reklama
Evela.6
Fanka BB :)
A jak u Ciebie wszystko przebiegi? Jak się czujesz?Kochana... miałyśmy mieć w tym samym dniu... To takie przykre, ale jeszcze będzie dobrze.
Nie są ale jak ktoś ułomnyBeda przeciez rozne ,dwujajowe nigdy nie sa takie same.
annemarie
Taaa,ty i ulomnadlugo bym musiala szukacNie są ale jak ktoś ułomny
Zdecydowanie, bardzo nie można ibuprofenu szczególnie w 3 trym bo z botalem moze byc klopot. Ja bym jednak z kimś sie skontaktowała chociażby w sprawie heparyny bo w 3 trym wlasnie moze byc najgorszy przebieg, dla dziecka bezpiecznie moze ale oddechowo dla kobiety najtrudniejA no to ponoć bezpieczniej w 3 trymestrze niż pierwszym. Zrób sobie test i jak gorączka będzie to odrazu zbijaj jakby co ibuprofenu Ci nie wolno w 3 trymestrze ( z tego co pamiętam).
Najciemniej pod latarnią :-)Taaa,ty i ulomnadlugo bym musiala szukac
Zadzwoń do apteki :-) ale u nas wszystko stało w lodowce. Prolutex odruchowo tez i to był błąd.Dziewczyny menopur 1200 po zmieszaniu w lodówce czy poza ratunku
Poza lodówką trzymałam.Tak chyba jest w instrukcji napisaneDziewczyny menopur 1200 po zmieszaniu w lodówce czy poza ratunku
JK♥️♥️
W instrukcji jest w temp pon 25 stopni po prostu.Poza lodówką trzymałam.Tak chyba jest w instrukcji napisane
reklama
Orchidea33
Ja trzymalam w lodowce. U mnie w aptece mowili, zeby trzymac w lodowce.W instrukcji jest w temp pon 25 stopni po prostu.
Podziel się: