reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny. Są tutaj jakieś osobki, które korzystały w kd w Czechach?
Wczoraj dostałam smsa, ze mają dla nas 5 bardzo ładnych blastocyst z komórek dawczyni i plemników mojego męża. Tak sie zastanawiam jakie mogłabym brać suplementy oprócz kwasu foliowego, d3? Cos polecacie żeby się jakoś zabezpieczyć przed ewentualną ciąża?
Zostaja ci chyba tylko gumy,albo zero sexu😉tabletki odpadaja jesli bedziesz miala transfer.Ja bylam w Pradze z kd.

Chciałam tej samej płci bo się problem z pokojami rozwiąże. Chyba się dziewczyn nie spodziewałam raczej chłopców bo po ivf więcej jest. Chociaż u nas na forum to już 50/50 😁 Jak się urodzą to Ci powiem jak mi z tym jest :p
😜tez ci pokaze jezyk.
Ja marzylam o dwoch dziewczynkach,teraz sie ciesze ze jest zroznicowanie.😉

Haha :D ja dzieki Tobie tez ;)
Turlaj kule i upel balwana w pozycji lezacej 😂
Odnosnie sukienki- motywacja musi byc! Ja dzis zafundowalam sobie sok z warzyw i owocow taki swiezo wyciskany. Ja to nie moge sie doczekac az zmienie s na ciazowe :D
No t o bedzie tak szybko ze nawest sie nie spodziewasz ;) Robilasm sobie takie soczki codziennie a teraz juz kupuje bobofruita bo mi sie nie chce ;)

Dawaj do Łodzi to Ci pokaże jak smakuje prawdziwa beza !

Wcale się nie daje wiele cukru i jest cudna, idealnie czuć białka.

Każdy przywykł do bezy z cukierni słodkiej jak cholera. A nie o to chodzi ;)

Też rysujecie kółka na papierze ? :D

Facet w centrum miasta ma geniaaaalne beziki ;) Zapraszam :p Stawiam :p
Ja z woj łodzkiego wiec daleko nie mam ;) Uwielbiam bezy ;) Nigdy ich nie robilam ale w przyszlym tygodniu moze cos zrobie ;)

reklama
Haha chodziło mi o witaminki żeby sie zdrowo zabezpieczyć przed ciąża żeby było wszystko dobrze. Na naturalny cud nie liczę już w ogóle :)
No tak wlasnie mysle o co chodzi😃😃😃ale brzmi jednoznacznie🤣🤣ja nie bralam nic oprocz kwasu foliowego,a jesli juz to powonno sie zaczac jakies 3 miesiace wczesniej.Sa w aptece wit dla kobiet,ktore staraja sie o ciaze.Moze zapytaj tam.

Do góry