reklama
dagnes78
Fanka BB :)
to witaj poznanska pyro
nie tęsknisz do PL? jak Ci tam?
Jejku ale tego jestWitam wszystkie invitrowki
Milagros - no i niesamowite doswiadczenie co?? Nareszcie zobaczylas bijace serduszko - gratuluje MamusiuOjj duzo tu ostatnio serduszek
- dziekuje ze dzielicie sie z nami tymi wspanialymi chwilami
Malinius - &&&&&& kciuki i moje serduszko sa dzisiaj z toba
Aneszka81 - witaj wsrod nas i powodzenia.
Tohuwabohu - to smutne co cie ostatnio spotkalo... ale z drugiej strony jednak sie udalo naturalnie zajsc... to moze przy in vitro tym bardziej... dobrze ze idziesz z marszu nie ma nic lepszego na psychike niz kolejny plan i dzialanie
Kamryn - witaj i tyCzyli szykuje nam sie znowu hurtowe testowanie niedlugo
Za wszystkie juz trzymam kciuki
Asiu - podaje ci link z wszystkimi suplementami - jest on czesto tutaj odnawiany bo zawiera wszystkie cenne informacje na temat witaminek
https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/kto-po-vitro-26936/index2440.html#post9010024
a tu jeszcze na temat co mozna jesc przed i po transferze:
http://www.nasz-bocian.pl/phpbbforum/viewtopic.php?t=56091
Kochaniutkie milego i radosnego dnia dla wszystkich
- a ja poprosze o troszke fluidkow ciazowych bo znowu bardzo mam stresa - jeszcze trzy dni do testowania![]()

Aga ale mnie miło zaskoczyłaś :-) tak dokładnie zaczynam 18.03. W piątek jeszcze mam wizytę, więc pewnie przywiozę leki :-)
A w przyszłym tygodniu jadę na targi do Niemiec, bo w sumie mogłabym zacząć tydzień wcześniej ale wole na spokojnie w domku się kłuć, więc antyki o tydzień mam przedłużone
No chyba, że tak jak dziewczyny nie będę się mogła na @ doczekać hi hi
Dziewczyny a ile mniej więcej trwa długi protokół?
A w przyszłym tygodniu jadę na targi do Niemiec, bo w sumie mogłabym zacząć tydzień wcześniej ale wole na spokojnie w domku się kłuć, więc antyki o tydzień mam przedłużone
Dziewczyny a ile mniej więcej trwa długi protokół?
Zuzia2011
Fanka BB :)
Dagnes , ja jestem Poznanska Pyra :-) To znaczy tu sie urodzilam i wychowalam. Teraz mieszkam we Francji.
I ja

zuzia obiecałaś oj nie ładnie![]()
OJ przepraszam to chyba te hormony ciazowe

Kinga – być może Twój organizm wykrył, ze zadomowił się w Tobie Słodziaczek i postanowił szybciutko posprzątać jego mieszkanko na najbliższe 9 miesięcy po tych wszystkich świństwach którymi się faszerowałaś. Pamiętaj, że miałaś końskie dawki do stymulacji.
TeQuila – superowo, że już tak szybciutko zamieszkają z Tobą Twoje maleństwa. Już trzymam kciuki &&&&&&&. Muszę o ten scratching zapytać mojego lekarza, bo też kiedyś słyszałam, że to pomaga w zagnieżdżaniu, a u mnie ani razu nie doszło do zagnieżdżenia. Dziękuję za cenną informację.
Mnie również rankiem słoneczko pobudziło do życia

Madzialenak – tylko proszę uważaj odwiedzając Ciapkowo, żebyś czegoś brzydkiego od zwierzątek nie podłapała…
MajaSauer – faktycznie Twój opis może sugerować cud naturalnej ciąży, może jednak sprawdź betkę….
Milagors – gratuluję widoku pięknego dzidziulka
Fasun, Lulin, Zuzia- &&&&&&
Malinuś – niecierpliwie czekamy na dobre wieści, o której wyniki?
Aneszka81, Kamryn, Tohuwabohu – witajcie :-) fajnie że jesteście z nami :-)
Dagnes78 – mnie już kilka razy na ból gardła i drapanie pomógł nawilżacz, chyba miałam za suche powietrze w sypialni.
TeQuila – superowo, że już tak szybciutko zamieszkają z Tobą Twoje maleństwa. Już trzymam kciuki &&&&&&&. Muszę o ten scratching zapytać mojego lekarza, bo też kiedyś słyszałam, że to pomaga w zagnieżdżaniu, a u mnie ani razu nie doszło do zagnieżdżenia. Dziękuję za cenną informację.
Mnie również rankiem słoneczko pobudziło do życia

Madzialenak – tylko proszę uważaj odwiedzając Ciapkowo, żebyś czegoś brzydkiego od zwierzątek nie podłapała…
MajaSauer – faktycznie Twój opis może sugerować cud naturalnej ciąży, może jednak sprawdź betkę….
Milagors – gratuluję widoku pięknego dzidziulka
Fasun, Lulin, Zuzia- &&&&&&
Malinuś – niecierpliwie czekamy na dobre wieści, o której wyniki?
Aneszka81, Kamryn, Tohuwabohu – witajcie :-) fajnie że jesteście z nami :-)
Dagnes78 – mnie już kilka razy na ból gardła i drapanie pomógł nawilżacz, chyba miałam za suche powietrze w sypialni.
reklama
masia scratching zwiększa szanse na zadomowienie aż podwójnie więc myślę że warto spróbować skoro tak jak u mnie nie doszło do zagnieżdżenia..ja nie zastanawiałam się nawet chwilki od razu się zgodziłam mimo ze lekarka kazała się zastanowić i dać odp dopiero na kolejnej wizycie :-)
Podziel się: