reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam wszystkie invitrowki:)

Milagros - no i niesamowite doswiadczenie co?? Nareszcie zobaczylas bijace serduszko - gratuluje Mamusiu:) Ojj duzo tu ostatnio serduszek :-D - dziekuje ze dzielicie sie z nami tymi wspanialymi chwilami:)

Malinius - &&&&&& kciuki i moje serduszko sa dzisiaj z toba

Aneszka81 - witaj wsrod nas i powodzenia.

Tohuwabohu - to smutne co cie ostatnio spotkalo... ale z drugiej strony jednak sie udalo naturalnie zajsc... to moze przy in vitro tym bardziej... dobrze ze idziesz z marszu nie ma nic lepszego na psychike niz kolejny plan i dzialanie

Kamryn - witaj i ty:) Czyli szykuje nam sie znowu hurtowe testowanie niedlugo:) Za wszystkie juz trzymam kciuki

Asiu - podaje ci link z wszystkimi suplementami - jest on czesto tutaj odnawiany bo zawiera wszystkie cenne informacje na temat witaminek

https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/kto-po-vitro-26936/index2440.html#post9010024

a tu jeszcze na temat co mozna jesc przed i po transferze:
http://www.nasz-bocian.pl/phpbbforum/viewtopic.php?t=56091

Kochaniutkie milego i radosnego dnia dla wszystkich
- a ja poprosze o troszke fluidkow ciazowych bo znowu bardzo mam stresa - jeszcze trzy dni do testowania :szok:
Jejku ale tego jest :szok: ale cóz nie ma na co czekać tylko do apteki ;-)

Aga ale mnie miło zaskoczyłaś :-) tak dokładnie zaczynam 18.03. W piątek jeszcze mam wizytę, więc pewnie przywiozę leki :-)
A w przyszłym tygodniu jadę na targi do Niemiec, bo w sumie mogłabym zacząć tydzień wcześniej ale wole na spokojnie w domku się kłuć, więc antyki o tydzień mam przedłużone :) No chyba, że tak jak dziewczyny nie będę się mogła na @ doczekać hi hi

Dziewczyny a ile mniej więcej trwa długi protokół?

Dagnes, Zuzia, to troszke nas jest z Wielkopolski :-) Cialem jestem tutaj ale sercem zawsze w domciu w Polsce. Dagnes,tesknie, oczywiscie, to jest nieuniknione.

Kinga – być może Twój organizm wykrył, ze zadomowił się w Tobie Słodziaczek i postanowił szybciutko posprzątać jego mieszkanko na najbliższe 9 miesięcy po tych wszystkich świństwach którymi się faszerowałaś. Pamiętaj, że miałaś końskie dawki do stymulacji.

TeQuila – superowo, że już tak szybciutko zamieszkają z Tobą Twoje maleństwa. Już trzymam kciuki &&&&&&&. Muszę o ten scratching zapytać mojego lekarza, bo też kiedyś słyszałam, że to pomaga w zagnieżdżaniu, a u mnie ani razu nie doszło do zagnieżdżenia. Dziękuję za cenną informację.
Mnie również rankiem słoneczko pobudziło do życia :-D:-D:-D

Madzialenak – tylko proszę uważaj odwiedzając Ciapkowo, żebyś czegoś brzydkiego od zwierzątek nie podłapała…

MajaSauer – faktycznie Twój opis może sugerować cud naturalnej ciąży, może jednak sprawdź betkę….

Milagors – gratuluję widoku pięknego dzidziulka

Fasun, Lulin, Zuzia- &&&&&&

Malinuś – niecierpliwie czekamy na dobre wieści, o której wyniki?

Aneszka81, Kamryn, Tohuwabohu – witajcie :-) fajnie że jesteście z nami :-)

Dagnes78 – mnie już kilka razy na ból gardła i drapanie pomógł nawilżacz, chyba miałam za suche powietrze w sypialni.

reklama
masia scratching zwiększa szanse na zadomowienie aż podwójnie więc myślę że warto spróbować skoro tak jak u mnie nie doszło do zagnieżdżenia..ja nie zastanawiałam się nawet chwilki od razu się zgodziłam mimo ze lekarka kazała się zastanowić i dać odp dopiero na kolejnej wizycie :-)

Do góry