reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
To u Ciebie takie kombinacje ;-) dobrze ze Ty to ogarniasz. Jakoś nie mogę uwierzyć, ze dwie dziewczynki.. :-) no, cóż test się chyba nie myli. No jak ja je odróżnie?! Trzymam kciuki za dobre wieści jutro.
Gratuluje [emoji3059] cudowne wieści [emoji3059]
A to nie jest tak że to są bliźniaki dwujajowe o wcale nie muszą być do siebie podobne?
Bo miałas podawane dwa zarodki?

Gratuluje [emoji3059] cudowne wieści [emoji3059]
A to nie jest tak że to są bliźniaki dwujajowe o wcale nie muszą być do siebie podobne?
Bo miałas podawane dwa zarodki?
Nie będą identyczne, ale problem polega ba tym, ze dla mnie noworodki są wszystkie identyczne. Może jedna urodzi się z włosami :-) serio dla mnie wszystkie dzieci podobne są. No, ale może po pierwszym coś się zmieniło.

reklama
Do góry