Będziesz jednej czerwoną kokardę na szyji wiązałaTo u Ciebie takie kombinacje ;-) dobrze ze Ty to ogarniasz. Jakoś nie mogę uwierzyć, ze dwie dziewczynki.. :-) no, cóż test się chyba nie myli. No jak ja je odróżnie?! Trzymam kciuki za dobre wieści jutro.
reklama
Z parką byłoby łatwiej - widzisz, ze dwa razy przewijasz siusiaka w ciągu 15 minut No muszę spróbować z kokardąBędziesz jednej czerwoną kokardę na szyji wiązała
Kochana... miałyśmy mieć w tym samym dniu... To takie przykre, ale jeszcze będzie dobrze.Transfer odwołany, zarodki przestały się rozwijać. Chcą je niby obserwować do niedzieli ale nie mam mieć nadziei.
Niby cały czas liczyłam się z takim scenariuszem ale
Zaraz ci wyślę swój adresHej tak patrzę ,ze wy wszystkie pieczecie wiec co by nie być gorsza zrobiłam ptysie z bita śmietana zaszalałam chyba z 100 ich zrobiłam heheh
Gratuluje [emoji3059] cudowne wieści [emoji3059]To u Ciebie takie kombinacje ;-) dobrze ze Ty to ogarniasz. Jakoś nie mogę uwierzyć, ze dwie dziewczynki.. :-) no, cóż test się chyba nie myli. No jak ja je odróżnie?! Trzymam kciuki za dobre wieści jutro.
A to nie jest tak że to są bliźniaki dwujajowe o wcale nie muszą być do siebie podobne?
Bo miałas podawane dwa zarodki?
Margoolcia
Fanka BB :)
Niektórym pomagają migdały, innym zimne mleko a jeszcze innym pozycja bardziej siedząca niż leżąca.Dziewczyny mam okropna zgagę... Poradźcie coś... Co mam brać oprócz siemia lnianego??
Nie będą identyczne, ale problem polega ba tym, ze dla mnie noworodki są wszystkie identyczne. Może jedna urodzi się z włosami :-) serio dla mnie wszystkie dzieci podobne są. No, ale może po pierwszym coś się zmieniło.Gratuluje [emoji3059] cudowne wieści [emoji3059]
A to nie jest tak że to są bliźniaki dwujajowe o wcale nie muszą być do siebie podobne?
Bo miałas podawane dwa zarodki?
Poczytaj ale chyba rennie możnaDziewczyny mam okropna zgagę... Poradźcie coś... Co mam brać oprócz siemia lnianego??
reklama
annemarie
Fanka BB :)
Cud,marzenie...laseczki beda❤❤❤i jak Ci z tym?Mam wyniki nie stwierdzono aberracji i nie ma chromosomu Y czyli dwie dziewczynki:-)
Podziel się: