annemarie
Fanka BB :)
Gaviscon dual albo advance...to byla jedyna rzecz na ktora reagowalamDziewczyny mam okropna zgagę... Poradźcie coś... Co mam brać oprócz siemia lnianego??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gaviscon dual albo advance...to byla jedyna rzecz na ktora reagowalamDziewczyny mam okropna zgagę... Poradźcie coś... Co mam brać oprócz siemia lnianego??
Chciałam tej samej płci bo się problem z pokojami rozwiąże. Chyba się dziewczyn nie spodziewałam raczej chłopców bo po ivf więcej jest. Chociaż u nas na forum to już 50/50 Jak się urodzą to Ci powiem jak mi z tym jestCud,marzenie...laseczki beda❤❤❤i jak Ci z tym?
Zostaja ci chyba tylko gumy,albo zero sexutabletki odpadaja jesli bedziesz miala transfer.Ja bylam w Pradze z kd.Cześć dziewczyny. Są tutaj jakieś osobki, które korzystały w kd w Czechach?
Wczoraj dostałam smsa, ze mają dla nas 5 bardzo ładnych blastocyst z komórek dawczyni i plemników mojego męża. Tak sie zastanawiam jakie mogłabym brać suplementy oprócz kwasu foliowego, d3? Cos polecacie żeby się jakoś zabezpieczyć przed ewentualną ciąża?
tez ci pokaze jezyk.Chciałam tej samej płci bo się problem z pokojami rozwiąże. Chyba się dziewczyn nie spodziewałam raczej chłopców bo po ivf więcej jest. Chociaż u nas na forum to już 50/50 Jak się urodzą to Ci powiem jak mi z tym jest
Beda przeciez rozne ,dwujajowe nigdy nie sa takie same.Będziesz jednej czerwoną kokardę na szyji wiązała
No t o bedzie tak szybko ze nawest sie nie spodziewasz Robilasm sobie takie soczki codziennie a teraz juz kupuje bobofruita bo mi sie nie chceHaha ja dzieki Tobie tez
Turlaj kule i upel balwana w pozycji lezacej
Odnosnie sukienki- motywacja musi byc! Ja dzis zafundowalam sobie sok z warzyw i owocow taki swiezo wyciskany. Ja to nie moge sie doczekac az zmienie s na ciazowe
No tyle razy ci o tym pisalam Ja 3 lata prawie u nich sie leczylam - bylam dwa razy u Guzowskiego ale jak sie tylko in vitro okazalo to bylam caly czas u PawełkaTo Ty też z Gamety?
O rany nie ogarniałam tego
Albo skleroza u pani 30+ mu się załącza
Ja z woj łodzkiego wiec daleko nie mam Uwielbiam bezy Nigdy ich nie robilam ale w przyszlym tygodniu moze cos zrobieDawaj do Łodzi to Ci pokaże jak smakuje prawdziwa beza !
Wcale się nie daje wiele cukru i jest cudna, idealnie czuć białka.
Każdy przywykł do bezy z cukierni słodkiej jak cholera. A nie o to chodzi
Też rysujecie kółka na papierze ?
Facet w centrum miasta ma geniaaaalne beziki Zapraszam Stawiam
Zostaja ci chyba tylko gumy,albo zero sexutabletki odpadaja jesli bedziesz miala transfer.Ja bylam w Pradze z kd.
No tak wlasnie mysle o co chodziale brzmi jednoznacznieja nie bralam nic oprocz kwasu foliowego,a jesli juz to powonno sie zaczac jakies 3 miesiace wczesniej.Sa w aptece wit dla kobiet,ktore staraja sie o ciaze.Moze zapytaj tam.Haha chodziło mi o witaminki żeby sie zdrowo zabezpieczyć przed ciąża żeby było wszystko dobrze. Na naturalny cud nie liczę już w ogóle