reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny. Są tutaj jakieś osobki, które korzystały w kd w Czechach?
Wczoraj dostałam smsa, ze mają dla nas 5 bardzo ładnych blastocyst z komórek dawczyni i plemników mojego męża. Tak sie zastanawiam jakie mogłabym brać suplementy oprócz kwasu foliowego, d3? Cos polecacie żeby się jakoś zabezpieczyć przed ewentualną ciąża?
Zostaja ci chyba tylko gumy,albo zero sexu😉tabletki odpadaja jesli bedziesz miala transfer.Ja bylam w Pradze z kd.

Chciałam tej samej płci bo się problem z pokojami rozwiąże. Chyba się dziewczyn nie spodziewałam raczej chłopców bo po ivf więcej jest. Chociaż u nas na forum to już 50/50 😁 Jak się urodzą to Ci powiem jak mi z tym jest :p
😜tez ci pokaze jezyk.
Ja marzylam o dwoch dziewczynkach,teraz sie ciesze ze jest zroznicowanie.😉

Haha :D ja dzieki Tobie tez ;)
Turlaj kule i upel balwana w pozycji lezacej 😂
Odnosnie sukienki- motywacja musi byc! Ja dzis zafundowalam sobie sok z warzyw i owocow taki swiezo wyciskany. Ja to nie moge sie doczekac az zmienie s na ciazowe :D
No t o bedzie tak szybko ze nawest sie nie spodziewasz ;) Robilasm sobie takie soczki codziennie a teraz juz kupuje bobofruita bo mi sie nie chce ;)

Dawaj do Łodzi to Ci pokaże jak smakuje prawdziwa beza !

Wcale się nie daje wiele cukru i jest cudna, idealnie czuć białka.

Każdy przywykł do bezy z cukierni słodkiej jak cholera. A nie o to chodzi ;)

Też rysujecie kółka na papierze ? :D

Facet w centrum miasta ma geniaaaalne beziki ;) Zapraszam :p Stawiam :p
Ja z woj łodzkiego wiec daleko nie mam ;) Uwielbiam bezy ;) Nigdy ich nie robilam ale w przyszlym tygodniu moze cos zrobie ;)

reklama
Haha chodziło mi o witaminki żeby sie zdrowo zabezpieczyć przed ciąża żeby było wszystko dobrze. Na naturalny cud nie liczę już w ogóle :)
No tak wlasnie mysle o co chodzi😃😃😃ale brzmi jednoznacznie🤣🤣ja nie bralam nic oprocz kwasu foliowego,a jesli juz to powonno sie zaczac jakies 3 miesiace wczesniej.Sa w aptece wit dla kobiet,ktore staraja sie o ciaze.Moze zapytaj tam.

Do góry