie tydzien temu. Jestem klopsem i zanim podejdę do ostatniej Szansy muszę choć trochę doprowadzić się do porzadku. Ale jeszcze dziś hulaj dusza!
Rozumiem cię, też próbowałam pomiędzy stymulacjami i transferami wrócić do normy... Zobaczymy czy mi coś pomoże tym razem...
Gonia0605
Zaczęłam wychodzić, bardziej dbać o siebie i rzeczywiście zajmować się sobą... Ale jak to nie wystarczy, to się wyprowadzę... Mam przyjaciółkę, która mieszka sama, już mi proponowała żebym po mieszkała trochę u niej...Ja bym to troche innaczej rozegrala - zainwestuj troche w siebie do tego caly czas dzialaj z aktywnoscia i okazuj taka kontrolowana obojetnosc i dobry humor - bedzie sie zastanawial
Faceci jak zawsze mają lepszą sytuacje czy to z przytyciem( inaczej im się tkanka tłuszczowa rozkłada) czy ze starzeniem. Myslę, że przy takim wzroście, to mu na dobre wyszło i zmężniał.Pewnie trochę ja, bo przecież obiadki gotuję.. A on jeden obiad w pracy, a drugi w domu na kolację... Do tego mnóstwo słodyczy, piwko... To akurat już nie moja zasługa... Trzeba przyznać, że wolę go większego... Prawie 2 m i 75 kg to jednak przesada..
Rozumiem cię, też próbowałam pomiędzy stymulacjami i transferami wrócić do normy... Zobaczymy czy mi coś pomoże tym razem...
A my niestety, musimy ocierać pot z czoła, bo jak wchodzi za dużo kg. to ani człowiek dobrze sie nie czuje(przynajmniej ja) i nie wygląda.
Ja się tam wtrącę moje kochane jeszcze z tego Meksyku na szybko ale pojutrze już będzie mi tak samo dupa marzła w Polsce brrr..Słuchaj psiocho - masz problem to pisz - my wspieramy. Jest Ci źle - my pocieszamy Przecież jesteś Nasza dziewczyna.
Aj tam, pewnie sie nawet dziołchy nie zdziwiły - wiedzą przecież ze żebrzę o zdjęcia Tylko nie wiedziały, o jakie
A ja tak się zastanawiam, że skoro mąż ma problem z Twoją wagą to sam pewnie wygląda jak Brad Pitt, tak?
@Gonia0605 ja myślę, ze jeśli Twój mąż tak mówi to bardzo słabe, każdy się z tym zgodzi. Ale ja widzę, ze to Ty nie kochasz siebie i on to tylko widzi i utwierdza Cię w tym przekonaniu. Tymi słowami atakuje Cię bo wie, ze zaboli. A jak zaczniesz siebie kochać i szanować i traktować z czułością to on to tez zauważy! Nie będzie mógł Cię skrzywdzić tymi słowami. Swoją drogą wydaje mi się, ze on tez cierpi i staczając Cię w dół próbuje podnieść siebie ( chamskie ale niestety ludzkie). No a ja właśnie na siłowni jestem bo żre jak świnia ( w końcu all inclusive mamy ) w domu się będę głodzić
reklama
No fakt dziwne to... a wiadomo jakie zarodeczki masz zamrożone? Bo u was to zawsze pięknie :-)Przy poprzednich dwóch stymulacja CH nie było żadnego problemu, pobrano identyczna ilość komórek (po 12) i podobna ilość (ok8-9) była dojrzała. A teraz przy ostatniej stymulacji była podobna ilość pęcherzyków na USG a dojrzałe tylko 4 komórki. Cos mi zjebali w tej nowej klinice
Podziel się: