reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Malinuś, nie poddawaj się, pewnie i ja wkrótce do Ciebie dołącze... ale trzeba iść dalej, ja też spróbuje pomimo wszystko, w końcu mam jeszcze 2 śnieżynki, czekają na mnie :) a tak a propos powiem wam, że dziekuje mojemu R że namówił mnie na syrop malinowy tegoż lata, jak znalazł na przeziębienie, z miodkiem, cytrynką... mniam :)

reklama
Dagnes, to prawda syrop malinowy jest rewelacyjny na przeziębienie, a szczególnie domowy. bo te sklepowe to szkoda gadać syropki/soki bez malin;)

Bardzo dziękuję wszystkim za ciepłe powitanie na forum. Razem zawsze raźniej. :-)
aneszka81. ​Jakie miałaś FSH przy pierwszym podejściu? Tak myślę czemu mi dr nie zapisał DHEA? Zdam się na niego-może nie potrzebuję. Zioła nr 3 o. Sroki kupiłam gotowe (skład):
Lebiodka (oregano) { Origani Herba} 50gr
koszyczek rumianku { Anthodium Chamomillae} 50gr
macierzanka {Serpylli Herba} 50gr
pokrzywa {Urticae Folium} 50gr
dziurawiec {Herba Hyperici} 50gr
rdest ptasi {Herba Polygoni avicularis} 50gr
ruta {Herba Rutae} 20gr
nagietek {Calendulae flos} 20gr
nostrzyk {Herba meliloti} 20gr
Łyżkę ziół zalać szklanką wrzącej wody, naparzać pół godziny.
Piję rano i wieczorem

Witam Was dziewczynki w ten piękny słoneczny dzień!!!
Widzę, że jest jakiś nowy wysyp z Trójmiasta :-):-) Was nowe na forum witam również gorąco!!!

Malinuś - za Ciebie trzymam ogromne kciuki, oby beta potwierdziła nasze oczekiwania na cud &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Od rana myślę sobie co by tu zrobić by codziennie potwierdzać sobie, że wszystko z moim dzidziusiem w porządku.. Miałam straszny sen. Śniło mi się, że znowu mam martwą ciążę i karzą mi ją usunąć!! Ja się pytałam czy jeszcze przed zabiegiem robią badanie usg dla pewności a oni, ze NIE i mam nie dyskutować! Próbowałam z tamtąd uciec ale mi się nie udawało. Widziałam same dziewczyny po zabiegach z jakimiś rurkami powsadzanymi do odsączenia krwi!! Maskara po prostu!!! Do niczego w końcu nie doszło bo się obudziłam. A później nie mogłam zasnąć i zastanawiałam się czy dalej jestem w ciąży. Jakiś koszmar!!!

Dromat, niestety za dużo myślisz, wiem nie da się inaczej. A z reszta chyba dzisiaj była pełnia, bo ja tez ciężko spałam i miałam jakieś koszmary.

domat - o jejciu Biedactwo, straszne koszmary Cię męczą, a niestety nie mamy na nie wpływu. Dobrze, że w ostatniej chwili się obudziłaś i nie dopuściłaś do tego wstrętnego zabiegu

A mnie dla odmiany śniło się, że robiłam betki dla 2 maluszków osobno jakimś aparatem i wartość na wyświetlaczu tego urządzonka strasznie szybko się zwiększała zarówno dla 1, jak i 2 Bąbelka ;-) Obudziłam się taaaaka szczęśliwa i szkoda, że budzik zadzwonił ;-)

cześć dziewczyny!!! nie wiecie jak to jest z temperaturą jak sie bierze leki bo ja na początku miałam 37 puźniej 37,3 a teraz mam 36,9 to dobrze i sie tak wystraszyłam ze coś jest nie tak że poszłam na bete o 15 bedzie wynik i zrobiłam test wyszły 2 takie same grube krechy to może bedzie ok

reklama
Fusun i inne dziewczyny zainteresowane biosteronem.
Przed chwilą dzwoniłam do firmy Lek-am i dostałam odpowiedź, że to jest chwilowy brak, ponieważ opóźniła się produkcja ze względu na brak jakiejś substancji potrzebnej do wyprodukowania tego leku. A na przełomie marca/kwietnia DHEA pojawi się już w aptekach. Także nie pozostaje nam nic innego, jak uzbroić się w cierpliwość i czekać :-)

Madzialenak, wstałam rano bez żadnych problemów. Generalnie lubię sobie pospać, ale to w sobotę. A w tygodniu wystarczy mi kilka godzin snu, nawet 3-4 :-)

Kamryn, z ziołami tez trzeba ostrożnie. Ja np nie mogę stosować tego typu mieszanek (o. Klimuszki, o. Sroki), bo mam niedoczynność wielonarządową i niektóre zioła są zabronione, bo zamiast pomagać, to szkodzą.

Do góry