No, tak mi się coś kojarzyło właśnie . W lodówce trzeba trzymać zanim się rozrobi lekW instrukcji jest w temp pon 25 stopni po prostu.
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Nie bylo mnie, a tu takie wiesci [emoji16] Gratulacje!!Mam wyniki nie stwierdzono aberracji i nie ma chromosomu Y czyli dwie dziewczynki:-)
Alez sie zrobi rozowo-tiulowo [emoji16][emoji16]
nieagatka
Ej, a Ty kiedy masz jakies pappy i te sprawy?Taaa,ty i ulomna[emoji1787]dlugo bym musiala szukac[emoji28]
Jaka płeć obstawiasz?[emoji4]
Jestem chętna podzielenia a skąd jesteś ?Zaraz ci wyślę swój adres
annemarie
Wczoraj mialam usg i kolejny portret do kolecji,jako ulomna matka przez 3 min zachwycalam sie glowa,a to byl brzuchEj, a Ty kiedy masz jakies pappy i te sprawy?
Jaka płeć obstawiasz?[emoji4]
Mam nadzieje ze baba bedzieale chlopy z tej stymulacji sa tez rewelacyjne.
Odnosnie reszty,czyli Pappa nie wiem na razie,za dwa tyg mam wizyte to bedziemy pewno dyskutowac.
Dziękuję za odp , lekarz kazał wykonać dziś betę i okazało się,że spada więc moje przypuszczenia się sprawdziły... mam jeszcze jeden zarodek ,zastanawiam się czy powinnam wykonać jakieś dodatkowe badania...mam endometriozę oraz adenomiozę na tę chwilę zaleczoną...mam już dwójkę dzieci (ciąże naturalne po stymulacji clostilbegyt) , 2 razy poroniłam -ciąża przestała się rozwijać 8/9 tygodniu (ciąże naturalne), no i teraz ta biochemiczna. Moja pani doktor powiedziała, że wg niej to nie jest problem z immunologią i chce zrobić histeroskopię. A ja nie chciałbym stracić tej szansy , przez to że nie wykonałam jakiś badań...nie robiłam też kariotypu i innych badąń związanych z genetyką... jak myślicie czy warto byłoby wykonać jakieś badania przed tym transferem?Moim zdaniem to raczej biochemiczna, ale czasem cuda się zdarzają i może warto zmierzyć jeszcze raz. Poczekaj co Ci powie lekarz.
motylek24
Ostatnio embriolog twierdził że w zasadzie większość par ma poprawny kariotyp. Jeśli masz już dzieci to nie widzę sensu tego badania. Ja miałam jedno dziecko poczete naturalnie więc nie robiłam tego badania.Dziękuję za odp , lekarz kazał wykonać dziś betę i okazało się,że spada więc moje przypuszczenia się sprawdziły... mam jeszcze jeden zarodek ,zastanawiam się czy powinnam wykonać jakieś dodatkowe badania...mam endometriozę oraz adenomiozę na tę chwilę zaleczoną...mam już dwójkę dzieci (ciąże naturalne po stymulacji clostilbegyt) , 2 razy poroniłam -ciąża przestała się rozwijać 8/9 tygodniu (ciąże naturalne), no i teraz ta biochemiczna. Moja pani doktor powiedziała, że wg niej to nie jest problem z immunologią i chce zrobić histeroskopię. A ja nie chciałbym stracić tej szansy , przez to że nie wykonałam jakiś badań...nie robiłam też kariotypu i innych badąń związanych z genetyką... jak myślicie czy warto byłoby wykonać jakieś badania przed tym transferem?
Histeroskopia może być lepszym pomysłem, nie wszystko widać na USG. U mnie był polip , którego żaden lekarz nie wypatrzył na USG.
Ostatnia edycja:
Czarna1985
Bardzo sie ciesze kochana❤juz niedlugo sie zobaczycieHej Jestem właśnie po wizycie
Dzisiaj ostatnie prenatalne były
Misia zdrowiutka i spokojna
Waży 1800g i do 40tyg może ważyć ok 4kg
Ma piękne długie rzęsy włoski na główce i dluugie nóżki
Jak ją podglądaliśmy otwierała oczka i dłubała w noskuPołożona jest główka do dołu
Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia
nieagatka
Sie wie, ze coby nie bylo, bedzie super, po prostu bylam ciekawa typu [emoji4]Wczoraj mialam usg i kolejny portret do kolecji,jako ulomna matka przez 3 min zachwycalam sie glowa,a to byl brzuch[emoji16][emoji16]
Mam nadzieje ze baba bedzie[emoji106]ale chlopy z tej stymulacji sa tez rewelacyjne.
Odnosnie reszty,czyli Pappa nie wiem na razie,za dwa tyg mam wizyte to bedziemy pewno dyskutowac.
Moj maz nie chodzil na usg, bo mowil, ze on tam i tak nic nie widzi [emoji38][emoji38]
A moja corka byla raz i poprosila lekarkę, zeby dzidzi zaswiecila swiatlo, bo ma ciemno [emoji23]
No to czekamy teraz 2 tygodnie na kolejne wiesci [emoji4][emoji4]
reklama
Ja miałam długi protokół po owulacji w cyklu przed stymulacją dostałam gonapeptyl co drugi dzień dodatkowo i przyniosło to lepsze efekty w postaci jajeczekU nas problem to słabe nasienie, bardzo słabe. Na pierwszej wizycie byłam akurat w 14 dniu cyklu endometium ok, jajniki też. Wcześniej też miałam robiony monitoring cyklu kilka razy zanim zrobiliśmy badanie nasienia. Wszystko u mnie ok. Dlatego zastanawia mnie akurat czemu w tych dniach mamy tam być
Podziel się: